30 års fest

Har varit på kalas hos min dotter Anki som fyllde 30 i torsdags. God mat och fika tack så mycket. Kul att fylla trettio jag minns när jag gjorde det, fasst då var livet jobbbigt med småbarn och sånt. Tänk när man tänker tillbaka på olika åldrar och hur det var då, jag vet faktiskt inte om jag vill vara i nån annan ålder. Jag vill inte bli över 80 men annars så spelar det nog ingen roll.
Nu har man ju gjort allt det man ska i olika skeden i livet så varför önska sig tillbaka.

Tråkigheter

Känner mig väldigt nere nu på grund av anledningar som jag inte vill prata om. Det här har tagit oss hårt men vi får försöka ta det som det kommer. Man kan ju hoppas att det löser sig av sig själv. Jag låg vaken hela natten och bara grublade hur ska allt bli. Ja livet är fullt av överaskningar som man inte vet om iförväg. Ska försöka släppa det här och se framåt men nu är jag trött och ska snart sova. Jag kanske skriver om det senare jag vet inte.

GRATTIS ANKI 30ÅR 29/1


gRATTIS HOPPAS DU BLIR FRISK TILL LÖRDAG NÄR VI ALLA SKA FIRA DIG KRAM FRÅN MAMMA ,jAN OCH DJUREN
ops skulle lägga det här inlägget som utkast men det missade jag så nu blev den utlagd lite för tidigt  typiskt mig. Snart är ni 5 också.

Svammel

Har inget att skriva om bara svammel så därför låter jag bli får se om det kommer nåt ikväll.

GRATTIS LOTTA 26år 26/1
önskar vi mamma Jan och alla djuren. Hoppas du får en bra dag och vi träffs ju senare. Vi skulle ha velat vara där om vi kunnat. Men vi kommer till husvagnen nå tag. jättekramar från oss

Fyllvecka

Från i morgon till nästa måndag fyller mina tre flickor år och fyra år mellan varje. Den älsta fyller 30år nästa 26 och den sista 22år och alla har de barn och ett barn till kommer om fem veckor. Nu är de stora och klarar sig själv även sonen bor själv. Lite tomt blir det. Men ändå är man stolt över att ha fått så bra barn som gör sitt bästa här i livet.När jag väntade dem så ville jag att de skulle komma på samma dag men icke. Och inte var det uträknat heller att de skulle komma samtidigt slumpen bara. Men det är roligt men lite dyrt efter jul.

Deppardag

Ligger och sover oftast på dagarna nu inne i en depp period. Bara väntar på att det ska vända. Och läser man tidningen eller ser på tv så blir man bara mer deppad. Hur kan folk göra så mot varandra som i Gaza barn dödas och även vuxna jag blir så arg och ledsen. Jag fattar bara inte hur elaka folk kan vara. Och läser man ljusnan så är det misshandel och skit varje dag vart är vi på väg. Nåt måste vara fel eftersom allt sånt ökar men vad. Nyheterna klarar jag inte av att titta på längre orkar inte med verkligheten. Mitt lilla glädjeämne är Gabbes katt Gandhi eller om han är vår han är här nu och har varit en längre tid för han jobbar så långa pass oftast.

Han är så mysig men det är Jan han ska ligga hos på nätterna.

Undrar om jag ska ta ett kraft tag och kliva upp och göra nåt vettigt.

Livet är inte enkelt

Och då tänker jag inte bara på mig själv. Ragnvi en bloggkompis som jag även känner sen förr, har det jättejobbigt nu på grund av canser. Och många andra har det jobbigt på ett eller annat sätt. Många får hjälp och stöttning medans andra inte blir förstådd alls beroende på vad fel man har. Jag tycker alla borde försöka sätta sig in i hur det är att vara sjuk en dag hamnar man kanske där själv. Många förstår inte alls kan utrycka sig som att det syns inget fel på hennne eller han tänk om de visste vad just den personen lider och ofta har ett rent helvete allt syns inte utanpå. Ute bland fok försöker man se glad ut men det är bara en mask man sätter på sig Tänk på det

Nyanställd diskare.


