Venus och jag

Jag har nyss kommit in efter att jag varit ute med Venus hon fick springa lös som hon älskar. Jag tog foton med mobilen och lade in här på datan så det är ingen jättekvalite på dom men lägger ut dem ändå Hon älskar när man slänger pinnar som hon får jaga, och hon är ju så pigg men det rinner fortfarande av henne, så nu tänker jag lägga mycket tid på sånt som hon gillar. Jag är inte så optimistisk om framtiden. Det känns som vi har tiden till låns med henne en kort tid till. När hon börjar må dåligt åker vi till vetrinären. Tungt så tungt . Känner mig så maktlös. Sedan har jag fotat min son och måg när vi åkte till Mora på långfredagen, de sitter längst bak i bilen snällt och tittar på dvd som satt i bilen i taket när vi köpte bilen, hörlurar har dom på sig också och en bild på Gabbe och Elvis bara bilder med mobilen.
Trötter

I går kväll kom vi hit till husvagnen, jag åt sen sov jag hela kvällen. Kl.24.00 väckte Jan mig när han skulle sova då gjorde jag mig klar och sov tills i morse, jag var totalt slut tydligen. Nu i dag fick Venus sista pencilinet det kom lite gult i dag med, jag orkar inte med den här väntan hur det ska gå mår inte bra men nu får hon ju ingen till behandling så det syns väl snart. Gabbe får klara sig själv men det går bra han tar sig lätt ur sängen han åker strax före 5 varje morgon. slutar halv två, sista dagen imorgon sen blir det skola igen då. Men kul att han fick tjäna pengar på lovet
Hoppas de behöver folk i sommar så han kan jobba då med eller helst får fast jobb.
Nu har jag legat ett tag i kväll med så nu är jag pigg, menJan ser ut att vara trött han rör sig hela tiden för att inte somna vid tvn haha. Hemma ligger han och snarkar vid tvn och jag frågar om han inte ska sova istället nej jag titta på det här säger han haha han vet aldrig hur en film slutar. Nej nu är jag sugen på något ska kika in i kylskåpet och se om det finns nå gott.

Ut med skåpet

I går fick vi ett helt skåp utsorterat med gammla grejor gammla lpskivor som jan haft hundratals av, nu har vi burit ut skåpet i garaget. det var vitrin upptill blyinfattade fönster. Men nu är det ute har inte plats med det. Så det blev lite omgjort igen som vanligt men vi var nöjda efteråt att ha fått ut det. Det får åka till erikshjälpen det och sen har vi ett liknade i furu som också ska rensas och iväg. Jag ska göra mig av med allt jag inte behöver borde ha lopppis men skänker hellre det till erikshjälpen. Ungarna hade inte plats det var bara Kaisa som ville ha det men när hon mätt så gick det inte. Och ikväll bär det i väg till husvagnen Gabbe får vakta huset han. Skriver nog från husvagnen ikväll ha en bra dag ni som läser.

Min förstfödda!

411984-208411984-207411984-206 Det här är min förstfödda dotter som på bilden är ca 2-3veckor hon har ett dropp kopplat till huvudet. Hon blev bara 3månader och det var en så jobbig period i mitt liv. Jag tänker så ofta på henne, men om hon levt så skulle jag nog inte haft de andra barnen för då hade jag inte skaffat barn så tätt. Anki föddes 1år och 2månader efter hennes födsel. Men jag saknar henne ännu hon skulle var 30år nu. Jag undrar ofta hur hon skulle se ut och hur hon skulle vara.
Imin trapp har det länge bott småtomtar och nu har häxan flyttat in ni ska få se en bild på dom jag älskar allt sånt.

Vart tror ni jag befinner mig??

Jag är på det vanliga stället i min säng, delar den just nu med två hundar som ligger och trycker mot mig. Imorse såg venus mycket bättre ut det var torrt i underlivet fick hopp igen då men nu ligger hon och tvättar sig som bara den vågar inte titta. Tänk om jag tog mig ur sängen igod tid nån dag men dels är jag jätte trött nu sovit uruselt i helgen det var fullmåne. Men sen har jag svårt att kliva upp deppig ofta på morgonen och ångest, bättre att ligga tills det ger sig. Och ser nu att det vräker ner snö, när ska vädret bestämma sig för hur det ska vara det är ju vår nu snart och i helgen var det-20grader en natt. Trött som sjutton på detta väder fram och tillbaka. Nu kom hon fram igen gnällkärringen. Men man mår inte bra av det här skitvädret som varit i vinter. Ombyte förnöjer sägs det men inte med vädret som inte kan bestämma sig. Gabbe åkte och jobbade tidigt i morse 04.50 stack han iväg hoppas det går bra för han vill så gärna ha jobb. Men han ska ju ta studenten först. Tänk om minstingen försvinner också snart flyttar, men då kan vi i och för sig äta vad vi vill haha. Nej ska försöka ta mig till duschen nu.

