Solen tittar fram

Solen skiner och -5 det är ju helt perfekt. Zeke och jag var ut på en liten promenad och man känner sig piggare sen när man varit i solen. Lotta har äntligen efter alla dessa år med värk uppblåst mage och kräkts mått illa med mera, nu fått besked tål inte mjölk, vete, äggvita hasselnötter för magen. astman Björk häst hund katt och säkert nå mer. Ja jobbigt men det med magen har hon haft problem så länge jag minns men det skyller de alltid på stress. Ja tungt för henne men ändå skönt att få veta vad hon ska äta för att må bra.
Gabbe flyttar ju till en annan lägenhet om två veckor så vi får väl börja ta tag i sånt som han inte ska ha kvar köra det till oss, så får vi se vart det hamnar sen.Foto: Kaisa Sturesson
Hon fick en klockren bild av Zeke tycker jag så fin och vilken skärpa.

Nu ska jag ta och försöka göra nån nytta

Jobbar vecka

Den här veckan jobbar Jan 66 timmar. men sen förra torsdagen till och med onsdag har han jobbat förutom förra Söndagen. Det har varit flera långpass 13-14 timmar. Känner mig lite ensam men samtidigt är det roligt för vi har mycket mer att prata om när vi väl träffas.Lillprinsen älskar sin nya soffa, Gandhi smyger dit ibland är ju faktiskt hans med. Han är ju så go och fin våran Zeke. Tänk vad tråkigt om man inte hade dessa två, de är ett bra sällskap folk tror nog jag är alldeles galen jag går och pratar med dom hela dagarna. Men har jag påstått att jag inte är galen nej det har jag inte.Här sitter hon med sin kamera hon som alltid går och har den med sig,känner sig säkert naken utan den, och David tog bilden med min kamera fick sitta och radera en massa efter honom. Han fotar allt och alla i hemska vinklar.Det bästa man har lägger man på bordet, ja David igen som varit framme.David Malm som fotat allt utom Zeke som jag fotat. Tänk om man visste nå hur Jan jobbar vill faktiskt till husvagnen nu snart. Längtar efter att sitta inne i den och mysa med ett glas vin och spela spel eller bara se på tv, kanske gå på promenad om vädret är bra. Oh nu längtar jag riktigt mycket.
Ja som nog alla vet är det os hemska saker nu är det Jan som har tv dosan och våran ena tv är inskickad och fick besked att vi får en ny men nu vill jag ha den. Vill inte se os.

ett på natten

Ja så är då klockan ett mitti natten, Jan jobbar och jag sover inte. Har så svårt att komma till ro och sova i tid och jag behöver sova. Snart är jag väl vaken både dag och natt. Men det finns ju tv många kanaler så det går ju bra ändå.Ja lite ljus som lyser upp nu mitt i natten, men nu ska jag försöka sova

Söndag

Igårkväll när klockan var halv elva upptäckte vi att det kom in massa vatten ihallen vid ytterdörren. Kändes kul, Jan upp på taket skottade ner all snö från tackfönstret som det troligen runnit från och in genom taket vid dörren. Jag stog nedanför och tog reda på all snö som kom ner. Skit tunga snöblock arg som ett bi var jag. Grannarna två av dom hade haft samma problem på dan och skottat av men Jan jobbade till 21.00 och jag går inte upp på nå tack. Och jag var säker på att han skulle ramla ner och slå ihjäl sig men han klarade sig. Kommer det nå mer snö vägrar jag att skotta mer då sitter jag här inne isolerad hellre, får bunkra upp med mat så klarar jag mig. Nu tror jag inte Jan går med på det. Hatar denna snörika vinter.

Jag tycker så mycket om Kaisas egna födelsedagskort blir så personlig och fina. Hon har gjort åt alla i släkten som fyllt år. Hon har gjort till mig och Jan med men de ligger på den andra datan. Mår lite pyton nu när Jan jobbar så mycket men det får gå. Vi skulle fira Kaisa i dag i stället för i tisdags, och vad hände både hon och Elvis fick magsjuka inatt. Hon frågade om jag ville göra smörgåstårtor så här stog vi med tre stycken. Vi kom på att David fick hämta dessa hos oss och ta två till hans föräldrar och syskon med respektive och vi en till anki med familj och vi, Gabbe och mormor. Så får vi ta kaffet hos henne sen när hon blivit frisk.

Lite av varje

 glad liten linslus Livia ler alltid när man tar fram kameran.

 Noha när han var hit sist.

  Alicia så lik sin mor när hon var lite.

 

Jan har ju gått ner 13 kilo i vikt fast har väl stått still nån vecka nu, lite fusk kanske. Syns väl inte så mycket när han har såna här byxer men smal har han blivit.

Jan jobbar 13 dagar och är ledig bara två av de 13 dagarna, det är ju bra att han jobbar men lite tråkigt att vara själv jämt. Imorgon ska vi fira Kaisa som fyllde 23 år 2 februari men då var hon i Forsa på folkhöskolan så nu blir det i morgon istället.Tittar på nyheterna, jäklar vad de ska överträffa varandra alla partier nu ska alla sänka skatten för pensionärer. Jag tycker vi sett nog vad den här regeringen ställt till. Alla arbetslösa kan ju berätta vad försämringar det blivit. Lägre ersättning 75 dagars regeln man får inte gå ut och jobba extra efter 75 dagar utan då ska man stämpla på heltid. Känner att de ger till de rika och tar från de fattiga. Tryck ner oss bara vi som är sjuka eller arbetslösa. Jag vet då vem jag ska rösta på.

AliciaEn riktigt go och glad Alicia. Och jag är glad med lyckades ladda upp en bild efter evigheters väntan vete katten vad som är fel. Ja nästa bild gick inte tydligen får jag bara ladda upp en eller två bilder. Undrar om det är bara jag som har problem i så fall kan det vara brandväggen då. Alicia är så lik sin mor när hon var liten det var en sån bild med Lottas foto bredvid henne jag försökt lägga upp men ska försöka igen.

oj nu fick jag vinst fattar inget.
Ja nog ser man vems dotter det är. Jag måste fråga min andra dotter Kaisa varför jag har problem med bilderna nu mer. Kanske det är den här data eller vet inte vad. Tur man har datakunniga barn. Jag har haft en bra dag och även en bra helg som var. Kaisa är ju i Forsa så vvi ska fira henne i helgen, fixade presenter i dag som vi hoppas hon gillar. Nu blir det tv ett tag

GRATTIS KAISA 23ÅR 2/2

Grattis på din födelsedag som du smiter ifrån. Ja du måste ju till Forsa folkhögskola men vi kommer till helgen hela tjocka släkten kram ha en bra dag.

RSS 2.0