Hemma igen!


photoshop

Kaisa har varit hit och installerat photoshop och det kommer ni nog att märka. Kan inget än men ska prova mig fram.
Ser att jag får kolla så det blir rätt färg när jag skriver på bilderna annars syns det inte. Skitkul med detta .Tack för det Kaisa.Ja ni kommer väl och se hur det går för mig man kan göra mycket där. Idag körde vi hem husvagnen, den står på gården och det var jag som körde hem den anledningen till att jan inte gjorde det får ni fråga honom om. Nä nu har jag inte tid att blogga längre Natti

Söderhamn i dag

Vi äkte först till Monicas grav, sen till Söderhamn och barnenshus. Vi inhandlade en present till Elvis som fyller 2år. Det gick fort eftersom vi visste vad vi skulle köpa. Vi var jättehungriga så jag talade om för Jan att det blir sent innan vi kommer hem och då föreslog han att vi skulle äta där. Haha det var ju det jag menade men man får lägga fram det så dom tror att dom kommit på det så  är dom det motsatta könet. Lite stygg nu eller nä vi är olika. Vi har våra grejor för oss vi med. Ja hur som helst fick vi en trevlig eftermiddag. God mat var det också. Ja så har ännu en dag gått och nu kan man sova. Natti

Fick åka till Kaisa

Fick åka till Kaisa för hon kunde fixa datan hon. Tur det för jag blev alldeles ifrån mig och sonen vill aldrig hjälpa mig. Men vill ha skjuts och hjälp själv. Ja nu är den hekt ok som tur är för jag är beroende. Känner mig helt trött och slut i kväll vet inte varför men ska sova snart. Skulle vilja göra nå roligt för det händer inget i mitt liv tycker jag. Ja får försöka hitta på något nå tag fram över resa någonstans.

Tokig på datan

Jag blir galen har tydligen nåt virus eller om jag fick bort det vet inte säkert. Tänk om datan pajar, oh vad ska jag göra då. Jag tog bort det med antivirusprogramet men vet inte säkert om det togs bort. Ja man har ju så mycket bilder och sånt som man inte vill mista får be Kaisa titta på den nästa gång hon kommer. Ihelgen ska vi troligen till husvagnen och så tar vi hem den då. Blir nog att vi ställer upp den i Mohed i vinter. Förra vinter var vi mycket i husvagnen skönt att bara vara där och slippa se allt som borde göras. Fast hade velat ha den närmare Bollnäs men ska ju ha el också i vinter har kört på solceller i sommar.
med dessa bilder säger jag godnatt

Nytt liv

Ligger som vanligt i sängen med datan på bordet bredvid. Träffade en i lördags som sa att jag var understimulerad, ska till henne på lördag. Hon håller på med healing och fick mig att fatta att det är jag nog. Sitter varje dag och undrar vad ska jag göra ska livet vara så här. Ja jag fick mig en tankeställare för allt hon sa om mig stämde. Jag måste göra något av mitt liv vad som helst bara jag tycker det är roligt. Efter första mötet med henne kännde jag mig så full av liv den dagen, och då har vi inte startat nåt än hoppas mycket att hon kan hjälpa mig. Det skulle vara roligt att varje kväll kunna se fram mot nästa dag. Min största önskan just nu är att det ska gå bra för mina barn i livet ,att de ska få jobb ha det bra och må bra i sina familjer. Att jag ska orka hjälpa dem när det behövs. Jag skulle snart kanske nästa vecka åka till Mora och ta med husvagnen och få träffa Noah Lotta och Patrik. Vi ska försöka ta hem husvagnen den här veckan. Hörde Noahs röst idag på telefonen och längtar så efter honom. Ja vi ska dit nästa vecka eller när det passar dom. Ja som vanligt är jag trött ska nog sova nu natti

Min söndag


Ja idag handlade allt om fågeln och katten. Jag tror han har blivit lite rädd för Icko han högg ju efter honom. Fast man vet aldrig en katt kan smyga sig på bakifrån. Katten Gandhi är otroligt söt.

Familjen Sturesson Malm kom in på ett kort besök och Elvis ocj jag fotade varandra han älskar att knäppa kort.

Ja dagen har varit bra men jag är otroligt trött för Gandhi vaknade fem och jag vaknade av att han satt med sitt ansikte mot mitt. Jag har ju cepapp snarkmaskin och det pyser lite från masken i ansiktet så det var väl därför han stog där med närkontakt,Kl sex somnade han om. Så nu ska jag nog sova natti.

Gabbes katt !

Ja vi fick ha honom även denna helg, men han är överallt. Min fågel Icko är ju löst hela tiden,, så idag höll jag fram katten mot honom och Icko bet  efter katten. Så katten blev rädd bra tänkte jag men jag var lite tidigt ute, ett tag senare började han jaga katten. Och Gabbe har sökt jobb som man jobbar borta nån vecka och sedan är hemma. Vete katten hur vi ska göra med katten då. Kan ju inte passa honom hela tiden så han inte äter upp papegojan heller två döttrar som är alergisk mot katter och får astma. Ja vi får se hur allt blir.
systrarna Ström är på besök fnittertipporna mina. Dom har lekt med katten ikväll.

