GOTT NYTT ÅR

ETT GOTT NYTT ÅR TILL ALLA MINA VÄNNER OCH ANDRA MED

ELLER VÅRA VÄNNER ÖNSKAR jAN OCH JAG

Löften

Undrar om man ska avge något nyårslöfte? Ja fast jag brukar inte hålla dom så bra. Det blir nog att jag och Jan ska gå på gymet uppe vi hälsocentralen, Vi hade precis börjat när Gabbe krashade bilen och då rann det ut i sanden. Vi borde äta rätt mat  och gärna gå ner några kilon. Men jag vet var det slutar vräker i mig en massa mat. Ja jag ska försöka hålla det sen får vi se.

Nyår

Varje år har vi firat med familjen eller nån annan, men i år har vi bestämt oss för att fira ensam. Vi hade tänkt att fira i husvagnen men nu kommer Gabbes katt så då firar vi hemma. Istället åker vi på nyårsdan.

Jag tror det blir trångt men hund,katt och fåglar, vi brukar ju ha dom med men en katt vill nog ha större utrymme. 12 grader kallt idag och då tycker man det är kallt. För bara 20 år sedan kunde vi ha 20-30grader och även senare. Nu hatar jag att gå ut när det är 19-12 grader. Vill ha sommar hela tiden mycket skönare då. Ska bli mysigt att komma till husvagnen är det kallt ute ligger man och njuter bara eller tittar på tv och äter nå gott. Och så hälsar vi på Lotta Noah och Patrik en kväll. Men främst ska vi vara själva och ta igen oss jag är inne i min depparperiod och ligger mycket. Därför behöver vi åka till husvagnen och bara få vara.

Gandhi har åkt hem

Gabbe var hit och färgade håret och då tog han med sig Gandhi. Känns så vemodigt vi har börjat fästa oss vid honom nu, och han känner till stället vårt. Men vi får ju ha han snart igen. Nyår ska han bort så då blir han nog här. Fågeln blev ju glad för nu får han vara ute som han vill. Det finns bara djur i mitt huvud har alltid varit så. Skulle vilja ha fler men det är stopp nu säger han som jag delar tidningen med.  Ja nu är det inte mycket kvar av allt firande och det känns skönt att vardagen kommer tillbaka. Som vanligt har jag inget vettigt att skriva om, har mycket i skallen men det är sånt jag inte vill att nån läser om. ha en trevlig kväll

Gandhi

Har just tittat på körslaget och är glad över Bollnäs fick vara kvar. Jag tyckte de flesta var bra. Måste vara härligt att sjunga i kör. Gandhi är här eftersom Gabbe har jobbat från morgon till 20.00. Han är mysig lite vild ibland bara.


Ja här är han busen men så go. Imorgon ska jag inte göra nånting på hela dagen bara lata mig ungefär som vanligt.
Det värsta jag vet är att ha saker inplanerad blir så stressad då nu ska ja se tv igen.

Julafton


lite bilder på en mysig julafton.
Ängla iväntan på tomten.

Det blev en mysig jul men synd att Patrik blev sjuk och måsta åka hem.
Och några från juldangod natt
Goa Gandhi måste ju vara med


Just firat jul hos min älsta dotter.

vI har nyss kommit hem efter att ha firat jul hos min älsta dotter. Det är första gången som vi firat någ0nannanstants än hemma hos oss. Men det var jätte skönt Ett stort tack till er Anki och Jim att jag slapp i år. Vi har fått god matoch haft en trevlig kväll. Och en god jul till alla som läser detta. Och god natt

Nu är tomtarna framme

Jan har så mycket tomtar och jag tycker det blir för mycket. Ja men i dag har jag försökt sprida ut dom ni ska få se en del.

      ja det var några av tomtarna. Nu kommer några charmtrollKattliv

Har ni försökt sova med en 6månaders katt i ert sovrum? Det gör vi lite då då eftersom Gabbe behöver kattvakt i bland, Vi la oss vid 24tiden och trodde att nu skulle han vara trött men icke, Han hämtar kapsyler under diskbänken där vi förvarar källsorteringen. Han öppnar skådörren plångar ut några och sen är det fullt dribblande. Jag tänkte han tröttnar snart men till slut gömde jag dem under mitt lakan. En stund senare är han där och letar. Sen sov han ett tag bredvid Jan och även på mitt bröst, och vem vågade röra sig då. Sen full fart igen 90km i timmen rakt över sängen. Ja listan går att göra lång men trots allt så älskar man honom bara godingen som vi har delad vårdnad om.

