Mitt i natten

Ja som så ofta så sitter jag här och kan inte koppla av och sova. Så mycket tankar som surrar runt i min skalle. Hur ska det gå för oss, hur kommer allt att bli allt känns så ovisst just nu. Hoppas det kommer något gott ur detta fast just nu ser jag inget gott alls. Andra natten på raken nu som jag sitter här och grubblar på framtiden hur den blir.
Det blir en tuff tid för mig ett tag nu sen tror jag att det vänder. Ja ni som läser det här tror väl att jag är snurrigare än vanligt men det sker saker i mitt liv nu som gör allt så jobbigt för oss mer vill jag inte skriva. Jag har min Jan och mina barn med familjer så allt reder sig. Men idag slogs jag ner i skosulorna riktigt men än kan saker och ting ändras får väl se i mitten av januari. Ska nu ta något att tugga på sen försöka stänga av skallen och sova. Natti

Begravningen

Var i går på Mimmis begravning, så fin så ungdomlig och ändå så tragiskt. Endast 18 år gammal ska just till att börja leva sitt liv och så tragiskt går bort. De hade fin musik både på cd och piano. Jag gick med Gabbe som stog henne nära och även som han varit tillsammans med. Så jobbigt för hennes familj att orka gå vidare man kan nog inte riktigt förstå hur det är förän man står där själv. En sån fin glad flicka ska inte behöva dö så ung. Jag tyckte så mycket om henne, men vet att hon finns med sin familj även om man inte ser henne. Vila i frid vackra Ängel


GammalJag fick en smärre chock när jag såg detta foto, nog syns det att det gått ett år till fy så gammal jag blivit. Och inte gör det saken bättre att man gått ner 10 kilo det tar så hemskt i ansiktet. Ja inte är det väl så roligt att bli gammal men man är väl aldrig äldre än man känner sig.

Julafton

Tack Margareta och Ragnvi önskar er det samma.
Ja idag kom vi hem från Mora där vi firat julen hela stora familjen hos mellandottern Lotta hela 16st blev vi. Vi fick god mat och tomten kom med så jätte bra julklappar till mormor o morfar. Tack så mycket för god mat och julklappar och en trevlig jul.Jag vill också ha ett sånt fint kök lite avis på min dotter.

Massa bilder som vanligt men det var en så mysig jul och vill dela med mig av den. Jag trodde inte jag skulle orka åka mådde inte bra men är glad att jag åkte för det blev en så mysig jul.

Ja man ska vara glad att man har stor familj och att de får vara friska i dag händer så mycket jobbigt man vet aldrig vad morgondagen för med sig. Först Mimmi som gick bort och så den lilla flickan så tragiskt i Trönö, tårarna rinner bara man tänker på de anhöriga hur de ska orka. Då känner man att man nog ska värdesätta det man har.Ja Lotta och Patriks hus är riktigt stort och fint.Så stor hon hade blivit sen sist vi såg henne Alicia mitt barnbarn nummer sju.
Ja som vanligt blev det bara bilder men har inte så mycket att skriva om bara att jag haft en bra jul som jag inte trodde för jag var så uppstressad och deppig men man får nog alltid tänka det finns dom som har det värre. God natt. Tack alla mina barn jag älskar er.

Grattis David på födelsedagen den 17/12

Ha en bra dag så syns vi på Lördag troligen

Snart julLillgubben leker med sina älskade bollar


Bara klagan från min sida nu mer. Borde nog sluta med blöggandet bara ha bildblogg.Trist som vanligt

Ja då har ännu en dag gått, och inte får jag något vettigt gjort heller. Jan har jobbat i dag mellan 0.700-16.30. Jo jag har ju varit på bergsmeditation idag sista gången före jul. Det är faktiskt något jag tycker är väldigt givande. Annars har jag,Zeke och Gandhi roat oss själva. Blir ju inte nå länga promenader med honom.Gandhi beundrar sig själv i spegeln han tycker nog att han är snygg

Och denna goding är liten men han agerar polis här hemma nu tror nog att han är en mycket större hund än han är. 1.9 kilo och så tuff.

Imorgon fyller Lasse Larsson 50 år i Herte så vi ska dit och gratta gammelgubben haha. Hälsa Grattis Karin om du läser det här. Vi vill ha kaffe när vi kommer.

Ja så då får man ut och träffa nån imorgon, Jan ska valla runt mig på stan först. Som vanligt har jag inget att skriva om men ska bums ha en blogg är ju lite knäpp så då blir det så. Tur man har hunden så man kommer ute en vända varje dag annars skulle jag nog inte gå ut just nu grått tråkigt väder.Dagarna springer iväg

Det går så fort veckorna nu snart jul. För oss hela familjen blir det Mora om inget annat inträffar. Gabbe jobbar på julafton från 08.00 till juldagen 09.00 så han blir hemma firar med honom juldagen. Fast julklapparna kanske han får dagen före jul om han är riktigt snäll. Har ont i halsen snuvig så tar det lite lugnt nu.


Foto Kaisa Sturesson  Ja man ska väl göra som mamma sminka sig haha
Kaisa Sturesson foto med självutlösaren har säkert haft den här bilden med förr.

Här Mimmi som hela Bollnäs kommer att sakna fotot tog jag på Gabbes 20årsdag. Så ung så fin man undrar varför ska det behöva hända. Man tänker på familjen hela tiden.


Jag längtar efter att få träffa Alicia snart så långt imellan vi ses alltid någon som jobbar.

Ska försöka ta mig i kragen och göra något vettigt nu.

RSS 2.0