Icko arg på katten full stridsberedskap om dom bara kunde komma överens. Jag har varit på stan idag och inköpt mig en ny väska och den kommer jag att trivas med. Dille på väskor och lampor får lite ångest när jag handlar.
Skulle vilja komma på något som jag kunde göra som jag gillar men vet inte vad. Ingen som kan hjälpa mig och komma på något. känns som om jag aldrig gör annat än att vara hemma.

En ny dag

Ja en ny dag går man tillmötes undrar vad den kommer att innehålla. Hoppas på något uppiggande, tänk att man vet aldrig på morgonen hur dagen ska sluta. För mig kan den sluta i dur eller moll beroende på vad som hänt under dagen. Men jag brukar faktiskt fundera varje morgon hur kommer denna dag att bli, och det blir aldrig som jag tänkt. Tur är väl det vore hemskt om man aldrig finge någon överaskning. Tänk va tråkit om det varje dag blev som man trodde.Igårkväll åt Jan och jag surströmming för oss själva , vi satt ute och det var så lagom varmt, Gott men vilka kom och ville vara med jo en massa flugor och en geting. Idag ska jag säkert med sonen till elgiganten och kolla om dom har en laddare till hans telefon, katten Gandhi har ätit av den på tre ställen under laddningen. Gabbe sa att det var ett under att han inte fick ström i sig hua mig. Ska duscha och göra mig klar för att se vad denna dag för med sig.

Babbelmaja

Jag pratar för mycket ofta, jag vet det och borde nog ha lås på munnen ibland. Menar aldrig nåt illa men det är som om jag ibland inte  är medveten om vad jag säger och att jag borde vara tyst men jag babblar bara på. Blir lite lessen ibland när det bär iväg och gör bort mig.Som nu ikväll känner mig helt dum.

Tidig morgon

Tidig morgon i dag vaknade halv sju inte riktigt jag det. Men sovit sämre inatt. Fick en ny medicin mot min hemska ångest blev mycket bättre första dagarna. Men i går kväll tog jag den inte. Har fått höra av personer att den har allvarliga biverkningar, läste lite på internet om folk som ätit det och hugaligen blev riktigt rädd. En hade ätit i sex dagar och slutat sen hon fick ofrivilliga ryckningar armarna bara for rätt ut, och sju månader senare kvarstog det fast hon inte åt den. Men de hade fastslagit då äntligen att det var lyrican som gjort så hon blev så. Vad ska man välja pest eller kolera? Jag behöver ju inte få alla dessa biverkningar men vet snart inte om jag törs äta den. Igår gick jag som i en dimma det är en biverkan fast jag brukar läsa biverkningarna och sen leva upp till dem haha. Jag är ju som jag är jag.

Beök i dag

Idag kom Ängla och Anki först, sen kom David och Kaisa med barn. Det var så roligt att de kom, Icko fick sin fika han med då.

Vart vi än är så ska han var med. Ju fler vi är desto mer trivs han.

JA idag har vi varit hemma stort sett hela dagen, var i vög och handlade och hämtade en dvdbox med Sally hos Gabbe. Han hade varit till Valbo och hittat den och köpte den åt oss. Älskar Sallys upptåg.Behöver lite sjuk humor nu. Önskar just nu att jag hade en liten stuga att flytta till högst 3rum o kök. Vad ska vi med hela huset till, men det jobbiga är att sälja vårt hus med alla visningar. Ska sova nu snart men skriver kanske mer i morgon natti

Barnvakt till Gabbes Gandi

Ja Gabbe har fest så vi är barnvakt hihi kattvakt. Gandi har aldrig sett en hund och sköt rygg på en gång och lät som en hemsk skräckfilm. Men sen han sett alla djur så blev det lugnare. Men fåglarna får vara i burarna annars blir dom nog mat.
Nu är vi mormor och morfar åt Gandi.


Ja han är mysig katten skulle vilja ha en själv. Jan sorterade post idag och fick hjälp av Icko.

Sen stal Icko mitt objektivlock när jag höll på att fota. Vi har ju ett eget zoo här på malungsgatan haha. Ja stackars katt kommer hit det första han ser är en hund sen två fåglar  och till hans glädje fanns det ett akvarium. Vi hade satt in Icko i bure så han inte skulle bli katt mat,men det var nog ingen fara för när katten satte sig på buren gick Icko till angrepp och jag tvivlar på att han sätter sig på buren igen. Ja mitt liv består av djur som jag gillar så mycket. Idag var jag och Gabbe på stan medans Jan var på volvo för att laga bilen kul att gå med Gabbe på stan hm nä.

Gabbes födelsedag

Ja nu har vi varit och firat Gabbe med smörgåstårtor och presenter. Tror han blev nöjd. Tre smörgåstårtor hade jag gjort, Jan hade bakat vinbärsbakelser mm sååå goda. Blev en trevlig dag i Gabbes fina lägenhet.


Det blir några bilder från lägenheten  hans tycker han inrett den fint.