Han lugnar väl ner sig snart  trevlig helg önskar Gandhi och jag

Min Icko försvann

I går skulle Jan gå ut med soporna och våran Icko papegoja smet ut i kylan. Över till grannens tomt och vidare till nästa granne. Jan rusade in efter mig så jag skulle hjälpa till att leta men efter en timme hade vi inte sett skymten av honom. Jag ringde till Anki min dotter och hon kom och ville inte ge upp. Vi fortsatte en stund där jan sett honom landa. Men så bestämde vi oss att ge upp väldigt vemodig gick vi mot bron sa hej till Anki. Då får jag se Icko komma under bilen mend sega steg och hängade vingar , då skrek jag där är han ju och då flög han igen. Jan kastade sig efter honom kom ikapp honom vid gränsen till stora vägen till Alfta och lyckades fånga honom. In med honom körde hårblåsen på honom så han blev varm. Jan kännde sig skyldig men det var inte hans fel utan denna pippi är nyfiken bara.

Grattis David 27år


Foto Kaisa Sturesson
Grattis önskar vi i fågelholken ha en bra dag vi kommer på lördag   Och just ja två års förlovningsdag grattis till er båda

klapparna inslagna

Jan har slagit in julklapparna i dag och jag låg och tittade på mm jag är slö nu. Vi har köpt en helmysig soffa på Erikshjälpen som ska stå i trapphallen där fotöljerna har stått det blev hel bra. Ska lägga ut ett foto sen

Här är soffan och sen är det Gabbes bil som vi var och hämtade. Den gick igenom besiktningen utan anmärkning. Skönt att han har bil igen så han kan åka och jobba. Nu väntar jag på julkänslan som inte infunnit sig än. Kommer nog i helgen..

Nyår

Jag skulle vilja göra något mysigt bara Jan och jag på nyårsafton. Vi hade tänkt åka till husvagnen och fira där med mysig mat men då ska Gabbe bytlåna bil med oss för de ska väg till nån stuga och behöver stor bil. Sen är det hunden om vi skulle hitta på något vem skulle kunna ta hand om den. Det är lättare att få barnvakt än hundvakt. Men skulle ha varit mysigt att gjort något bara vi två. Vi får väl sätta oss i stugan på gården äta nå gott och dricka lite vin och mysa vi får väl se om jag hitar något annat men då krävs det hundvakt.. Men ibland känner man att man vill göra något speciellt innan det är försent.
Nej man få ta och grunna vidare på detta så får vi se vad det blir om det blir något. Natti

Mora, Gandhi och julgran

Idag är det Mora som gäller och hämta bil. Ska hämta Gabbe på jobbet och sen iväg. Blir nog sena kvällen innan vi kommer hem. Gabbe har så mysiga kompisar de ställer alltid upp för varandra och umgås ofta. Det känns tryggt i dessa dagar.
Vi har så mycket snö nu så det ser nästan ut som när jag var liten då var det snö varje vinter.
Gandhi är här för Gabbe jobbar han är lite lugnare på nätterna men inatt kraschade han en fotoram.


   Här är vårat sovrumsfönster Jan älskar allt vad belysningar är ialla fall till jul.


Och vi har gått och köpt oss en vi julgran med små blå lampor lite mörk bild tog utan blixt för den blev inte bra med blixt.
nä nu är det bäst jag gör mig i ordning vi kanske hörs ikväll

Klagomuren

Känner ingen julstämning allt känns jobbigt bara vet inte om det har med Gabbes olycka  att göra. Så fort jag kommer innanför dörren så vill jag sova. Jag vill inte ha det så här måste ske en förändring. Och jag fryser ofta nu hur än mycket kläder jag har. <nä nu måste jag sluta klaga finns alltid de som har det värre.