Kaisas nya hårfärg och hennes 34veckamage!!

image205

Min stora härliga familj

411984-183image201image199image200Jag är mätt och belåten men trött, sover jag nu då blir jag vaken inatt. Sitter och tittar på alla prylar jag har och önskar att jag kunde slänga ut dem. Jag försöker rensa och skicka i väg till erikshjälpen, men det är så svårt för det finns minnen i de flesta och jag har så svårt att skiljas från de.Det är ju saker jag fått av någon och så, det jag köpt själv är det lättare med. Ska ta en stor rensardag nån dag. På onsdagskväll blir det nog husvagnen tror jag, eller kan bli så att det blir torsdag med. Sitta där och njuta och bara vara, det är mycket roligare att ta långpromenader med hundarna där än här hemma. De här söta bilderna tog Kaisa på min dotter Ankis barn i påsk.Det var när vi var hos Lotta i Mora. Den på hela familjen tog jag  hela fam.Ström Sen har vi Hällbo borna Kaisa, Elvisoch David.  Och vi ska hitta en bild på dalmasarna men de ska finnas på  bild på  dom också. Nej de fastnade inte på en och samma bild så Lotta och Noah på en och en ensam bild på en mycket trött Patrik  på långfredagen, han hade nog kämpat för mycket med maten. Ja och så är det gubben och jag ja det blev lite rörigt, men hela min stora härliga familj är så här röriga.image196.image198

Blåkulla!!

Nu är det påskens sista dag och det är skönt för det är jobbigt med storhelger. Jag har varit lite risig sista tiden ont i halsen av och till huvudvärk och fullmåne på det. Sen var det lite jobbigt och ut och flänga och flyga på kvasten när man inte är riktig pigg också. Men var till blåkulla och vände ändå jag var så snygg där jag flög fram. Ni ser väl mig på bilden här att vacker var jag i min skrud. Hoppas alla har haft en trevlig påsk.image179

Duger jag???

Ibland sitter jag och tänker på vad jag gjorde när jag var liten och visst minns man det som var roligt och även annat. Men det finns saker som man skulle vilja få svar på av sina föräldrar, saker som jag alltid undrat varför det blev som det blev, men har man försökt tagit upp det så har man alltid fått höra att det minns de inte och jag vill ha svar nu, snart är det ändå försent. Och min mamma vill inte att jag frågar om sånt men jag vill veta och jag vill få bekräftelse på att jag duger som jag är i hennes ögon, men vet att jag aldrig får det. Det kan vara missförstånd och annat som jag skulle vilja veta men får aldrig några svar. Min älskade pappa dog för tio år sedan och jag saknar honom så han tyckte mycket om mig det vet jag och han och jag hade en jätte bra kontakt. Vet bara att en dag träffas vi igen. Ja jag är nog inne i nån fas i livet där man vill sätta stopp och kunna gå vidare i livet utan bitterhet. Men det är svårt utan några svar. Och det är inte bra att grubbla på det som varit så får nog släppa allt det och se framåt.

Gnäll kärring

image191image192 Får vi nå mat eller? Undrar vad det blir stej är så hungrig så han måste bara kolla om det finns nåt där. Lämnar man nåt på spisen så hoppar han upp och ner så plattorna råkar knäppas igång så det är livsfarligt. De brukar inte vara hemma själva så länge de är van vid att vi är borta högst 4timmar. Och det är nog tur det för annars skulle vi nog inte ha något hus snart för stej har satt på plattorna vid ett flertal gånger. Han är vrålhungrig jämt lite jobbigt det, sitter vi och äter så står han och stirrar på oss och dreglar iblad. Har nog aldrig sett en hund äta upp sin mat så fort 2-4sekunder sen är det tomt. Så har han varit sen vi köpte honom vid 4månaders ålder. Idag var Gabbe och jag ner på stan och det är så löjligt tycker jag att vissa ställen stänger 14.00 och vissa 15.00 hur ska man veta när alla stänger olika, jag tycker alla kunde öppna senare 11.00 och ha öppet till 15.00. De flesta vill ju ha sovmorgon så nån fart på stan är det inte före klockan 11.00. Det borde vara lika så man vet. Lika var det på skärtorsdagen då hade cityföretagen rekomederat att det skulle vara öppet till 18.00 men många stängde 16.00 så de stackare som hade öppet fick stå där med lite kunder för alla trodde att stan stängde 16.00. fy vilken gnällkärring jag är nu bäst att sluta innan jag blir en riktigt bitter gammal gnällspik.

