GRATTIS ELLA 3 ÅR

                     


Grattis lillgumman önskar mormor och morfar

            

Härlig dag!

Varit ute och pysslat lite på tomten, klippt bort gammalt på bärbuskarna och lite annat. Går runt och tittar på alla fina saker som bara knoppas och poppar upp ur marken. Massa blåsippor och nu börjar vitsipporna komma, det känns verkligen att det är vår. Jag har gått runt här ute och bara njutit av tystnaden och tittat hur fint det börjar bli ute.
 så fina att se hur det kommer fler och fler.

    

 

Här ska vi ha båten så nära bakom stugan högst 100meter att gå. Vi gick på promenad och katten Gandhi följer alltid med som ni ser

 Bjuder på en bild på mig och mina hundar. De är så fina synd att jag förstör kortet. Ja de är fina sen vad andra tycker bryr jag mig inte om och de flesta tycker att de är väldigt fina. Sen finns det folk som bara tycker om sin egen hund och kan säga att andras inte är fin och jag förstår inte hur man ens kan säga sånt. Jag går aldrig till någon och säger vad jag tycker om något som nån äger om de inte frågar vad jag tycker. Har aldrig fattat varför folk tror att de alltid har det bästa och inte kan tänka att alla tycker olika. Zeke min långhåriga blir alla förtjust i och även Marrta hon är väl inte gullig men stilig tycker jag. 
För de som inte vet så kan man trycka på de små bilderna så blir de större har förstått att alla inte vet det.


    jan har lite jobbigt att hålla reda på alla djuren


Nej nu ska jag ta och lägga mig vid tvn. Men mår mycket bra idag av flera orsaker. En väldigt härlig överaskning fick jag idag så allt känns så bra. 

Lotta med familj nvar hit igår.

Äntligen träffades vi var så länge sedan. Var nog veckan före innan Lotta fyllde år 26 januari. Man längtar efter dom och småbarna.
 Mysig bild som jag tog här på baksidan av stugan de ser så kära ut


Det var varmt och fint väder synd vi inte fått hit trädgårdsmöblerna hade varit kanon det.

 Gullungen Alicia

 
Tur vi har tagit med gammla leksaker hit från Bollnäs
 

Nu blev det mycket Alicia men Noah lekte och var inte i närheten när jag höll på med två av mina kameror den bästa tog batteri slut på men de här går väl de med huvudsaken motiven är bra.

Helg utan Jan.

Så hemskt urtråkigt när han jobbar helg, om han jobbade normala tider så skulle det nog vara bättre. Han jobbar hela påsken med åker 14.00 kommer hem 01.30 så lite långa jobbiga dagar. Förr brukade vi samlas hos oss och äta alla i familjen men nu har jag inte plats för alla samtidigt. Ja vi får äta påskmat jag och djuren här och mysa själva. Ska till djurskyddet en kväll i påsk med och pyssla om dom med.
 lillgubben sussar så gott med sin lilla filt.

 Marrta kryper ju alltid under täcket med mig när hon ska sova. Skönt med lite sällskap av de här två och så Gandhi med förstås.
Undrar om jag ska ta och krypa ner i sängen och sova dröjer ett tag till innan Jan kommer hem så lika bra och sussa lite.

Tisdag och vår

Igår hade vi Elvis och Ella här eftersom de var sjuk så slapp de ta vård av barn en dag. Fast idag fick Kaisa vara hemma själv för jag hade två tider att passa. Jan jobbar så det gick inte. Igår kväll var jag på medlemsmöte på djurskyddet så fick kvällen att gå då när Jan jobbade. Elvis och Ella var så goa när de var här han beskrev hur mycket han älskad  mig och visade med armarna rätt ut sååå mycket var det. Och det är ju besvarat från mig.
Idag har jag varit på två ställen så åkte 12.30 och kom hem 17.30- sista jag var på var ångestgruppen som vi som gått förr får gå var femte gång så jätte kul att träffa Linda igen. nu ligger jag vid tvn och två hundar och en katt i sängen mm lite trångt är det. Kastar ett öga på tvn och det andra här på datorn och bloggar. försöker få lite ordning på mitt liv med vad jag ska göra när Jan jobbar mer än vara på djurskyddet en gång i veckan. Så svårt när man inte kommer på något vettigt att göra som sätter lite guld på vardagen. men fortsätter funderar får inte ge upp. Får se om Lotta kommer hem inte nu i helgen men nästa skulle vara roligt så långt i mellan vi ses. Nej nu ska vi se om det finns nåt i kylskåpet som tilltalar mig.

Lördag varmt och skönt

Härliga helg när Jan är ledig så mycket roligare än när man är ensam hela eftermiddan och till halv 2 på natten. Fint väder skulle det bli varmt är det men ingen sol me spelar väl ingen roll. Vi ska inte klaga på väder som slipper dessa hemskheter som händer i andra länder. Hundarna klarar av att vara ute och gå utan att frysa ihjäl skönt det. Känner mig tacksam att jag har en stor fin familj älskar alla mina barn med familjer. Gabbe har ju fått jobb fast han blir färdig med sin vårdutbildning i juni, men ska gå och pussla för han går bara två dagar i veckan. Imars är de ju praktik det slipper han som jobbat inom psykiatrin några år nu. Så skönt för honom och så ska ha tror jag söka Hedens med. Men blir ju inte långt att åka från Bollnäs till Lingbo heller fast man tycker det låter långt. Kaisa har ju längre till sitt jobb i Söderhamn. 4.5mil ska det visst vara till Lingbo. kanske lite jobbigt med hela dygnspass men han blir långledig i mellanåt. Och jag med mitt kontrollbehov så känns det skönt när det ordnar sig för barnen mm vet de är myndiga men har svårt att förstå att de klarar sig själv. Mitt stora problem.
Från förra sommaren ni ser lite galen är han väl eller bara som sin mor kanske man kan säga.

 älskar den här bilden som Kaisa har tagit på sina barn.

 och den här på oss och våra barn synd vi inte kunde få med alla sju barnbarn
 
Jag ska väl skriva Grattis till Gabbe med här till jobbet bra så vi får betalt för hyran i fortsättningen med tills du köper huset Gabbelito.


RSS 2.0