Mora

Ja igår var vi till Mora och hämtade en soffa som Gabbe skulle köpa på möbelrondellen och vi följde med och fick träffa Lotta och Noah och naturligtvis Patrik för han jobbar ju på möbelrondellen. Och hör och häpnad tror ni jag kunde låta bli och handla nähä. En fin lampa kom med hem men den var så billig ju, och så beställde vi ett nytt soffbord. Det lönar sig att åka till Möbelrondellen och handla för samma saker här i Bollnäs är mycket dyrare. Ja så om tre veckor får vi bordet. Hoppas Lotta har fått barnet då. På lördag är det lyskväll på mohedscamping med buffe och musik så då ska vi vara i husvagnen.Ja sova i den men vara med på buffen och dansen. Eller ingen dans för mig jag lyssnar nog bara. På dan ska vi på Livias dop mys värre den dan.  Fick in på akuten i måndags troligen ett gallstensanfall och ont gjorde det, fick en spruta sen släppte det men som tur var fick jag två suppar med mig hem för 23.30 var det kört igen då hade sprutan gått ur kroppen. Jag åt tre kokta ägg dan före men har inte haft nå problem förr. Får väl passa mig lite nu då med vissa saker. Annars mår jag bra, men vill inte uppleva gallstensanfall igen. aja vad ont det gjorde. Ja jämna plågor ska det vara är öm imagen ännu efter det.

Tatuering

Gabbe har gjort en tatuering som jag faktiskt är stolt över. vill ni se här kommer denDet var så fint gjort skriva mamma och pappas namn eller hur.

Och så kommer det bilder på Gandhi förstås

Elvis och Ella dricker sluch på Biggans gofisarna.

Bjuder på kort på gammelfolket

 

Lite bilder från helgen

Vi åt ju smörgåstårta här i går Lotta med familj och Kaisa med familj, Gabbe, Jan. Jag och mormor. Ett väldigt firande för denne 20åring, jag känner mig helt sliten nu.


Busungarna kröp in i hundburen och där kunde vi bura in dom.

     Jag har lite svårt att tro att Lotta ska gå en månad till hon gick in i vecka 36 i fredags. Men det ska bli spännande att se jag tror inte på det men de ändrade datumet 17dagar tror jag det var på ultraljudet. Slutet av augusti tror jag högst att hon går, hon mår så illa och har gjort det nästan hela tiden så jobbigt för henne stackarn.
  Och Noah ska bli storebror och det är nog spännande för honom nu.


Nej nu ska jag nog börja göra mig klar för sängen är så trött natti

Festen

Ja då har vi klarat av Gabbes fest för sina vänner och jobbarkompisar. Vi städade dönjegården två timmar i natt la oss 03.30 stej upp 08.30 så känner mig lite mör. Ser fram i mot att få åka till husvagnen på tisdag. Koppla av ett tag.


Vi har det så mysigt när vi är i Mohed. slipper se allt man inte orkar göra som man kan göra senare istället.


20 åringen på festen men vill inte lägga ut alla utan att fråga fast jag har ju lagt ut dom på facebook utan att fråga haha. så jätte trött nu kommer efter allt. ska titta lite på tv men sen så blir det att titta in i huvudet.

GRATTIS GABBE 20ÅR 14 augustiGrattis våran Gabbe på 20årsdagen önskar mamma och pappa. Du ser lite allvarlig ut och det är ett stort ansvar att bli 20år och få gå på systemet. Hoppas din dag blir bra kram

Kräftor

Ikväll ska vi äta kräftor hos Anki och Jim det blir gott. Jan jobbar i dag men sen så. Det är då helt omöjligt att sova på nätterna nu med denna värme. Fast det är ju kul att solen är framme på dagarna. Nu är det bara att gå och vänta på att Lotta ska föda barn sex veckor kvar. Ja och så fyller Gabbe tjugo på fredag 14 agusti. Lovat göra kycklingsallad till hans fest får hoppas Jan hjälper mig med allt som ska göras.
Tänk vad fort åren går inte längsedan han föddes tycker jag. Ja man ser på barnen hur gammal man blir själv. Nu ska jag dricka kaffe och läsa ljusnan.

bara bilderSaker jag gillar och min go katt Gandhi min tröstare.Ja istället för barnbilder satte jag in lite annat idag. Men katten måste ju bara vara med

Vem har sagt att livet ska vara enkelt.

Livet är inte alls vad jag vill att det ska vara. Känns som om jag kämpar varje dag för att överleva dagen. Jag gör allt försöker allt vad jag kan för ta mig ur. Min läkare kommer inte tillbaka förän 1 september, känns som en evighet. Ja har bara lust att sova bort allt ont men inte ens det går sover som en kratta. Vet inte när jag sist sov bra en hel natt och troligen därför jag mår som jag gör. Har inte en ringaste aning om vad jag ska göra med mig själv. Känns väldigt ensamt just nu Jan finns ju här men just nu räcker inte det heller. Fast ingen har ju sagt att livet ska vara enkelt att leva det är nog alla medveten om, men nu är det bara för mycket.

RSS 2.0