Som vanligt inget att skriva

Ja då har man varit och lagat en tand som jag bet av en del av. Kunde varit roligare att lägga 1045kr på nåt annat men nu är det bara så här och får väl finna mig idet då. Gillar inte att gå till tandläkaren är väl något som sitter i sen jag var liten. Men idag gick det så bra så kanske finns hopp om att jag blir bättre på att gå dit.
Helgen har varit extremt jobbig men nu är det bättre allt kan bara bli bättre. Fick sms från en vän att den 14 ska vi ha vin kväll här hos mig. Ja det blir jag och tre till och vi surrar och smuttar på vin och äter så det blir något att se fram imot. Sånt borde man göra oftare med vännerna respetive får inte vara med utan tjejkväll vägrar skriva tantkväll. Jan jobbar då så han kommer ju inte hem förän kl 01.30.


En av de goa kattungarna som finns på djurskyddet de är tre till i samma kull.Livia har krypit in i hundtransportväskan och hade det mysigt när de låg här sist.
Fast det var några veckor sedan nu. Önskar jag kunde ha alla mina 7 barnbarn oftare men orkar inte riktigt men när Jan är hemma går det bättre. Man saknar dom ju så mycket och Lottas barn blir det allt för sällan vi träffar men blir kanske bättre när det blir sommar.


Vi firar 22 års bröllopsdagJa vi har blivit några år äldre sen den dagen vi gifte oss. Men är så glad att jag träffade honom mitt allt som stöttar mig i allt. Älskar dig mer för varje år som går.
Hoppas vi får lika många år till ihop.

Små funderingar.

Jag vill så mycket men händer lite, har väl svårt att få till det. Vill ha en till hund för det blir inget jobbigare än att ha två. Vi får ta med dom när det går eller stanna hemma. Och den uppofringen är de värd för de ger så mycket tillbaka. Och vad skulle jag göra när Jan jobbar kväll utan mina govovvar och katt. Men ibland önskar jag att det fans hundlekställe eller nåt på Ikea som de har åt barnen haha tänk er att få å i en timme utana att orora sig. De kan ju inte sitta ibilen när det är för kallt eller för varmt. Hundpensionat skulle inte fungera på natten med mina men sällan vi åker bort över natten. Dag tid om man skulle jobba skulle nog gå om de fick skolas in.Tänk om man kunde hitta nån som kunde ha dom nån gång om man vill åka och vara borta bara nån kväll på något och ge en slant för det det vore ju toppen nån ungdom som behöver en slant. får forska på det men annars fungerar det väl ändå.


Bild från mobilen den gammla där man kunde mixtra och leka med bilder går säkert på den nya med men innan jag lär mig.

Magsjuka inte kul.

Mått illa sen igårkväll fast bättre ikväll tydligen en lindrigare magsjuka. Nu är det så härliga dagar varmt och soligt vissa dagar. Ja det känns att det går åt rätt håll nu. Var på djurskyddet i tisdags igen på kvällen så mysigt. Ensam ikväll med vovvarna och katten Jan jobbar. Så skönt att se hur snön töar bort vill att det ska gå fort nu. Trivs fortfarande lika bra här ute i lugnet, vill inte bo med alla bil ljud och inte kunna göra något utan att folk ser allt. Här finns ingen som ser in i huset om de inte ställer sig utanför för att hälsa på. Fattar inte hur jag kunde bo så många år i stan.

RSS 2.0