Slöar hela dan!

Ja tänker bara göra det jag absolut är tvungen till idag. Inga större ansträngningar inte, laga lite mat sitta vid datan och skjutsa Gabbe till elgiganten och fråga om hans telefon är lagad. Det har varit för mycket denna vecka orkar inte ta in mer måste ta det lugnt annars ballar jag ur snart. Jag blir stressad av allt nu mer, och då menar jag allt. Får ångest bara jag ska göra något. Fast inte ska man klaga då går det att bara koppla bort huvudet och ligga kvar isängen så blir det bra. Men kan ju inte ligga varje dag så då får man ta smällarna. Jag är helknäpp nu mer haha. Men jag är sån så varför dölja det. Alla som känner mig vet hur jag är lite halvtokig i mina upptåg. Jag har självinsikt i allafall. Men orkar inte ta tag i mina saker i ryggsäcken som ligger där. Fast de poppar upp lite då och då nu mer. Gruvar mig lite för när jag ska börja bearbeta mitt första barn som jag inte gjort heller hon ligger där i ryggsäcken hon med. Jag är livrädd att börjar jag gråta för det så slutar jag aldrig. Jag är livrädd för vad som händer då, och det är så mycket enklare att bara stoppa allt i ryggsäcken och låta det vara där men jag mår som jag gör så borde ta fram det. Jag har inte modet att göra det Nu ska jag vila en stund .


Långfredag i Mora

Ja då har vi kommit hem från en mysig dag i Mora hos Lotta, Patrik och Noah. God mat så man åt tills man storkna, det var så skönt att slippa göra det här en gång tack så mycket  familjen Gradefalk. Det var snö rök hela vägen dit, men hem sken solen. Det blir lite surrigt när vi kommer tillsamans och stackars Patrik är ju inte van så stor familj, han har inga syskon. Men han stog ut ändå han strongt gjort att stå ut med oss. Ja det blev en mysig dag.

Varit till vetrinären

Jag ringde idag till Gudrun och fick komma kl 17.00 idag och fick en till spruta. Sen hade det börjat rinna gult igen så jag fick pencilintab. av henne gratis. Vi bestämde tillsammans att det var sista sprutan nu. Hon sa att det var bara att hålla tummarna. Och lite kunde det rinna utan att det gjorde något men om hon får en infetion så måste vi ta bort henne. Jag hoppas och vill tro att hon klarar sig nu. Imorgon åker vi till Mora och äter påskmat gott och slipper göra det själv. Hela högen härifrån åker till Mora vi blir 11 stycken från Bollnäs. glad påsk till den som läser detta

Kärringen firad

ja nu har ungar med familjer varit och grattat mig fått så mycket känns som om man fyllt jämt. Jättebra grejor som jag uppskattade som sjutton. Men den bästa presenten har inte innfunnit sig och det är att Venus blir frisk. Det är inte bra alls ska ringa på telefon tid till Gudrun Hjälmkvist imorgon. Jag slår bort tanken hela tiden orkar bara inte tänka på hur det blir. Fast det måste nog snart ske något innan hon börjar lida av det här.

Tack alla för grattishälsning!

Tack så mycket ni som grattat mig. Jag fick frukost på sängen av Jan och Gabbe och det bästa var en stor häxa som ni ska få bild på. Jag har gått en ett årig häxkurs för Margitta Wigren i Söderhamn och började en ny på gudinne templet förra våren i söderhamn men hoppade av för jag orkade inte just då. Jag blev så glad för denna häxa som är nästan en meter hög. Den ska stå här alltid och vara ett skydd för oss. Visst är hon fin. tack Ragnvi och kaisa för ert stöd nu med Venus.image179image180