Oh jag kan inte bestämma vilka bilder jag ska lägga ut blir så många.

Anki lånade Ella som suger på tummen, hon blir väl som sin mamma Kaisa hon sög också på tummen hm är det genetiskt tro. Ja hon suger faktiskt ofta på tummen nu mer.
Jag älskar Gabbes katt Gandi han är så fin och go önskar jag kunde ha katt med. Men är allergisk och Lotta och Kaisa med. Synd men i dag tog jag i katten och fick ingen allergi. Ja det blir bara bilder nästan har inte mycket att skriva om heller. Dagen försvann så fort i dag han knappt vakna sen nu ligger jag här igen känns som om jag inte lämnat sängen ens.  Nej nu får det vara slut på svamel för idag.Natti

GRATTIS VÅRAN GABRIEL ALIAS GABBE!!!!!Gud vad åren går nu du fyller 19är. Flyttat hemifrån lämnat oss. Minns du kortet du satte ut på mig på min födelsedag detta är en liten hämnd. Grattis Undrar hur gammal du var på den stora bilden17 kanske. kram från mamma och pappa

Knäpp humör!

Jag blev på knäpphumör idag och sprang runt med kameran. Igår var vi med Anki och Jim på sportbaren och åt, hör och häpnad jag följde med eller vi heter det väl. Vilken härlig mat dom hade dit vill jag gå fler gånger. Det var inte så många där då utan dom kom när vi gick, då blev det rätt mycket folk. Jag måste försöka ta mig ut och bryta isoleringen. Roligt att det finns ett sånt ställe vi har inte så många resturanger att välja på. Ja nu till det som jag fotade idag helt ointresanta grejor men för mig är det roligt.

Vem satt på sängkanten och tittade på oss imorse när vi vaknade, ja klockan var faktiskt tio. Han hade flygit upp till vårt sovrum och satt där och väntade på att vi skulle kliva upp. Han går in och ut som han vill nu i buren, blir bara natten han är i buren.

Han blir bara mysigare för varje dag våran Icko.

Söta stej ville vara med han också.

Den här gungstolen hittade jag på Erikshjälpen och älskar den bara. Den står på våran innerbalkong vi trappan uppe vi har ju ett lite annorlunda hus vi.

Min stackars son

Ja han har en mor som kan oroa sig för allt och det gäller inte bara han. Men för tillfället är det han som är utsatt. Jag tror jag ringer 6-7 gånger om dan för att säga till vilka jobb han ska söka.Ja jag vet jag är en kontrollfrik, blev förbjuden att ringa mer än en gång per dag av min terapeft vad gjorde jag då övertalade Jan att ringa. Stackars mina barn. Vi låg i husvagnen från i går tills i dag och blev lite lugnare. När detta löst sig hittar jag alltid på nåt nytt att oroa mig för.Hoppas dom förlåter mig vill bara väl men blir så fel..
så här ser min Stej ut när han skäller, är väl mig han skäller åt haha han har väl inset han med hur jag oroar mig för allt.

Kolla munnarna på Jan och Ella när dom tittar på tv, de ser lika ut plutar med munnen. Det var simpsons båda lika intreserade. Nä nog för ikväll natti

Regn


Regn och åter regn men det behövs och känns riktigt bra. Känns lite mysigt att bara vara inne och måna om sig. Fast visst drar det ner stämningen på mig men behöver nog vara låg nu ett tag. Har inte gjort många knop idag, orkar inte. Får se vad morgondagen bjuder på.
Den här skylten som jag fotat skulle jag vilja ha på min toa dörr kul. Om jag kunde hitta på nån hobby som kunde sysselsätta mig, har bara en och det är att flytta om möbler och andra grejor. Läste om en i ljusnan som gjorde allt för att må bättre, motionerade åt rätt gjorde saker hon gillade. Tänk om jag kunde göra sånt med. Nä nu ska jag sluta och stänga av natti

Länge sedan jag skrev

Ja nu var det länge sedan jag skrev. Lite olika orsaker till det. Lotta har varit hemma så det kommer lite nya bilder på Noah.

Riktig gokille är han, pratar som bara den nu. Jag har härliga barnbarn. Vi var på Diggiloo i Järvsö med två andra par ca 5000 personer och jag klarade av det. Men vi hade sittplats på åttonde randen fram ifrån. Oh det var så bra blandat musik och roligt. En kväll att minnas det var som ett antideppresivt medel. Om jag kunde göra något sådant oftare det vore kul. Våran lilla Ella håller på bli brunögd hon är så söt. Igår var vi till Anki och Jim och åt kräftor och fick gå på cirkus. Julia och Ängla hade cirkus för oss.

visst är hon söt.

Icko är ute hela dagarna i rummet nu mer går in i buren och äter. Sen är han ute tills runt 21.00 då går han in och sover han är härlig.
Skalman har varit ute på promenader han med i solen. Min Lanfsköldpadda som är över 10 år nu.
Idag känns det som om man bara skulle ligga isängen det regnar och det är härligt tycker jag.

RSS 2.0