Litte ensamt

Känns så tyst och långsamt vissa dagar när Jan jobbar, jag har ju hundarna men ändå lite trök är det. Var på promenad med hundarna och de ville inte gå in när vi kom tillbaka och inte jag heller så skönt ute.
Ja i går var det morsdag och uppvaktad blev jag, fick en härlig korg med vin ostar räkor kex och vindruvor och en paprika det var en så bra grej de hittade på. Roligt när vi samlas hela stora familjen men saknade Lotta med fam. men de bor ju i Mora och Patrik fyllde år han med samma dag. De kommer hem nu på fredag när deras farmor ska begravas. I söndags tvättade jag husvagnen utvändigt och i lördags städade vi tillsamans invändigt. Jag längtar så att få köra den till Djupa och ställa den med Lasse och Karin, tror det blir en härlig sommar.

Patrik 27år den 30 maj STORT GRATTISGrattis patrik från svärmor och svärfar hoppas du får en bra dag fast inte vi kommer.

Kaisas vernissage i Sundsvall

Igår var jag och Gabbe till till Sundsvall för Kaisa hade vernissage med sina studikamrater från Forsa folkhögsskola. Så bra bilder alla hade, jätte duktiga alla. Och ni kan ju tänka er vad stolt jag var över henne, synd att Jan jobbade. Det var mycket folk på en gång när de öppnade sen trappade det av när det började närma sig slutet.

Elvis charmar någon fotograf med att visa bilden han tog på fotografen

 
  Hela familjen Malm Sturesson

Ja det blev en fartfylld dag på alla sätt men så roligt att jag tog mig dit tack vara Gabbe som ville följa med mig, men han ville ju di själv han och se och vara stolt över sin syster.

Mora

Vi åkte till Mora på fredag och kom hem idag. Lotta och Patrik skulle på 30års fest med 60 tals tema. Lotta hade varit till frissan och satt upp håret och sminkat sig. De hade fixat  kläder och en amerikanare som skjutsade dom till festen. Lotta hade varit hängig i över en vecka. Men då när de åkte mådde hon bra vid fyra tiden stack dom och vi tog hand om barnen. 20.00 ringde Patrik Lotta var så dålig så Jan hämtade henne, hon hade 39 graders feber och var riktigt dålig. Sen kräktes hon hela natten. Vi åkte hem vi halv tolv. Sem ringde de och hon fick åka in hög sänka och lunginflamation så hon blev inlagd. Hon trodde hon haft astma i flera dagar men det var ju lunginflamation.
Så synd att vi inte körde in henne då på kvällen. Jag hoppas hon mår bättre imorgon och att hon snart får komma hem från sjukhuset där hon nu ligger.Så här snygg blev hon hos frissan i 60 tals frisyr.Ja då var det som vanligt igen då går inte att lägga upp annat än små bilder men gör ju inte så mycket för klickar man på dom så blir de ju större. Våran alicia 7månader

Tror att bloggen hatar när jag lägger upp bilder nu var det hel stopp.
Ja det var väl det samma hoppas nu bara Lotta blir pigg snart jag oroar mig som vanligt men det ska väl inte vara nån fara. Men hennes lungor mår väl inte så bra i vanliga fall heller för hon har ju astma. Ja hoppas hon mår bättre imorgon.

GRATTIS ÄNGLA 6 ÅRhOPPAS DU FÅR EN FIN DAG ÖNSKAR MORMOR OCH MORFAR

Ensam helg

Jan jobbar helg och här sitter jag, fast jag är väl inte ensam har ju hundarna och katten. Har haft Anki och Jims hund Ronja här med från igår tills nu ikväll. Jag var lite orolig menm det gick faktiskt bra. Jan jobbar ju lite specialtider han på sitt nya jobb. Han börjar 12.40 och slutar 23.00, skönt med sovmorgon varje arbetspass. Ja nu är det bara en dag kvar av helgen men han ska på kurs genom jobbet på måndag förmiddag. Inte är det väl varmt ute för att vara Maj månad men det är då sol och det räcker gått och väl.Här har vi vår helggäst Ronja hon är nog den snällaste hund jag träffat. Hon var så duktig när hon var här men säkert lika lycklig att få lämna oss och träffa sin familj.

Zeke gav Ronja en puss innan hon gick hem.

Här har vovvarna och jag vår myshörna med rökelser och annat.


Goa Gandhi sitter med tomtarna och myser.
Nästa helg ska vi åka till Mora och träffa Alicia och Noah vi träffas ju inte så ofta men blir nog mer nu när det blir sommar.

Min sötnos är fet om öronen för han har en öroninflamation på ett öra så vi får ha i droppar och hela öronen blir fet av dropparna en vecka till ska han ha det.

Flickornas farmor är borta

Min före detta svärmor Sylvia och mina flickors farmor har dött. Flickorna var dit ihelgen och trodde nog inte det skulle gå så fort. Flickornas pappa kunde inte ens ringa och säga att hon var borta, så tur det finns andra i släkten som talar om. Nu är han en sån pappa som inte borde få finnas, han har valt att inte ha kontakt med sina barn. Och han träffade säkert inte sin mamma innan hon dog. Jag fattar inte hur man kan välja bort sina fina barn och barnbarn helt frivilligt. Jag skulle inte klara av att vara utan min familj, jag känner en sådan ilska mot honom för allt ont han gjort mot mina barn och även mig. Men som tur är har mina barnbarn en jätte fin morfar ändå min Jan.
Flickorna mina hade kontakt med farmor och det känns bra att de hade det när inte deras pappa vill träffa dom.
Vila i frid Sylvia <3

Grattis Jim 35årJa det blev en liten bil för jag har snott den, säkert på Kaisas sida för det är Kaisa Sturesson som tagit bilden. Men grattis Jim önskar vi på malungsgatan

Mammas 85 års dag

Vi firade min mamma idag, min bror med sina barn och barnbarn var med så vi blev en massa folk. Men otroligt kul att träffa alla, så länge sedan. Jag tror min mamma uppskattade allt, och även vi andra. Vi hade köpt rostbiff och potatissallad och grönsallad jättegott var det och så tårta och kaffe på det.

Söta Alicia det var så länge sedan vi träffade henne nu, Lottas flicka.Som en liten docka är hon. Så länge får det inte dröja tills nästa gång. Ja nu är man lagomt trött efter en sån heldag med släkten. Skulle vara kul att träffas alla lite oftare men är svårt när man är så många.


GRATTIS ELLA PÅ 2ÅRSDAGEN

Glömde att skriva på torsdag när du fyllde bara för vi skulle fira idag.Grattis gumman kommer med paket idag

RSS 2.0