trött ledsen

Oh så trött jag är ska sova snart. Jag tror inte det går vägen med Venus för imorgon är det en vecka sen sista sprutan och det rinner ur henne ännu. Jag får väl se hur det är imorgon får väl ringa till vetrinären och höra hur det blir nu. Det är så konstigt för hon mår ju bra men infektionen kommer väl tillbaka om det inte hjälper med hormonerna. Jag orkar inte ens tänka på vad som händer nu. Fy vad tungt det är vill bara gråta men törs inte och jag ska försöka tro att det hjälper ändå. Det är en ren pina det här att bara gå och vänta. Nä fy vad tråkig jag är nu ska jag sova natti

utomjordingen

Uffa för mer snö och plask, först försvinner snön och när det precis torkat upp vad händer då mer snö. Jag blir tokig när det är snö ska det vara så och inte en massa fram och tillbaka nu vill jag ha torrt för det blir så lortigt inne när man varit ut med hundarna. Ja hundarna ja Venus är inte bra än, på onsdag har det gått en vecka sen sista sprutan då ser vi väl åt vilket håll det går. Fast börjar ställa in mig på det värsta hon är pigg men det rinner ur henne och hon har inte ont eller så. Det känns så konstigt för såg man att hon mådde dåligt så skulle jag kunna förstå bättre men om det inte hjälper nu så blir hon väl sämre. Jag mår så dåligt av detta att inte veta. Men efter onsdag vet vi nog vad som ska göras tror jag. Jag ska inte skaffa några mer hundar är så jobbigt när de går bort får nog skaffa en stor papegoja som lever i 70år. Då blir jag nog ensam i det här huset för Jan och Gabbe flyttar nog då. Jag har haft så många olika sorters djur i mitt liv men hundar och fåglarna tillhör mina favoriter. Jag önskar innerligt att Venus blir bra och att jag får ha henne några år till. Ska upp på sömnlabb idag också och få en ny ansiktsmask till min snarkmaskin jag har sömnapne och måste ha den varje natt. cepapp heter det men vet inte hur det stavas maskinen jag har alltså den sprutar in luft åt mig varje natt. sexigt värre när man tar på sig masken och en tjock slang till, Känner sig som en utomjording eller stridspilot. haha men bra är den för nu kan jag sova och riskerar inte hjärt och kärlsjukdommar när jag använder den. Nu ska jag försöka ta mig ur denna säng.

Jag blir tokig!!

Blir tokig när allt man skriver försvinner. Hände så nyss. Ja jag skrev väl inget intresant som vanligt så det var väl det samma. Jag skrev nog om att det blev tomt när Noah åkte hem. Och att jag tittade på singing bee jag tycker det är kul de är ju duktiga på texter fast vissa sjunger hellre än bra , de är tuffa som vågar ställa upp tycker jag. Hon som vann hundratusen ikväll var ju jätte duktig på texter hon. Jag som bestämt mig för att lägga mig i tid ikväll har börjat kolla på en film nu, blir väl som vanligt då halva natten borta. Det gör väl det samma men måste ju få in rätt sov vanor med. Oh måste ta tag i promenaderna som jag så stort skulle gå också. Det är så frusterande när man inte kan fullfölja saker som man vill. Det är många saker jag inte klarar av att göra som jag bestämt blir så arg. Undrar vad som döljer sig här inne om ca 5 veckor vet vi och det ska bli kul att träffa den lille.image178

Diskhjälp i helgen

411984-173Vi har haft hjälp med disken i dag, Noah gillade att hjälpa morfar att plocka ur diskmaskinen. Han har varit så snäll och jätteduktig på alla sätt. Och  han tittade på tv med morfar och myste.Han har talat om för oss varje gång som bussen stannade nedanför oss för han hörde den.Inga  problem att vara barnvakt åt honom  han är en riktig charmör den  lilla gofisen. Nu sussar han snällt i sin säng. .

Noah har kommit!

Nu har våran Noah kommit till oss i Bollnäs, han bara travade in och det var som om han var här igår. Inte minsta blyg, moffa och mommo kan han säga och en massa till ord. Det är väl den största skilnaden mot sist ordförådet har ökat väldigt. Han ska sova hos oss själv imorgon till på söndag., det blir nog inga problem. Ja vi får väl kliva upp lite tidigare än vad jag är van men Jan är ju morgonpigg så det går bra. Haha jag är bekväm jag men han är ju  yngre så.

Grattis Anki!

