GRATTIS VÅRAN NOAH 4ÅRGrattis önskar mormor och morfar kram

Midsommarafton

Vi fick en härlig midsommar, lite regn mitt på dagen sen fint. Tog en massa bilder men Lasse och Karin vägrar vara med här på bild men det du Karin Lisa sa inte nej så henne kan jag lägga ut.En riktig sötnos är hon.


Ja man ska vara glad när det är midsommar helt rätt Jan.

Ja nu sitter han och undrar säkert är det verkligen starköl.

Ja höjdpunkten på midsommar är väl grillning färskpotatis och sill. Just ja nubberöra är ju en självklarhet och en nubbe till den. Det blev en rolig avslappnande helg, och vi kommer ju att stå där hela sommaren så det kommer att bli fler sådana helger.

Midsommarafton i morgon

I morgon åker vi ut till djupa och firar midsommar med Lasse och Karin med barn. Husvagnen är ju redan på plats så bara mat och en massa prylar, ja och så vi och djuren då ska med. Hoppas det blir fint väder eller uppehåll. Konstigt igentligen vilka förväntningar man alltid har på den här dagen och sen är det julafton som har lika höga förväntningar på väder. Sol på midsommar och snö på julafton. Jan, jag, Gandhi, Zeke och Marrta ska samsas om utrymmet. Brukar inte vara några större problem.

Ängla sitter med Marrta som myser så                            Julia myser med Zeke hon


Lotta med familj var in på en snabbvisit när de kom från furuvik lilla goa Alicia som är så lik sin mor.
Stiliga coola Marrta älskar henne så


Snyggaste av alla snygga min älskade Zeke   
Ja det blir bara djur och barn på mina bilder ska försöka att ta några andra bilder på midsommar nu.

Ja men det är så tacksamt att fota dessa små varelser.

Tråkigt väder

Ja mulet så klart och regnet hänger i luften. Mulet innombords med, Jan jobbar fre-sön 12.30-23.00 ses inte nå. Pratar bara med hundarna känns nästan som vi är ensam på jorden. Har ingen större lust att åka ut och leta fler levande varelser heller och Jan tog bilen i dag. Ja bara att genomlida den här dagen så har man klarat helgen sen är han ledig två dagar.
Han trivs med sitt schema men jag hade nog önskat att han hade haft ett annat, men man ska vara glad att man har jobb idag så det får gå.

Tur jag har hundarna de är ett otroligt bra sällskap, stort tack till er mina vovvar för att ni underhåller mig. Ja de tycker väl att jag är tokig som pratar på med dom haha.


De har lovat sol till veckan får se om de håller vad de lovat, vill ha det i midsommar i alla fall.
Vi behöver en fin sommar efter den hemska vintern för att ladda upp oss.

Målat skåp och lite om väder

Dåligt väder och känns som om sommaren kommer att bli så här. Längtar ut till husvagnen men Jan har jobbarhelg så det blir inget. Riktigt bra vecka har det varit, jag har faktiskt gjort en massa saker som borde gjorts tidigare. Midsommar nästa helg då och hoppas på fint väder för då drar vi till husvagnen. Längtar efter sill och grillat då. Ja det ska bli kul att se om sommaren blir lika hemsk som vintern var och då blir kommande vinter jobbig.

målat om vårat vitrin skåp som var i furu inte så bra bild men det syns ju fast skulle haft en före bild också. Fast alla vet ju hur ett furuskåp från ca 20 år sedan ser ut. Jag hatar furu.
Gabbe åker i morgon till Göteborg på nån music festival och då vet ju alla som känner mig hur hispig jag är. Ja trafiken och allt runt om, får sysselsätta mig så jag inte har tid att tänka.

Blöt väder

Lite bättre väder i dag skönt det blev så blött i går. Vi har nyss grillat och vi bjöd hit Gabbe att äta. Lite tråkigt att vi blev kvar bara en natt i husvagnen, men vi hade väl flytit bort. Ja vi får hoppas att det inte blir så här hela sommaren.min sötnosmina tre godingar sover i husvagnenJag har som vanligt inte mycket att skriva om. Sitter och gör upp en lista med allt som jag måste ta tag i och göra. Ska måla om ett furu vitrinskåp som ska bli vit, hatar furu trött på det. Nu står Jan och frågar vad vi ska hitta på och ingen av oss vet något kul. Men känner för en glass.
Till veckan har Jan trök vecka igen ledig bara onsdag och torsdag. Då ska jag måla skåpet och klippa häcken så veckan går fort. ja det finns säkert en hel del jag skulle kunna göra men är väl lite lat eller trög i starten.

En bra helg hoppas vi

Jag känner mig så duktig som klippte gräset i går så Jan slapp imorgon när han är ledig. Allt känns så bra efter fem dagar som var tung så lyckades jag vända det som jag inte brukar kunna. Men har ju börjat med KBT och de vertyg jag får där hjälper mig att stoppa. Det ska bli regn i helgen sägs det, men jag vill till husvagnen och sitta och höra smattrandet på taket. Men nu är det väl så att jag hellre ser en sol ute då som man kan sitta och njuta lite.


Mysiga Marrta i stugan

goa Zeke

Ja idag jobbar Jan sen är han ledig i 3dagar härligt ska bli så skönt att ha honom hemma. Livia var här några timmar igår och hon är i en så härlig ålder nu knatar och går hela tiden. Jan var ju hemma till halv ett så blev inte en hel timme ens som jag behövde vara ensam med henne heller.

Vart ska vi bo

Sitter här och längtar till helgen då ska vi ut till husvagnen. Skitsamma om det blir dåligt väder, bara att komma härifrån ett tag skulle kännas bra. Jag kopplar av så mycket när jag sitter där. Vi sitter ibland och funderar om vi ska sälja det här huset som nu är för stort för oss och flytta ut i husvagnen. Fast är ganska säker på att vi blir tokiga efter ett tag. Och vi måste ha en ställe att ställa den på så vi får el och vatten. Här i Bollnäs finns inga vintercampingar närmaste är nog Mohed och det stället har jag fått nog av. Jag tittar på mindre hus som ligger nära stan men det finns inget som jag känner att är bra att köpa. Lägenhet säger folk till mig men aldrig att jag sätter mig i en lägenhet.Så mysigt att vara i den här. Ja tiden får utvisa om vi hittar ett mindre och billigare hus är ju ingen riktig brådis.


Hemska helg

Jan har jobbat hela helgen 12.40-23.00 och det är så tråkigt. Tur jag har mina hundar att prata med, den här helgen var extra jobbig för mår inte så bra. Dags för en depp period igen då och det blir så jobbigt att vara ensam då. Men har hankat mig fram.
oj vad stora bilderna blev är lite ovan nya datan. Lotta och Patrik med barn var hem för flickornas farmor begravdes. Så det blev över dagen de var här bara.Mina godingar ligger och myser på sackosäcken som Sussi sytt de älskar att ligga på den. De har en varsin men ligger gärna på samma. Ja nu är det sista dagen för den här helgen för Jan, skönt det för det är så jobbigt när man inte mår bra. 
 


Var till Monicas grav och planterade och till minneslunden till pappa med blommor. Skönt nu är det gjort.

RSS 2.0