Små funderingar

Helg igen och lite dystert väder men jag kan ju sitta inne och tända massa ljus. synd bara för hade velat ta en promenad men just nu ser det inte så inbjudande ut. Börjar få till lite julklappar så det känns bra. blir bra många att köpa till. Men den riktiga julstämmningen finns inte än kommer väl. jan jobbar och jag och djuren sitter här med massa ljus tända.
Fotot togs 10 november förra året minns inte om det låg kvar sen. Lite lagom med snö så här kan jag tänka mig runt 5-10 minusgrader går bra med. Men vill inte ha som de senaste två vintrarna iår.

Igår var det 34 år sedan min flicka Monica föddes 2december 1977 och dog sedan 21 februari 1978. Känns fortfarande och hon finns med mig och kommer alltid att göra det. Ja tiden läker alla sår men och inte känns det lika nu som då men hon finns alltid kvar och aldrig att man glömmer. Och börjar man fundera runt i kring om hon fått leva hur hade det varit då skulle jag haft nästa barn som jag fick bara ett år och två månader senare som var anki som kom då. Troligen inte så man får bara tänka att som det är nu så är det och henne vill jag ju ha, men det går som sagt inte att fundera i det. Jag har fyra goa fina barn och snart åtta barnbarn att glädjas åt.RSS 2.0