Grattis Anki till jobbet. Hoppas det blir bra, det tror jag det blir. Ikväll fick vi besök av Kaisa och Elvis för David var och tränade. Elvis var riktigt busig idag. Skrek tyst åt fåglarna som förde liv.Jag fick varken puss eller kram NEJ sa han bestämt. Imorgon måste vi försöka få lite rent i huset.Ni skulle se mitt ljusa köksgolv det är inte så ljust längre hugaligen måste göra något åt det. Det bästa vore att lägga in nytt golv men det får bli lite längre fram. Det är så mycket som ska fixas fast badrummet är ju klart iallafall, sen är det köket som står på tur. Men det är ju ingen brådska. Nästa vecka är det påsk och jag tycker att det nyss varit jul det är tätt iår. Det är så jobbigt att gå och vänta och se hur det ska gå med Venus känns inge kul alls just nu. Jag kan inte tänka mig att vara utan henne fast man vet ju att deras medellivslängd är 10-12 år så nån gång ska det ju bli men känns inte som nån tröst just nu.

Åter en spruta

Vi fick åka iväg och få en till hormonspruta ändå åt venus. Jag ringde igår och talade om att hon varit torr måndag och tisdag men hon ville att jag skulle ringa idag med. Och vi ett tiden upptäckte jag att det rann ur henne igen. Deppade ihop totalt och ringde till gudrun hon sa att vi skulle komma vid fem så skulle hon ge en till. Jan muttrade väl lite och undrade hur länge vi skulle ge spruta en gång i veckan. Men vi åkte och hon sa att det här var den sista sen ger man upp, vi håller tummarna sa hon så hjälp mig hålla tummarna för att det går vägen. Orkar bara inte med att mista henne. Vi åkte hem idag fast jag hade gärna legat kvar en natt till, har en tid att passa imorgon så därför åkte vi hem.På fredag kommer Lotta och patrik hit med Noah han ska sova hos oss lördagnatt., de ska till stockholm.

19 års bröllopsdag!!

Ja då har man varit gift med Jan i 19 år?? va är det sant?? Ja tydligen vart har tiden tagit vägen ibland känns det som vi har varit ihop sen tidens begynnelse och ibland känns det som igår vi började vara ihop. 19 år har vi ståt ut med varandra och för mig känns det som om bara döden kan skilja oss åt. Visst har vi haft kriser men vi har rett ut dom vi känns som själsfränder och vi älskar nog varandra djupt. Inte är man som när man var nykär men vem man än är med så blir det vardag, men vi älskar varandra på ett djupt plan. Vi är de bästa vänner vi vet allt om varandra och har ett jätte fint liv. Jag älskar dig Jan Anders Sturesson. Må vi få många år tillsammans även i fortsättningen. Så här dukade vi och åt en god middag lövbiff potatisgratäng och pepparsås mums och vinet var från 2003 köpte i bulgarinen i höstas.

Nu är vi här

Vi kom sent om sider hit ikväll oh va härligt att vara här. Nu ska vi mysa här tills onsdagskväll. Och hundarna stressade av dom med ligger ivår säng just nu och är så lugn motför när vi är hemma. Hoppas det blir fint väder imorgon, iså fall blir det promenad imorgon. Jag lägger ut lite bilder från vårt myspys ställe.

SONEN GABRIEL

image157

GRATTIS GUNNARSSON 20 ÅR

411984-156

Ångvält kört över mig

Dålig morgon har sovit väldigt dåligt inatt, därför tänker jag snart somna om ifall det går. Känns som om en ångvält kört över mig. Somnade bra men sen vaknade jag och låg vaken itimmar och grubblade, det finns vissa saker som oroar mig just nu. Och naturligt vis ska det komma på natten med. Jag har perioder då jag inte sover mycket så är väl dags nu igen då. Jag skulle vilja kunna lägga mina bekymmer i en liten påse utanför sovrummet när jag ska lägga mig. Jag har fått rådet att skriva ner saker och lägga det utanför sovrumsdörren och försöka avsluta saken så men inte lyckats. Vet inte om jag gjorde så stora försök heller, men kanske ska försöka med det igen. Men jag måste gå en långpromenad i dag nån gång också. Inte bar 10-15 minuter med hundarna bäde de och jag behöver minst 40minuter varje DAG oh hur ska det gå. Latmasken Eva ska försöka nu ett tag så får vi se hur det går, vi behöver det alla fyra. Ikväll ska vi äta kycklingfile, jag älskar kyckling tror jag flyger snart för så ofta som jag äter det mums.

