Bilder som vanligt och lite annat.

Haft påhälsning ikväll och det uppskattar jag mycket. Gabbe kom med Jenny en kompis till honom. Lite konstigt väder idag först kvaft som attan, så stormade det som bara den och sen tvärslutade det.
Ja nu har vi ju en ny smitta som man inte vet mycket om, förr var det svininfulensan och nu detta. Ja och före det fågelflunsan undrar om nåt av det ska ta slut på oss.
Jan och jag var ute och gick här en kväll och letade upp en badplats i närheten. Mycket att utforska nu så här första våren här. Bara alla blommor som vi har här runt stugan, först blåsipporna och vitsippor och nu jätte mycket liljekonvaljer. Myser över allt det och är så glad så länge jag slipper se en till orm.Foto Kaisa Sturesson. Ja om motivet varit lite bättre så men inte mycket att göra åt.Den här bilden som kaisa tog gillar jag mycket.Och den här är bara så bra, det är Kaisa som är fotograf här med fast hon använt självutlösaren.Här smyger sig Livia fram och vill vara med gotjejenJag ser livrädd ut haha ja det bjuder jag på. Jan med sina majkläder oavsett väder.

Snart har jag så långtråkigt på eftermiddagarna och kvällarna så jag måste hitta något att göra. Allt som jag är rädd för ska jag ta och göra, funderar starkt på att börja rida fast är livrädd för de stora djuren. Men nya utmaningar ska det vara i framtiden.Från promenaden nere vid dammen så fint där.så himla fint runt om oss-

Buspalatset

Hela familjen var på buspalatset idag alla utom Gabbe. Jag åkte och sprang lekte hade lika kul som barnen.Livia och ÄnglaAlicia gillade bollhavet skarpt.Ella i full fart här åkte jag med härligt var det.

 Kaisa och Elvis i hoppborgen

 

Ja det var fler som gillade bollhavet Lotta ser ju ut att trivas.
 

Elvis och Ella  hade jättekul dom med.

 

Noah och Julia här men det större barnen försvann så de var svår att fota.

 

 Den här bilden tycker jag är så fin på mor och dotter, Lotta med sin Alicia.

 

Stora vill också leka

 

Ja det var vår dag det mysigt och kännde oss som familjen annorlunda, men kul var det. Sen åt vi alla 15 vi är 16st när Gabbe är med.

ORMEN!!

Ja lika bra och visa den som låg framför bron. Jag kommer att passa mig noga när jag går ut med hundarna så de inte blir bitna.Här får den transport i en spade med långt skafft och jag skjutsar spaden efter marken så allt skräp kommer med efter vägen, och jag pratar med Jan i telefonen hela tiden helt hysterisk. Och han skrattar åt mig inte kul alls.

Idag hade vi Elvis och Ella några timmar

Vi var barnvakt åt Ella och elvis idag några timmar på förmiddagen. Elvis var så stolt över sin nya frisyr.

             

Lika som pappa och Martin han var så stolt så.

            

Här hjälper dom morfar att göra pannkaka.

           

Ella väntar på en puss från storebror.
          

          

             

          

          

Ja det var dagen det sen på vid 17 tiden så gick jag ut och då låg det en stor huggorm på platterna nedanför bron. Ja jag blev helt panikslagen kommer väl en bild sen på den.    

Ett urtåkigt innlägg

Idag har vi varit ute större delen av dagen, så skönt ute när det blivit varmt igen. Har två nybadade hundar som inte var så glad då när det blev blöta.


bild nere vid sjön här bakom, brukar gå dit när jag vill bara sitta och njuta av stillheten.Ja där ser vi båten ligga och vänta på att vi ska ut och ro den. Ska väl bli nån dag till veckan-Det blir aldrig av att skriva i den här bloggen och är inte många som läser den och det var det helt detsamma. Det blir ju bara bilder har aldrig nåt att skriva om. eller det kanske man har om man har lust. Nej nu blir det sängen

GRATTIS ÄNGLA PÅ 7ÅRS DAGEN

                   
grattis från mormor och morfar kram

Sjuk!

Var till sjukgymnasten som jag gått hos i ett år och blir inte bättre. Nu gick hon och fick tag på en läkare som jag fick träffa och fick en kortisonspruta. När jag kom hem hade jag ondare än när jag åkte men hört att det kan bli så och sen vänder det. Sen som en blixt från klar himmel blev jag så illamående att jag kunde inte vända eller rura mig bara låg sen kom feber. Jag trodde allt berodde på sprutan men sen igår fick även Jan magsjuka så det var så det var. Har legat sen måndagskvällen tills idag och nu är det bättre kunde äta men hemsk huvudvärk. Det beror nog på att jag inte kunde dricka så vätskebrist säkert. Men nu är jag mycket bättre i värken så sprutan hjälpte nog. De trodde jag gått med inflamation som blossade upp bara jag gjorde nå lite ansträngande.

                                  

Vissa luckor var väldigt gula är lite olika skåp så före helgen tog jag en kväll och målade om nu känns allt bra för nedanför diskbänken är de alldeles vita så nu ser det lika ut.
                                  

                                

Båten på plats så skönt bara det blir varmt ska vi ut och ro.


                              

Våran enkla grillplats, hittade den här på biltema som man kan ha som eldplats med ved och bara myselda eller med kol och stor grillyta. vi funderade på eldkorg men lätt att det kommer glöd utanför så vi valde den här.

                            

Ella fyllde tre år den 29 april vi firade henne i dammens på söndagen efter. Kaisa och David är ju duktiga på tårtor är då inte mig hon ärv det av.
              
                          
Här plockar hon fram paketet från mormor och morfar och Gabbe.
                          
Elvi och Ella äter av den goda tårtan. Var så mysigt i storhuset i Flugdammen perfekt för fest. Hade det varit fint skulle vi varit ute men blev ju kallt den dagen.

RSS 2.0