Fy fasen

Fy vilken vidrig dag, kan inte bli värre nu.

Denna bild ville inte komma medFörsökte i efterhand lägga in bilden på min Jan som jag ej kan vara utan men det misslyckades så gör ett nytt försök

Massa bilder

Ligger i sängen med datan här bredvid funderar på vad jag ska försöka hitta på idag. Finns ju en massa att göra men vill i  nte allt. Får se vad det blir. Längtar så efter alla mina barn just nu sällan man träffas nu när alla jobbar och står i. Det är så roligt när vi är tillsamans hela familjen. Lotta väntar ju bar och har ju inte så långt kvar så hon vill ju inte åka hem tänk om det skulle sätta igång och vi har ju inget bb längre och de har ju ett bra i Mora. Vi får ta och åka dit nån dag istället.


Ja man skulle vara katt. Ella och Elvis på besökmed mamma Kaisa


pappa David kom sen här håller han på pillrar med något


Ja Kaisas ny sommar hatt är väl fin blöjhatt. De större barnen Julia och Ängla är det svårt att få med på bild nu mera men här är de när de låg här en natt. De blir så stora nu så man hinner inte med. Nej nu känns det som om det vore läge att börja med en dusch så får man se vad som händer sen. Och längst upp hamnade den som jag inte klarar mig utan min Jan

Allt och inget

Ja det är trögt på bloggfronten nu mer, får inte till det alls nu mer. Jag mår väl lika som sist men ska försöka att inte beklaga mig så hemskt. Händer inget just nu för mig är så svårt att ta mig för nåt. Imorgon är det ju grillnatta men dit ska jag inte det vet jag iallafall, hatar när  det inte finns plats att röra sig på. Förra året var vi ner en liten stund men sen fick jag nog. Kul är det ju att träffa folk som man inte sett på länge men det överväger inte det andra. Sitter i Mohed just nu och här duggregnar det fast det spelar ingen roll för det är ju mysigt att sitta inne här och bara vara med.

Jag hittade den här bilden på Gandhi och nu ser man vad han växt här var han inte ens ett år det fyllde han 2maj. Han är så go och så skönt att ha honom nu när man inte har Stej. Ja det är lite annat att ha katt än hund lite enklare med katt, men de har en egen vilja och den rår man inte på. Allt är på hans villkor. Men det är bra det.

Suck och stön

Suck och stön hela dagarna nu stackars Jan och Gandhi som ska höra mig. Segt varje dag just nu försöker och försöker men faller tillbaka hela tiden. Ja är det något annat än en ständig klagan på min sida. Har lovat Anki att åka till Majascafe´i morgon, jag har aldrig varit dit så det kanske lyfter mig en aning. Bara jag kommer över töskeln så brukar jag må lite bättre så vi får väl se. Tror mycket beror på att jag miste min Stej, varje gång jag tänker på honom så kommer tårarna fast jag vet att han har det bättre nu i sin hundhimmel eller i vår himmel.

Mina tårar tar aldrig slut och jag kommer aldrig att glömma dig kram min Stej

Varit på loppis!

Var till Maria en bekant som hade loppis nu två helger. Hittade faktiskt en hel del som jag gillade. Gardinhållare till köket med hylla ovanpå 30 kr fynd den var träfärgad men om man vill kan man ju måla den vit. Den sitter uppe nu och till den köpte jag ett par härliga gardinlängder för endas 10kr. Så nu känner jag mig nöjd, kul med nå nytt för mig även om de inte var nya. Sen la jag mig vid tvn och slötittade och så somnade jag, det var skönt. Jag är dålig på att läsa bloggar och än sämre på att kommentera i andras bloggar nu. Det är väl lika med skrivandet med kanske blir bättre efter sommare. Noah från igår denna bild med. Undrar om han får en sån här liten lillasyster han med vore ju kul för de föds ju samma år och blir kusiner Liva och den lilla vi väntar på. Spännande ca 8veckor kvar. Vi får hyra lokal när vi ska träffas alla samtidigt haha. Och tänk när Gabbe bildar familj ännu fler. ja det löser sig nog tillslut ändå.

