Jans jobbar helg.

Tycker inte om de här veckorna för då är han bara ledig ons,tors fram till 12.40. Hela helgen till 23.00 jag gillar det inte så mycket. Men glad att han har jobb inte alla som har det idag. Jag är inte så pigg just nu sover för dåligt på grund av värken. Varje gång jag varit hos sjukgymnasten så är det bara att ta värktab. även när jag gör mina träningar hemma. Och när jag sover dåligt blir jag lite nere och månen är full den känner jag av med. Klagovisa riktigt nu.Hällboligan var här en dag och ella kollade i mammas väska och hittade den här och sa att det var pappas.


Och gissa vad Elvis gör på bilden jo som vanligt fastnat i tvn. Marrta sitter alltid på soffryggstödet och håller koll på grannens häst och getter. Tror alla djuren trivs lika bra som vi gör.
Nu tänder jag ljus varje kväll så skönt fast oftast värmeljus. Hoppas inte alla har rätt att det ska bli så kallt i vinter som de säger då går jag i ide. Jag gillar inte kyla på nå vis max minus 5 grader. Och Zeke och Marrta fryser när vi går ut fast det bara är nollgradigt. Jag vill ha en mild vinter.


Första snön.

Vaknade och vad fick man se jo första snön för i höst, och lika förundrad varje gång haha.


flugbo i morse sett från huset.Zeke ställer upp sig för att bli fotograferad snyggingen våran.skönt med en brasa varje dag, nu ikväll är det 6minus grader här i kväll ja ute då inte inne. Veckorna rullar på och det känns som jag alltid bott här. När jag är in till Bollnäs vill jag hem så fort som möjligt. Vi trivs så bra.Goa Marrta ligger alltid som en boll. Det är så bra att vi har dom för de är ett så bra sällskap när Jan jobbar. När det blåste häromkvällen skramlade det till då blev jag en aning rädd men det gick över.Gandhi ligger uppe på skåpet ofta och sover men den här gången råkade han ha ner en flaska i sömnen och var väldigt förvånad låg länge och tittade vad han haft ner.


Nu är det sällan jag bloggar!

Men vem har tid med det när man nyss flyttat, fullt upp att ordna och njuta. Känns som om jag kommit till himmelriket, så tyst och lugnt men får se vad jag säger i vinter om det blir som förra. Men det överlever jag nog med.


Dem skylten hittade jag hos Majascafe´och den pryder min förlåt vår ytterdörr och stämmer så bra.

 vårt ute dass är lite mysigt att sitta där innan det blir för kallt. Man kan sitta och lyssna på tystnaden eller bara på fåglarna som hörs.
Har ju köpt en bil men det krånglar lite i bland med det elektriska så David har lovat att titta på den.


En kvällsbild som inte blev så bra men hemtrevligt

BilarDen här fina bilen fick morfar av Noah när han fyllde 50år så nu står den på hyllan ovanför sängen.

 

Fin eller hur morfar är så glad att han köpte något själv.
Idag har vi bara varit hemma fixat lite med ved och jag har nog mest latat mig. Jag brukar väl inte vara så aktiv annars heller. Hatar när jag måste åka till stan igen och den här veckan måste jag ner både måndag,tisdag och onsdag. Sjukgymnasten imorgon och det ska visst ta lång tid innan jag blir bättre men det går bra ändå. Lite svårt att sova bara men det finns de som har det värre jag har värktabletter som lindrar lite.


vi tänkte ju bara ha en bil men då måste jag hämta Jan 23 på kvällen och snart blir det kanske 01.00. Så vi tog och köpte en ford escort som jag kan åka i så länge den går. Jag blir inte så fast här ute då.

RSS 2.0