Till Mora

På söndag ska vi åka till Mora och köpa en begagnad bil. Gabbe är ju tvungen att ha en när han ska i väg och jobba. Då får vi träffa goa Noah. Vi får hoppas att vädret är bättre då. Nästa gång vi träffas blir på juldagen. Idag har vi fixat lite julklappar, men nån kvar blir stressad av att det inte blir klart. Tänk att man ska stressa varje år för en enda dag. Men på julafton är det mysigt. Det roligaste är att ge bort julklappar.Som vanligt har jag inte mycket att skriva haha. Bara att jag är glad att Gabbe finns med oss fortfarande natti.

Vaken natt!

Hur än jag låg så gjorde det ont, när kl var 0.6.30 orkade jag inte snurra längre utan klev upp gjorde kaffe. Ut halvnaken och hämtade ljusnan. Stej och jag kurade ihop oss i soffan och läste. Försökte gå upp igen men samma visa då drog Stej och jag ut på promenad. Jag som hatar tidiga morgontimmar helt knasigt. Gabbe måste nog uppsöka tandläkare han har nå problem med tänderna efter olyckan. Tänk vilken tur att man inte vet något vad som ska hända imorgon då vore jag nog ännu tokigare på mina barn.
Ja nu är det ett stort problem vad man ska köpa i julklapp till alla. Jag har de flesta klar men de svåraste kvar. Är så svårt.
Ingen som har vinterdäck på älg till golf 4håls? Gabbe har fått tag på en bil som några skramlat till men behöver däck.

Vraket

Jag,Gabbe och hans kompisar som var med om olyckan, vi åkte till söderhamn dit bilen bärjades. Vi skulle leta Gabbes glasögon och ta ur sterion om det gick. Och man bara står där och förundras att det gick så bra. Jag mådde illa hela morgonen orolig för att se vraket.

Tidigare den dan när han tagit körkortet tog jag ett foto.tack så mycket alla som stötta oss under dessa dagar kram

Så tacksam

Jag är så glad att allt slutade med en knäckt näsa och ont i hela kroppen. Jag kunde ha mist min son. Och lika så hans två vänner. Ändå så känns det som en trassel av frågor och funderingar i huvudet. chocken sitter i fortfarande. Änglavakt tror jag att de hade och jag är så tacksam. Man tror aldrig att det ska hända ens egna. Jag älskar dig min son.

Här i denna bil satt min son och hans två kompisar.

                                                  Foto Hans-Åke Sandberg

http://www.larm-soderhamn.se/?p=2010

Jan och jag var ute på stan och åkte vi var så glada att vår son fått sitt körkort. Jag försökte ringa honom för de skulle åka och fira på mac donalds i söderhamn. Ingen svarade men då ringde hans komips och talade om att de kört in i en lastbil som stannat på vägen. Det var oerhört halt på stället en husbil höll på köra in i dom också. Han sa att Gabbe bara satt i bilen och pratade inte. Vi körde dit men det var avspärrat och vi fick inte komma fram för de behövde arbeta ostört. De skar bort taken och lyfte ur Gabbe på bräda. Alla tre fick åka ambulans till huddik och ligga kvar för obs. Igår kväll fick de komma hem alla hade de ont i rygg och nacke, ena killen hade varit yr men de ser ut att gått bra. Man blir så tacksam och tror att de haft Änglavakt. Men i gårkväll kom reaktionen på mig jag bara slocknade helt utpumpad. Känner en sån glädje att de klarat sig alla tre.

Min Monicas födelsedag

Ja för 31år sedan fick jag mitt första barn Monica, det känns som det nyligen hände. Jag vet att du finns i andevärlden och att vi träffas en dag igen. Jag har haft turen att få fyra till underbara barn. Monica blev bara tre månader men du ska finnas i mitt hjärta för alltid. sov gott

Nu ska kulorna bort

Jag har nyss ringt min vetrinär och fått tid att kastrera Gabbes Gandhi. Vi ska dit kl 14.00 i morgon. Han kissar i bland där man inte ska troligen märker han revir..Jag tar honom med och åker för jag vet inte om Gabbe jobbar. Sista natten han sov hos oss var han så lugn låg på mitt bröst och sov. Han är mysig och vi får ju låna honom ibland. Igår var vi och köpte en vit julgran och nån julklapp på albert o herbert.
Här är busen full fart att bråka med Icko.

Han är ju bara så söt och go, Fast bara när han sover på natten,

RSS 2.0