Grattis till våran Noah idag som fyller 5år

GRATTIS våran goa Noah. Vi kommer med paket en annan dag.

Den sista bilden var från förra födelsedagen tror jag. kram från mormor och morfar

En skön dag

Känns så bra med lite värme igen, men säkert varmt inatt när man ska sova. Varit och vaccinerat Tindra idag, gick så bra. Hon började löpa i torsdags och så håller Marrta på att komma igång lika bra ta allt på en gång.Var ut på promenad i går kväll vi 23 tiden gick ner vid dammens. Hade bara mobilen med men blev riktigt fint kort med den.

Det är så skönt att gå ute här slippa gå på hård asfallt. Och så fint nu på sommaren. Ja vi trivs jättebra här.
Tre veckor kvar tills Jan får semester ska bli skönt att ha honom hemma fyra veckor.

Ja blev en Tindra!

Blev erbjuden att ta hand om en amerikansk cocker spaniel 5år. Hennes ägare kunde inte ha henne kvar av hälsoskäl. Jag åkte och träffade henne sen hem och pratade med Jan. Vi kom överens om att prova att ha henne. Men efter en dag och natt så kännde vi att henne vill vi ha här. Hon bara finns gör inget väsen alls av sig. Har inte hört henne skälla än och det gör hon tydligen inte. Hon går löst här på gården och på promenad. De andra hundarna går bra ihop med henne och katten Gandhi gillar henne skarpt.Vackraste Tindra
Hon är en riktig go hund har nog aldrig träffat en sån mysig hund och så snäll. vi är så glada och hennes förra ägare kan komma och hälsa på.

Rikltigt tung dag

Så hemskt låg idag, fattar inte varför jag som mått så bra så länge. Men vet ju när Jan jobbar de här veckorna så är det jobbigt. Skulle nästan kunna betala någon om de bara ringde eller kom när man mår så här. Pratar inte med nån från 14-00 tills Jan kommer hem vid 01.30 nån gång. Ibland går det bra och nu går det inte alls.Alla säger åk till nån men när man är så här fungerar det inte. Var tvungen gå med hundarna en vända tog lite bilder då. Men känndes ganska meningslöst.


När jag kom tillbaka låg Gandhi och sov på bordet på altanRunt hela tomten har vi liljekonvaljer så fin med domDet är ju bara till att klicka på de här små så blir de lite större. Det är så grönt och fint nu här omkring.Ja som vanligt en massa bilder. Ligger i sängen vid data och har en vilopuls på 107 är väl ångesten som det beror på.
Jag önskar jag hade något att göra som fick mig att må bättre men vad har jag inte kommit på ännu. Tycker synd om Jan som ska behöva stå ut med mig men tydligen gör han det. Just nu önskar jag att det kom någon hit men Gabbe jobbar och någon annan vet jag inte som skulle komma ikväll annars heller. Alla har mycket att göra-glömde nästan den här bilden Gandhi kom hem med storråtta igår

Trött på vissa

Så less på folk som gottar sig åt andras problem ringer och trycker ner andra för att må bättre själv. De har väl ett så patetiskt liv så ge på andra bara så känns det bättre för dom själva. Skvallrar runt om sina vänner men är så perfekt själva. Ska rensa bort alla energitjuvar i mitt liv. Säger saker som de själva inte skulle vilja höra, behandla andra som du vill bli behandlad själv. Saker som jag inte tycker är broblem för mig blir det av att personer som gör så ringer och försöker trycka ner mig. Men måste vara mycket bittra personer som gör sånt less på sitt eget liv. Det som jag tror är värst är att de ofta tror att de är omtyckta och respekterad i andras ögon fast det är tvärt om. Jag gör mina framsteg på alla områden nu och det sticker väl i ögonen att lilla jag går framåt. Nu låter det som om jag har en massa sådana personer runt mig men så är det inte, men det räcker med en sån. Ja det var det och nu börjar jag att leva efter mitt nya sätt väljer vänner med omsorg.

RSS 2.0