Det här är vår nyanställde diskare så nu ligger vi på latsidan helt.
Han var vild från början levde rövare, men är lugnare nu. Fast vissa dagar far han runt i huset som en raket. Men nu sover han på natten ja undantag finns. Ibland känns det som  jag har ett zoo här hemma och det låter så när fåglarna kör i gång. Jag har gjort ett eget rum åt fåglarna så de kan vara löst försökte med katten men Icko papegojan anföll katten. Jag har inte så mycket annat att göra på dagarna än djuren. Just nu ligger jag mycket och vilar men den perioden ska väl släppa den som förr..

Mina kära är arga på varandra


Denna stackars Gandhi får slåss om en plats här hos oss För papegojan Icko ger sig inte. Så de får nog inte vara i samma rum.

Här får han via ut efter att vi stängt in Icko. Men han är så mysig han tar kapssyler som vi slänger och kommer tillbaka med dem och så kan vi hålla på länge.

Diverse bilder i brist på något att skriva


Den sista bilden är vår nya hund Noah han får sitta i bure n för han är så busig haha.En vanlig syn morfar ligger och leker jag tror han har barnasinnet kvar.
  Han är så go Gamdhi 8månader är han så än finns det en massa bus i honom.

Undrar vad man ska hitta på idag då blir väl det vanliga sitta hemma och bara slöa. Vi får väl se vad som sker.

Inte har jag någon lust att laga mat heller och inget duger att äta men tro för den skull inte att jag går ner i vikt tvärt om, för på kvällarna småäter jag istället. Nä ska försöka hitta på något att göra.

kallt

Nu när det är kallt så får jag gå ut med hunden, bara för att den jag delar tidningen med gick ut och gick med hunden i foppatofflor. Han stukade foten rejält, fast rätt åt mig som latar mig ofta och skickar ut honom. Men man kan spela att man har ont länge med så man slipper gå ut. Och Gabbes katt Gandhi är här också han blir nog kvar här till slut. Och den kyla som varit sista tiden gillar jag inte alls, vill knappt gå ut till bilen. Jag klagar över allt  Julen är bortstädad och det känns bra lika bra som när man plockar fram den.Nu blir det väl till att flytta möbler hit och dit som jag brukar allt känns bättre då.
Jag skulle kunna ta fram hur många bilder som helst på ett rum och alla är olika alla har vi våra laster. Längtar just nu efter lite värme så man kunde gå ut och gå långpromenader.

20 år

Igår kom vi hem från ett svinkallt Mora 26 grader. Bilen ville inte starta så vi fick sitta och vänta på Patrik när han slutade jobbet. Då fick vi igång den med startkablar.
Ja och nu idag hade vi tänkt gå ut och äta för det är 20 år sedan vi förlovade oss och i mars har vi varit gifta i 20 år. Men vad hände i morse jo Jan gick ut med hunden och halkade och satte sig på foten så nu kan han knapt gå. Han ringde sin syster för att rådfråga om han behövde in och kolla foten. Och när hon svarar sin mobil så hade hon jour på sjukhuset. Han ska vila foten och liggahögt med den. Och maten ja men det finns ju take off som kör hem vi beställde pepparstek och klyftpotatis mmmmmm. Tänk så bra allt gick men nu ligger han här i sängen och har ont. Får välhoppas det ger sig.

Som ni ser ett fast grepp då behåller man dom i 20 år

allt om ingenting

Ja vilka grejor som lyste upp himlen och lät nå hemskt. Visst tycker jag det är fin att titta på men de senaste åren har jag börja tänka på alla epileptiker och hundar som mår dåligt av det. Och dessutom står vi och bränner upp en otrolig summa pengar medans folk svälter det känns inte bra. Tyck gärna att jag är en gnällkärring men det här är min åsikt. Imorgon blir det husvagnen mysigt bara få vara inte känna nägra krav. Gandhi åkte hem till Gabbe i dag han är härlig vi ska ha deladvårdnad om honom när Gabbe är och jobbar eller ute så får han vara med oss..
Här sitter han och tittar på Jan inne i duschen.

RSS 2.0