Familjedag!

Idag samlades hela familjen men Gabbe jobbar så synd att han inte kunde vara med. Han har tydligen åkt på ett 48timmars pass. Vi blev 15 personer i allafall. Det var riktigt roligt för det var ett tag sedan men ljudnivån blir hög ibland.Vi skulle nog kunna göra en komidi på våran familj som Anki sa idag, haha ja det är så vi är lite galna hela högen.


 haha Ella knyter upp gammelmormors skor
 Elvis ville ha massage av sin mamma.

Ja det var en hel del bilder från den här dagen och det var en mysig dag. Jag älskar er alla min stora familj. Känns så bra att ni finns. Tack för en fin dag och att ni kom synd bara jag saknade Gabbe.

På rätt väg!

Nu är jag på rätt väg igen känner mig mycket bättre, kommer mer dag för dag tillbaka till mitt rätta jag. Hoppas det håller sig ett tag nu. Sitter i husvagnen och stressar ner och funderar över vad vi ska göra sen i sommar. Fast just nu känns det som om sängen vill att jag ska krypa ner och ska nog göra den till viljes natti

Cirkus

Blev bjuden på cirkus till Julia och Ängla idag och det var kul att komma ut lite.


Livia låg och myste i vagnen hon och om nåtår håller väl hon på som sina syskon.Ja de är härliga när de hittar på saker och leker snällt med varandra fast det är ju inte alltid.
  här drog livia mössan över ansiktet och stoppade in tummen och somnade gullfia. Nej nu dags för sängen

Livia var på besök.

Passade Livia en stund idag, hon växer så det knakar. Gabbe kom också en stund och det gillade hon.Visst är hon go våran lilla Livia.
Tog och satt ute när Jan kom hem och det var riktigt skönt. Tog lite foton men inte nå roliga motiv.

  visst är han fin våran sötnos.

 Jan sitter och beundrar vattengrodan.

Gandhi min stora tröst i sorgen efter våran Stej. Han är så go och fin

Fy för allt just nu

Haft några tuffa dagar men det börjar reda ut sig med vissa saker. Känner mig lite som om jag inte har någon riktig kontakt med flera personer just nu, som om jag inte duger men kan ju vara inbillning av mig med. Det får vi väl se hur det är med det. Det är lite jobbigt nu och inte många i min närhet som förstår hur det är. De tycker väl att jag är jobbig bara. Vi får väl hoppas allt blir bra igen och att de kan ha lite överseende ett tag

Jag trivs ...

Jag trivs ganska bra med detta väder då kryper jag ner i min säng och myser. Jag har gjort några avslut i dag som känns bra nu. Det var saker som tog mycket energi av mig, så nu känns allt bättre. Borde gjort det här för länge sedan så hade jag inte varit så här nu. Ja livet är inte lätt på något sätt men man kan ju göra saker så det blir lite bättre. Mina härliga flickor satt i vår bil en dag och låtsades köra

Ja som vanligt har jag inget vettigt att skriva om känns tomt. Ja vem vill läsa mitt pladder men känns bra att skriva av sig. I september ska jag och Jan till stockholm bo på hotell blir kul hoppas jag. Nya husvagnen är jag helnöjd med rymligare och vi är ju där rätt ofta så det var bra att vi köpte ny, Nä nu ska jag sova natti

Mys i husvagnen

Julia och Ängla sov här hos oss i natt, och i dag kom Anki, Jim och Livia med. Vi åt på resturangen här i eftermiddag. Gott var det som tusan. Ängla och Julia samt Jim testade vattenrutschkanan och de gillade de skarpt fast inte Jim han tyckte vattnet var lite väl kallt.


Livia tittar stort på syrrorna när de äter på något hon börjar bli intreserad av mat hon med.


RSS 2.0