Fick besök

Ja idag fick vi besök av systrarna Ström, fru Ström var också med. Lilla livia är ju så söt kommer lite bilder.

Trött på väderet

Trött på detta väder just nu piskar regnet mot rutorna. Går man ut med hunden så får man duscha den efteråt. Vill inte göra någonting, fast jag dammsugde i dag. Vill göra saker men kommer mig inte för det är väl våren som jag börjar känna av. Då börjar det som nyligen slutat undrar vad som är meningen med allt. Jag blir väl liggande hela dagarna igen då. Hur än man kämpar imot så blir det så. nä ska sluta klaga och sova

Husvagnsplats

Vi har varit här i Mora sen tisdag och imorgonförmiddag åker vi hem igen. Var till Lotta, Patrik och Noah i kväll. Han är för härlig sjöng snälla snälla vet inte vem som lärt honom. Sista april ska vi flytta husvagnen närmare hemåt. Fast vi vet inte vart än. Det får inte vara trångt utan mer öppet. Jan tycker vi ska ställa oss på långnäs camping, ja nära är det ju men lite väl nära. Ska kolla  igenom får se vad vi hittar. Skulle vilja hitta på nå kul i sommar jag behöver ett lyft av humöret.

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN GABRIEL!

Du är en ärkeängel så du klarar det här tufft är det men det går. Du som är så envis som din mor klarar av det. Jag blir så stolt då.Hade inget kort på dig på nya datan synd. Ha en bra dag i dag vi älskar dig. Puss o kram

Jag är knäpp!

Känner mig ensam trots folk omkring mig. Och ibland känner jag mig utanför, vet inte varför. Vill vara med när något kul händer men vill inte tränga mig på. Istället drar jag mig unnan alla.
Ungefär som på bilden känner jag mig då huvudet i en påse.

Ett liten röd stuga

Ja då är det snart slut på den här helgen. Måndag är bara så tråkiga,  då borde jag gå ut och gå får väl se men det är så motigt men skönt bara man väl kommer ut. Knuffa ut mig någon behöver ner en hel del i vikt. Jag ska komma igång nån gång men när vet jag inte. Tänk om det kunde bli ett beroende. Fast inte för mig tror jag. Livia hon växer och äter mycket och som Kaisa brukar säga toksöt.. På tisdagskväll åker vi till husvagnen, ska bli så skönt och där brukar vi ut och gå. Som jag sagt tidigare jag vill bo i en liten stuga lite utanför stan,, men man bor ju nära till allt här. Ett kök vill jag ha med vedspis och vanlig spis. Undrar om det blir så nån gång. Jag har ju lite svårt att sälja det här, en massa visningar och städning före dem. Ja vi får väl se iframtiden.

Solen skiner

Allt känns bättre nu när det är varmare och solen skiner. Idag var vi och storhandlade, behövdes tomt i kylen. Gjort om lite flyttat en möbel till ett ställe och ettt annat till ett annat ställe låter likt mig eller. Imorgon fyller jag år och det gör mig uppstressad. Tycker inte att det är så kul när man ska på med kaffe fram med tårta. Men jag överlever säkert jag ropar alltid på Jan så får han fixa till allt. Vad vore jag utan den goa gubben. Till veckan ska vi åka till Mora och koppla av i husvagnen. Nån dag ska vi till Lottas familj eller inte bara en kanske utan 2dagar. Sen ska vi vila och njuta av att vara där. Har fått  rådet att vara där och ladda batterierna  av min terapeft. Jag behöver lugn och ro och göra sånt som är bra för mig. Nu har ju lilla Livia kommit så vi kan åka före kunde vi inte ifall att hon skulle komma och vi skulle ha flickorna.

söt som godis är hon. Nej nu nog med svammel natti

Våran lilla Livia.

De fick inte åka hem idag för hon kräktes nå brunt, men nu är det bättre så hon får nog åka hem i morgon. Vi var dit med flickorna så de fick se lillasyster.Visst är hon söt, och se vad systrarna ser stolt ut.