Hällbo

Nu är helgen slut och lika bra det, har inte hänt nå särskilt alls.Jo vi var till Hällbo idag och hälsade på. Anki och barnen tog med Nini och Fredrik och åkte dit, då tyckte Kaisa att vi kunde komma också. Vi fick kaffe sockerkaka och bullar mums. Elvis hade inte sovit middag så han var jätte trött mot slutet. Han hade tydligen somnat vid middagsbordet. Imorgon ska jag ta det lugnt hela dan , ska försöka komma ut och gå lite om det är bra väder. På kvällen åker vi till husvagnen och ligger där till onsdag och bara myser. Det är ett tag sen vi var där nu börjar längta. På tisdag har Jan och jag varit gifta i 19 år helt otroligt. Det ska vi fira i husvagnen med någon god mat och en flaska vin har vi bestämt. Husvagen ser ni  på ena bilden och den andra är Kaisa och Davids hus i Hällbo.De bor ju perfekt inte alldeles vid vägen men bara att springa rätt över vägen så har dom affär där. Nej nu ska jag göra mig klar för natten det blev ett väldigt tråkit inlägg det här men det står helt stilla imin hjärna just nu.

droppen en symbol för utnyttjade barn

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411984/images/2008/droppe_1205056498_thumb_1205062709_1334738.gif Denna droppe har jag adopterat från rankans blogg  så visar man sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla tårar som fällts jorden runt av barn som lider i ensamhet.

gäst i sängen

När jag vaknade så tänkte jag hämta en kopp kaffe och lägga mig igen och dra igång datan, men när jag kom tillbaka hade någon stulit min plats så jag fick lägga mig bredvid. Jan vågar knappt gå på toa för då passar båda hundarna på att hoppa upp isängen och lägga sig, annars har vi fått ur dom att ligga hos oss på natten eftersom båda låg imin säng och jag fick så ont av att dela med två hundar. Jag trodde aldrig att det skulle lyckas men vi gjorde det till slut.Det händer ibland att nån av dom smyger upp ifotändan och lägger sig där men det är på morgonsidan. Jan tog ett kort nyss på venus och mig där vi låg.411984-152

Var ålder har sin charm

Läggdags snart men har kollat runt lite nu en stund. Idag när jag var på stan så fick jag se Elvis först och sen David och Kaisa, jag ropade på Elvis och han kom imot mig och kramades en stund senare sa jag till han kännde du igen mormor du då nej svarade han kul han går och kramar folk han inte känner haha. Han såg nog att det var jag. Sen gick vi in till morfar där stal han en godis och stoppade fort imunnen. Tänk va fort dom fattar vad godis är. Igår var vi in till Anki och Jim på väg hem och fick pepparlax som de hade fått över oh jisses va gott det var. Ängla surrade och pratade om monster som gick ute vid lekstugan hon har fantasi hon. Vilka juvliga barnbarn jag har fyra stycken och det femte kommer i april, och fler blir det säkert med tiden. Tänk att förr var jag så rädd för att bli gammal jag hade en riktigt 40års kris tyckte livet var slut och jag hade inte gjort nåt. Imars blir jag 54år och är fullt nöjd med det var ålder har sin charm. Just nu känns det bra att aldrig behöva tänka på barnvakt utan man kan göra lite som man vill, ingen som vaknar sex och ska upp jag kan ligga hela dagen om jag behagar och det gör jag ibland. När man vill träffa barnbarnen så gör man det. När det blir för jobbigt så lämnar man tillbaka dom haha det är livet det. Jag har haft fyra barn som behövt mig så då känns det skönt när de klarar sig själv. Natti

Mitt hjärta

411984-151411984-150Idag har jag varit på Mitt hjärta och gjort arbetsekg det var lite flåsigt men det gick bra. Men något fel på hjärtat hade jag nog inte därimot ett avikande ekg men trycket ibröstet berodde inte på det utan det var nått som vissa har och mår man inte dåligt av det så gjorde det inget om jag fattade rätt. känndes onödigt att göra det men när jag fick remiss så var det bara att gå dit då. Han trodde också att jag hade nån form av skada som försvinner efter ettt tag sen jag slog iryggen. Däremot tyckte han jag kunde börjar röra på mig mer , han frågade om motionen och jag sa att jag gick lite med hunden då frågade han är hunden för liten eller. MM men det kunde jag ju inte påstå. Våra kroppar var inte gjorda för att sitta vid tvn och det har han rätt i så får nog försöka igen att ut och gå varje dag. Fast jag är hopplöst lat när det gäller att röra på mig.Visst är dom söta mina hundar, Venus är sig lik igen och ligger på rygg som vanligt hoppas det inte kommer tillbaka livmoderinflamationen.

