Dåligt bloggande!

Jag har ju aldrig nåt att skriva om så därför blir det sällan och en massa larv bara. Jag har ju börjat vara på djurskyddet några gånger i veckan. Imorgonkväll ska jag dit och även söndag på dagen för det fattades då med. Helena som har hand om det ringde och frågade om jag ville ta söndag med och det är ju bara roöigt eftersom jag är ensam i helgen. Jans jobbarhelg. Och så kul att sköta om dessa goa missar vissa fastnar man ju extra för. Ja fast alla är lika mysiga men har en som jag är väldigt fötjust i. Cindy-Ja ni ser själva vilken skönhet ser ut som en drottning.Sen har vi marvraket Findus som äter all mat han hittar. Jan och jag hade inte ätit innan vi åkte dit så åt matsäck där men det gick inte att ha denne man ute med oss då för vi fick hålla hårt i maten.

Ja från det ena till det andra så har vi nu äntligen gjort oss av med vår skinnsoffa och fotölj. Den här nya är toppen de två yttersta platserna är som fotöljer man får fotstöd och ryggen lutas bakåt så man sitter som en kung.

Ja som ni ser så har jag flyttat om och plockat ut och in möbler som vanligt. Men det gör vardagen mycket roligare. Annars händer inte så mycket bara att ja trivs så bra på djurskyddet börjar komma in mig i det som ska göras och i värsta fall kan jag ringa Helena och fråga om jag är osäker när jag är där. Längtat till sommaren så man kan vara ute lite mer men nu har det ju varit nollgradig idag så vi hoppas det håller i sig.

Grattis våran Julia Ström på din 9 årsdag!

 Grattis nu är du stortjej hela 9år kram från mormor och morfar och alla djuren kramis

Trök helg

Inte nå roliga helger när Jan jobbar som jag säkert klagat över förr. Hela dagen och kvällen ensam. Och vad ska man då hitta på? Jag har väl gjort lite nytta idag här hemma men sen blir det stopp. Ikväll ska jag vara på djurskyddet så då har jag väl fullt upp tar lite tid för mig som är ny. Men tur jag hittat dit för tror jag kommer att bli kvar där och vara med katterna när det passar blir säkert en till två gånger i veckan.Ja fotograferar lite och trixar och provar. Men nu mer blir det ju oftast hundarna eller huset. Förr var det barnbarnen men glömmer oftast ta med kameran när jag ska träffa dom.Älskar mörka kvällar med bara ljus och nån lampa på. Ändå längtar jag till våren.


 Avslutar men djur rutan

Så glad!

Jag har börjat hjälpa till på djurskyddet i Bollnäs och det är så givande. Var där i några timmar med Helena som jobbar dag där först, sen var jag och hjälpte henne en lördag. Det är mycket som man ska komma ihåg och lära sig. Hade tänkt gå med någon tills jag kännde mig säker men så fattades det någon frivillig i gårkväll så jag tog mod och sa att jag kunde ta det. Jan var med som stöd men det gick bra. Naturligtvis var jag tvungen ringa till Helena och fråga idag om jag gjort nå fel men allt var bra skönt. På lördag blir jag där själv på kvällen igen några timmar. Man ska ge mat och vatten till alla i deras bås. Ta bort avföring i sandlådorna. Sen ska det vara nån katt löst i rummen som är stängda i mellan varje dag och natt så de får vara ute och röra på sig alla i olika omgångar. Vissa kan vara ute tillsammans och andra inte. Sen finns ju karantänen som är väldigt noga med skyddskläder och handsakar. Men lär mig nog så småningom. Man lider så med alla stackars katter som folk inte vill ha eller får ha. Det är så bra att man kan sätta upp sig när man kan och när de behöver nån. Jag känner att jag hittat något som passar mig.

GRATTIS KAISA PÅ DIN FÖÄDELSEDAG!

Jätte grattis på din dag önskar jag och Jan med djur 

RSS 2.0