Grattis Noah på 3 årsdagen

Ja nu är vi hemma efter treårskalas. Varmt men mysigt.
En glad kille som fyller 3år.

 Här kollar han vad morbror Gabbe gör med mobilen.

 Ska jag eller ska jag inte blåsa ut ljusen, och vad ska jag önska.


Länge sedan

Har inte orkat skriva här sen Stej dog. Känner mig så tom vet inte när det ska släppa, jättejobbigt att mista honom. Midsommar har varit och det var mysigt trost allt.
Ja det var lite bilder från midsommar bättre sent än aldrig. Lotta och Patrik hyrde en stuga på Mohedscamping som tur var så vi kunde vara där på kvällen. Det var ju en kylig midsommarkväll och det hade blivit trångt i husvagnen. Kaisa kom senare för hon jobbade till 21.00 och sen skulle hon börja kl. 07.00 dan efter så de åkte hem på kvällen.
   Ja nu har vi bytt vagn till en lite större vi bor ju så gott som i husvagnen. Natti

Regn regn deppig deppig

Ja inte känns det bra inte med detta väder. Jag vaknar av att jag tycker Stej gnäller och vill ut, men han är inte där.   men vi har ju den bedårande Gandhi här och han är så go, men det hjälper inte. Nu har vi mist två hundar på ett år.     Har fått nylackade luckor i köket något att glädjas över, ska bli nytt golv med.

Orkar inte skriva mer nu. Känner mig tom

Saknar honom så

Fattar inte det är så tyst i huset vi åkte hem idag. Jag försöker inte tänka på honom men jag får så hemska gråtatacker hela tiden. Älskar dig Stej hoppas vi ses i andevärlden. född 990302 död 090609 jag kommer aldrig att glömma dig.
  Här trivdes han i husvagnen senast i går stog han och tittade ut efter husse när han hämtade vatten. 

Min älskade Stej är död

Jag skakar och gråter. Vi är i Mohed i husvagnen och vid 16.00 tiden var vi ute och gick när vi kom in började han krampa fast på ett annorlunda sätt än annars. Han var vaken som det såg ut och krampade och 19.30 ringde vi våran vetrinär Gudrun och hon tyckte vi skulle komma för nu har han kämpat i tio år med epelepsin och nu slutade nhan inte krampa.Så han dog  i min famn  strax efter 20.00. Jag fattar ingenting det gick så fort fattar inte hur jag ska orka.

  

Vila i frid min älskade vän

Mora idag

Här kommer lite bilder från idag.     Flörtar med mormor Noah.

  Ella ser ut att ha horn eller rosett men det är mat.

 vissa var lite slöa

 vi fick så goda smörgåstårtor och jätte god paj. barn i augusti hm magen ser stor ut nu hur ser hon ut då.
 min mamma gammelmormor som barnen säger. Livia tittar stor på allt som rör sig.  Ja det blev bara en massa bilder idag på nära o kära natti

Rätt färg

Vi har varit i husvagnen från i onsdags tills idag. I morgon ska vi väg till Mora och gratta  Patrik som fyllde år förra helgen. Jag njuter så av att vara i husvagnen då mår jag mycket bättre. Nu du Carina har vi köpt en klätterställning i de rätta färgerna till katten.snygga färger eller hur Gandhi är en sann diggare av bgiff han. Första kvällen regnade det men vad gör det, man sitter och slöar till regn som smattrar på taket. På måndag kväll åker vi igen till husvagnen troligen säljer väl huset snart vi och flyttar ut i vagnen. Fast det vore nog både dumt och svårt för jag har så mycket prylar. Jag har gått promenader med Stej vet inte vem av oss som flåsar mäst. Idag satt jag och solande en stund innan jag packade ihop.

Värmeslag snart.

Det finns ingen lagom teperatur längre 30grader ena dan sen blir det 11 grader ska visst bli det snart. Jag och min kropp hinner inte med. Ska det vara så svårt att få 22 grader och sol. Nej det går ju inte för det gillar jag och nån där uppe gillar inte mig . Vad har jag gjort för ont då?   Elvis älskar slush,

  Undrar vad dessa två guppisar diskuterar byta ut sina fruar kanske nä natti nu

Bilder från festen

   haha Lasse öppnar min ölflaska med skärpet där sitter ölöppnaren.   Pelle Falström bjöd på bra underhållning

Jätte kul kväll är så glad att vi blev bjudna men nu ska jag sova natti

RSS 2.0