Äntligen har hon kommit 10 dagar sen.

Halv fyra åkte vi och hämtade flickorna för Anki hade värkar. De åkte till Britt med hunden sen till Hudiksvall. kl tjugo minuter i åtta föddes hon. Hon hade navelsträngen runt halsen annars var allt bra med henne. Det var några nervösa timmar för mormor Eva men jag fick ju hålla mig lugn för flickornas skull. Och jag måste ju skriva GRATTIS FAM: STRÖM.Jag längtar så efter att få se henne. Oh så roligt det ska bli för Julia och Ängla att träffa sin lilla syster. Nej nu är jag trött och ska se lite på tv och sen sova. Och nu fick jag med. att Livia var 51 lång och vägde3490

ute och åt

Ja i går var vi ut och åt och firade. Vi gick på spicycow oh vilken under mat vi åt. Och man får ju alltid så mycket mat. Vi tog öl till maten. Till kaffet tog jag baileys och Jan Whisky. Det var lagom mycket folk. Vi hade så mysigt när vi firade våra 20år. Jag trodde att när jag skulle ta första tuggan så skulle Anki ringa att det satt i gång men inte. Jag tror inte hon hittar ut den lilla.
Jag vill träffa dig nu så kom ut nu.

Jätte stort tack till våra barn med familjer

Jan och jag firar ju 20år som gifta och mobackes ringde att vi hade blommor där. Nyfiken som jag är så kunde inte jag spara tills fyra utan Jan hämtade dom. Jättefina blommor

Vi blev så glada och vi ska ut och äta ikväll 20 år har vi stått ut med varandra.


    Jan hade köpt rosor fast vi kommit överens om att inte köpa nå, Gandhi hjälper till som ni ser. Sen när jag ätit klart får Ankis värkar sätta igång.

Nej nej ingen liten flicka än.

Vi väntar och längtar men det hjälper inte. 5 dagar över tiden nu. Måste vara hemskt att behöva gå över det har jag aldrig gjort tack och lov. Men jag känner på mig att det blir inatt vet inte varför har bara fått för mig det. Skulle vara kul vi vill ju se vem hon är vårt sjätte barnbarn. Och i slutet av augusti eller i början av september kommer nr7. Ja vi är en stor härlig familj.
Älskar dem alla barn och barnbarn. Vi hörs när jag har mer nyheter.

Ingen bebis

Nej Hon har inte anlänt än, skulle varit här i onsdags. Denna väntan så fort telefon ringer tror man att nu ska hon in. Jag försöker roa mig med annat i väntan. Face book inte har jag fattat vad det var men nu är man fast det roligaste jag gjort på länge. Är ni inte med så tycker jag att ni ska gå med. Fast man sitter där ofta och får nya vänner. Och hittar vänner som man inte träffat på länge. Jag har börjat leta mig ut lite också och det går skapligt. Har ju oftast legat i sängen på dagarna. Vet inte om jag skrivit det men 11mars firar vi 20års bröllopsdag. Då ska vi ut och äta. Nä nu vill jag att Anki ringer att hon ska in.Jag hör av mig när hon kommit ut.

Väntar

Ingen liten flicka än, men jag tror hon kommer exakt på dagen den 4mars. De andra barnen har kommit 2dagar före och 2dagar efter beräknad tid. Fast jag vill inte att de ska åka så långt i det här snöväderet. Den kan ligga där tills det blir slut på snöandet. Jag har varit inne nästan hela dagen och skulle ha det lugnt och skönt då ringer Jehovas på det var det sista jag ville. Alla får tro på sitt men man ska inte behöva få dom till dörren. Och all denna skrämsel de kör med nej håll det för er själva. Jag har inte knäppt nå kort på länge, ändå har jag två kameror fick en liten enkel i julklapp och sen har jag min canon spegelreflex kamera. Med den lilla har jag tagit lite på Gandhi.
Den älskar att ösa ur vatten ur stejs vattenskål.

RSS 2.0