Hemligheter

Oh vad spännande det är väntar på besked från en av mina döttrar hoppas det går vägen önskar henne allt gott. Hemligt men ska skriva om det när jag vet nå mer. Känns som en god morgon eller förmiddag men med mig kan det vända snabbt så man vet adrig. Vi ska bort på eftermiddan känns skönt att komma ut lite när Jan är med mig. Vill inte åka själv, känns bra när vi är två. Undrar om jag ska ta det stora klivet och göra mig klar så vi kan äta och åka. Hoppas vi alla får en fin fredag.

Bloggande

Ja nu ligger jag här igen som vanligt. Det blåser ute så det viner riktigt runt knutarna jag gillar inte alls när det blåser, även om jag är inne. Inatt som var blev jag störd i min skönhetssömn av en lite onykter son som kom hem glad ihågen vid halv två. Jag trodde han hade ramlat för han hade snö på sig men inte det snöade inatt. Han såg ut att ha kul iallafall men jag blev pigg när han kom in. Och inatt ska det väl blåsa som bara den. Det är faktiskt roligt att läsa andras bloggar fast man oftast inte vet nå om den personen man läser om. Jag är själv lite dålig på att skriva kommentarer vet inte varför men gillar när nån skriver i min blogg. Det är skilnad om man känner någon då kan jag skriva men annars läser jag oftast och gillar det skarpt, kul att höra hur andra lever och gör. Förr tyckte jag när min dotter höll på och blogga att vad kan det vara för kul med det men nu vet jag det blir ett beroende och ibland när det inte finns nåt alls att skriva om får man lite panik. Jaha nu är klocka 23.11 måste in iduschen natti

Ung på nytt!

Vi blev bjudna på alfta byaspeks att (åter) vinna eller försvinna på folketshus igår. Jag måste säga att dom är bra helt otroligt bra det var härligt att få skratta en stund. Just nu känns det extra bra att få göra något kul för våren känns avlägsen igen efter snön som kom. Tänk vad roligt de måste ha när de håller på jag avundas dom. De bara bjuder på sig själva. Ja man borde gå på något som får en att bli glad imellan åt. Solen skiner iallafall på dagarna nu så nåt positivt finns det ju, var ut med hundarna i går eftermiddag och det är svårt att gå med båda samtidigt ska jag säga. Man far som en vante fram och tillbaka och det bara för att en annan hund just gått där. Det var sista gången jag tar båda samtidigt. Ser nog rätt kul ut när jag går med dom för folk tittar och tänker säkert att nu är hon ute med sina ouppfostrade hundar igen. Ja nån får ju roligt ialla fall. Kul för dom då.Den här damen Venus tror att hon blivit ung på nytt hon undrar om det är av alla hormon sprutor , hon springer runt här inne och leker som en valp fast det får hon bara hon blir helt frisk så. Man skulle kanske få några hormonsprutor så man blir så pigg.image149

Prylmänniskan

Jag är en riktig prylmänniska jag, när jag är lite nere så handlar jag. Varje yta är täckte med möbler och prylar. NI förstår om ni ser mitt hem det blir för mycket bara, så rensar jag allt jag kan skickar till erikshjäpen men sen är det snart lika igen. Blir så trött på mig själv bara. Och det går bra ibland när jag försöker låta bli men ofta blir det någon onödig sak ändå. Jag hade varit rik nu om jag lät bli att slösa fy på migVi har ju högt itak som ien kyrka, ja ni ser ju själv vad mycket prylar jaf har. skärpning Eva.

Konstig huvman flyttar in!

Den här konstiga saken flyttade in när Anki och Jim kom hem, vet inte om han blivit folkskygg efter att bott ensam  ett tag.Hundarna blir så förvånade och tittar stort på honom..https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/411984/images/2008/08_03_04_030_1204657975_1334707.jpghttps://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411984/images/2008/08_03_04_033_1204657679_1334698.jpgBilden ?https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/411984/images/2008/08_03_04_034_1204657805_1334702.jpg? kan inte visas, då den innehåller fel.https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411984/images/2008/08_03_04_029_1204657900_1334704.jpg

Fam. Ström är tillbaka!

