Grattis Noah 2år idag!

Grattis lilla Noah önskar mormor o morfar

Alla mina prylarDet här är min finaste ängel tycker jag, älskar alla olika änglar men den här är så vacker fått den av Gabbe och Kaisa.

Ni fattar hur det ser ut hemma hos oss massa sådana här prylar. Men jag kan inte ta bort nåt heller.Och min älskade grubbelgubbe den gillar jag känns lite som när jag sitter och grubblar haha. Ja lite galen är jag men det underlättar ibland.

Blandat

Tänkte jag skulle skriva några rader men det känns rätt tomt i skallen. Får börja med att sätta in några bilder.

Jag tycker att min Lotta är så fin på den här bilden, hon har inte sett den än själv för jag la in den idag från kameran.Ja det blev en massa blandade bilder det. Vi var i husvagnen från onsdag till fredag och sloggs med myggen. Så jag satt inomhus och njöt jag. Hoppas det blir bättre så myggen försvinner jag får fnatt annars. Vi gjorde absolut ingenting Jan satt och kollade på sjön och ville att vi skulle fiska. Skulle jag göra det som hatar mygg och fiske. Jag växte upp med en pappa som alltid fiskade, vi var i fjällen och ofta i Norge och fiskade och jag hatade myggen. Det var roligt när man fick fisk, men tålamod saknar jag totalt så nappade det inte på fem minuter då gav jag upp. Men visst var det roligt många gånger att åka iväg på semester till Norge. Pappa höll på med fiske så länge han kunde köra bil han bäckmetade ofta. Jag saknar honom enormt , det är elva år sedan han dog 76år gammal. Han var en underbar pappa. Ja nu kom jag på nåt gjorde vi i husvagnen grillade som ni ser på bilden. Min lilla Noah fyller två år på måndag helt otroligt vad fort det går, men vi kan inte åka då så får bli en annan dag. Nej nu ska jag stänga butiken natti kram på er som läser

Snart är det bara Jan och jag pluss djur

Inatt som var jobbade Gabbe sin första natt och det gick bra, han trivdes tydligen. Vi jag och Jan alltså skulle ha åkt till husvagnen idag, men Gabbes tatuerare i Arbrå ringde och sa att han kunde komma imorgon 08.00. Jaha då blev det till att stanna hemma. Jag hade ju också beställt tid men vi fick vänta förra gången för hon var sjuk. Ja så då får vi åka imorgon efteråt istället och stanna till fredag. Jag behöver hemifrån ett tag. Jag skulle vilja sälja husvagnen och köpa en liten stuga istället. Det är så jobbigt att flytta den till vintern vore skillnad om vi stog på samma plats. Om ca en månad eller mindre flyttar Gabbe ska bli kul och se hur hans lägenhet blir, han har handlat så mycket till den.

Lillpojken är stor snart 19år dags att klippa av navelsträngen. Det har tagit tid med de andra barnen också lite segt att klippa allt. Nu är det ju ingen ide att ligga vaken och se att han kommer hem , bor han i egen lägenhet så blir det svårt. Ja det blir en jobbig tid för mig. Men nu så kan vi äta det vi vill och inte vad han vill haha. Men tomt blir det fast vet inte om det blir någon skillnad för han är aldrig hemma, och är han det så sitter han på sitt rum. Ja vi får se hur det går med allt om jag kan anpassa mig. Natti

En ny vecka!

Undrar hur den här veckan blir som kommer. Ibland känns det som om man inte orkar en vecka till men när veckan gått så inser man att den gick den med. Det är tungt just nu orkar inte ta tag inågot alls. Men jag vet ju att det vänder men frågan är när. Utåt har man en mask som om man mår jätte bra fast ibland funkar inte det heller. Jag är en riktig gnällspik. Tänk om man bara kunde programera om sig själ till glad,lagom glad, och jätte glad snart kan man väl det med.Men man kanske inte skulle uppskatta det då om man aldrig var deppig eller sur ibland. Det ska ju skifta humöret fast jag sitter som i klister nu lossnar aldrig. Ja vem har påstått att livet ska vara lätt att leva ingen. Alla har vi något som inte är bra det finns dom som har det värre. Jag har ju allt härliga barn och barnbarn som det går bra för, jag har allt att vara tacksam för. Många har inget eller ingen att glädjas med. Men ändå så kommer det lite då och då och stannar nån månad på besök deppigheten. Jag får lära mig leva med det. Nog med gnäll

misommarhelgen


Pappa Janne inleder firandetLotta feströker tagen på bar gärning syns haha

kaisa ville inte vara med på bild men lite syns iallafall


Vi hade en trevlig afton regnet paserade före innan vi gick ut hos Anki sen var det toppenväder. Alla barnen hade roligt och vuxna med. Alla var samlade utom Gabbe som var med sina vänner.