Ja då har vi varit och fått en spruta till på Venus, nästa vecka skulle vi ringa igen till henne så får vi se om det blivit bra.Man kan ge en till spruta också men vi får se hur det är efter den här. Ja vad har hänt annars jo Fam.Ström hemma igen välbehållen och bruna som bara den.Lite avundsjuk blir man ju men vi var ju iväg i höstas så det får räcka länge det. Jag skulle inte klara av att åka så långt och har svårt att vara hemmifrån. Jag ska nog vara här jag och ligga vid datan det är nog lugnast det. Just nu känns det som om man vil gå i ide ett tag fullt sjå att ta mig utanför tomtgränsen. Men så får det vara tills jag känner för nåt annat. Jan vill att vi ska göra saker men inte just nu känns det som. Och så är det djuren dom klarar sig inte själva sist tog Gabbe hand om dom. Snart är det påsk också tiden rusar iväg, vi är bjudna till Mora till Lotta, Patrik och Noah på påskmat det blir skönt att slippa i år. Vi åker över dan bara. Stej snarkar här bredvid mig så jag hör knappt vad jag tänker han är hemsk ibland på det. Nej nu ska jag kolla lite på tv.

Vad döljer sig i magen???

Ja ikväll har man ätit nyttigt igen då, visste inte vad vi skulle äta och det blev lite panik så det blev max. Ja det är väldigt onyttigt men himla gott, och ibland måste man bara få unna sig nåt sånt. Idag var jag iväg på mammografi jättekul klämma fast dom och ta några plåtar sen klar och man får hoppas att det inte var nå knölar idom. Det är ungefär vad min dag bestog av, fast kaisa var här ett tag på förmiddan ett tag för hon hade skrivning och bussen kom redan halv nio. Oh vad hennes mage växer den rörde sig ivågor hela magen idag. Hon ska ju ha snitt ca 10-14 dagar före så hon fick tid hos specialistmödravården ibörjan av april för att få datumet faställt när hon ska snittas. Tur man är för gammal för att få barn, det är så lagomt med barnbarn som man kan ha när man vill bara. Ja det ska bli spännande att se vad som kommer ut ur magen. Och imorgon kommer Anki och jim med barn hem. Och idag ringde jag vetrinären och venus måste ta en spruta till det är inte helt bra än. Nu är vi uppe i tvåtusen. Hoppas det ger sig nu sen.

Storstäd åt djuren

Idag har jag städat burarna åt fåglarna, passade på när de var ute och roade sig.Tog lite bilder på dom. oh vad jag skulle vilja ha en riktigt stor papegoja som man kan lära mer. Synd att dom är så dyr bara de jag har köpte jag billigt på blocket. Men är det någon som vet nån billig handtam papegoja så vet ni var jag finns.

Bilder från idag

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411984/images/2008/080301_025_1204386390_1334650.jpgHär är min lilla stuga haha som jag vill bo i men den sitter på kylskåpsdörren. Gabbe jagar alltid mig med kameran och fotar hela tiden i olika hemska vinklar så nu fick han igen idag.

Liten stuga vill jag ha iskogen vid en sjö!!

Lördagsmorgon och som vanligt ligger jag än. Undrar hur denna dag blir, känner ingen större lust att göra nånting just nu. Men men blir väl bättre när jag kommit upp och duschat och så. Jag skulle vilja göra något roligt men vad, så är det alltid med mig vill men kan inte hitta på något roligt. Min dröm vore att få flytta till ett litet hus ute iskogen fast inte så långt i från grannar utan bara så där lagom. Jag vill ha ett lugnt ställe untan folk inpå mig. Jag bor ju i eget hus nu med men grannar åt alla håll. Jag skulle vilja gå ut på morgonen halv naken och sätta mig och dricka kaffe utan att nån ser mig. Jag springer ofta i en stor tröja och trosor inomhus men tänk att kunna gå ut så. Kunna släppa hundarna lös varje dag. Det skulle vara mysigt och högst 3rum och kök för gäststuga har jag. Ligger här isängen och fantiserar och drömmer. Visst går det att förverkliga men jag orkar inte med allt vad det innebär att sälja huset. Men en dag tar jag tag isaken och fixar det. Fast vi har ju husvagnen också och den skulle man kunna ställa upp lite avsides står nu imohed på campingen. Jag önskar vi hade nåt annat ställe att ha den på för på sommaren är det så mycket folk där.

RSS 2.0