Mina små änglar


Nytt objektiv

Har köpt ett nytt objektiv 70-300 så nu fotar jag allt och testar
Ja det blev lite bilder idag, kul med teleobjektivet. Har inte orkat skrivit på nån dag och nu blir det midsommar så det blir väl ännu sämre med tid då. Jag får ta mig i kragen efter helgerna och försöka skriva något.

Nostalgikväll!

Vilken rolig kväll det blev på herrgåren i Kilafors, det enda som var jobbigt var att skulle man köpa öl fick man hålla sig innnanför där de sålde ölen Bengtolov och jag sprang dit tre gånger och svepte ölen snabbt.

The freshments älskar att höra dem. Toppen bra var dom.Här kommer de vi alla väntade på Statusquo.
Kärleksparet känner jag killen och han sa att jag fick lägga ut bilden hoppas han hörde rätt i den höga volymen. Men gulliga var dom. Ja kvällen blev lyckad även om jag svepte tre öl snabbt kanske just därför.

Status quo ikväll!!

Ja ikväll ska vi till Kilafors herrgård och se Status quo och förband The Refrechments och Bonafide. Hoppas få höra miss you miss belinda med the Refreshments älskar den låten. Status quo gillar jag det flesta låtar nostalgikväll. Hoppas jag klarar alla personer så jag inte får panik, men får hålla Jan i handen så går det nog bra. Vi är sex stycken som ska dit. Hoppas på whatever yuo want, rockin all over the world, in the army now, caroline, det är dem jag gillar pluss de andra. Oh vad kul det ska bli höra låtarna live. Hoppas vädret håller bara. De gör bara ett framträdande i sverige i år och det i Kilafors de har varit i Norge och Dannmark. Jag skriver sen och berättar om kvällen.

Nu är kärringen i farten igen

Jaha ja länge sen jag skrev men jag har inte dött men nära på. Vad har hon nu hittat på jo för omväxlings skull tog jag och mublerade om ovanligt va. Allt byter plats Icko är så förvånad varje gång jag drar igång han fattar inget sitter där och kollar. In med det gammla ovala pelarbordet med fyra gammla stolar till köket så jag har extra platser där. Där stog ett gammalt skåp som Jan fått från sitt föräldrarhem. Jaha vart tog det vägen jo det står där den andra fågeln Jörgen stog och vart har han flyttat. Ja han fick bo i höghus han satte hans bur ovanpå Ickos och han är ute hela dagarna så han misstycker inte. Men för att få plats med skåpet fick vi flytta akvariet och det blev dit pelarbordet stått hängde ni med lite invecklat.Ja så nu är jag helt slut men jag känner mig piggare, var så deppig då måste jag dra igång nåt så man får en skjuts uppåt.

Blandat

Mår väl lite bättre idag, men ligger oftast känns bäst att sova bort det deppiga. Snart är det midsommar och allt vad det innerbär man ska vara social. Det känns svårt just idag men har säkert blivit bättre tills dess.
Ett år sedan denna bild togs vad dom växer.


Som ni ser på Elvis ca ett år gammal då älskar man sig själv och det gör man nog några år till. Sen tappar vi oftast den känslan och vi duger inte i våra egna ögon. Alla bilderna är ca ett år gammal. Mina gofisar. Och nu har vi ju lilla Ella också.


Måste bara lägga ut en bild på sonen student dagen när han tar en siesta innan fortsatt firande


Av med kostymen in i duschen och i soffan haha.


Så här har stej passat alla barnbarn när dom varit små och legat på soffan nu var det Ella som fick ligga och ha vakt han är go min hund.

Pyton

Fy f.n för våren mår så pyton. Känns som de flesta tycker jag är något man kan säga vad som helst till. Har bestämt mig för att inte hjälpa andra som inte kan visa mig respekt. Ibland känns det som om man är nåt katten släpat in.Jag älskar mina barn och barnbarn och hoppas de känner det samma. Men andra personer som inte visar mig respekt ska jag inte ha att göra med. Det har jag sagt förr men nu måste jag få känna mig respekterad och inte utnyttjad. Jag har tidigare valt bort vänner som stjäl energi av mig och ska fortsätta nu. Just nu är jag så nere i skona som man kan komma. natti förlåt för ännu ett tråkit inlägg

Grattis Danne lite sent

Har inte orkat skriva något sen studenten. Har tappat stinget helt tror jag. Vi har varit i husvagnen i helgen men inte orkat göra något vettigt.

grattis Danne iefterskott till studenten i torsdags i Söderhamn.
Ja nu är allt jobb över med student och bal, tur att det var den sista i familjen orkar inte fler. Då blir det måndag igen gillar inte måndagar av nån underlig anledning. Just nu är inget roligt mår ju inte så jättebra därför svårt att skriva men det går väl över.

Studenten

Vilken dag strålande väder och äntligen studenten och all stress borta förmiddan höll jag på balla ur men jag överlevde. Grattis till alla som tagit studenten och hoppas allt går bra.

Klockan 08.00 idag

Detta är utanför mitt sovrumsfönster .

RSS 2.0