Nu är vi inflyttad och klar

Ja så är det och Jan och jag firade hans 50års dag här bara vi två och djuren. Sen i helgen firade vi med familjen. vi trivs som fisken i vattnet vill inte ens åka till stan men måste ju i mellanåt.Ja skål på dig 50åring.

Här får Jan sin present från barnen en gräsklippare.

Vi har fått upp det flesta grejor, ungarna säger att det ser ut som om vi bott här i flera år ja det är väl jag i ett nötskal.


Lite bilder från vårt mysiga hem jag vill inte ha något lyxhem utan mer myshem.
 goa Alicia som nyss fyllt ett år.   Så vackra ögon som hon har lilla gumman-

 Ella och alla de andra barnen hade varit på mac donalds och blivit målade.

Och Livia som blivit så stor lika glad alltid- 

Resterande av familjen var ute och åkte fyrhjuling så de kom inte med på bild. summan av allt vi stormtrivs.


Så sjukt

Har i min vildaste fantasi inte kunnat trott att det finns folk som kan vrida vända och ljuga om allt. Och manupulera kan denna person med. Hotar allt och alla så det slutar nog med att den personen blir anmäld av alla dessa som blivit utsatt. Ja just nu funderar vi på att samla allt och anmäla så inte fler blir utsatta, men det måste vara sjukt detta för kan aldrig föreställa mig att en frisk person för krig med allt och alla för att det är roligt. Det är nog i själva verket synd om denna ensamma person. Men ingen kan eller vågar hjälpa en sådan. Allt för egen vinning förtalar förföljer alla.

Hoppas på slutet av nästa vecka

Det vore bra för sen har vi rena fyllveckan alicia 1år 20 Jan 50år 22 Jans pappa 80år 23. Har inte tid med sånt här nu men det kanske går ihop om vi har tur.¨
Ingen bra dag idag av en del olika anledningar men Jan som jobbar förgyllde den med att smyga hem och ställa en ljuslykta utanför bron. Jag skulle ut med hundarna och där stod den förstod direkt och blev så glad. Älskar dig Jan- Och att få flytta menade jag med slutet av nästa vecka

Valbo

vi var till Valbo men gick bara på Ikea. somnade runt halv fyra så har varit helt seg hela dagen. Ja inte blev det så mycket handlat. En ny diskhylla,värmeljus, tvättkorg och nå mer småkrafs. Jag hade inte varit dit på länge och mycket folk var det. Lotta med familj hade vi stämt träff med och Anki med barn åkte med oss. Kul att träffa Mora barnen blir inte så ofta. Mina dagar går åt till att försöka packa lite varje dag utom nu i helgen. Längtar men är stressad samtidigt, jag vill ju att allt ska vara klart på några timmar. Måste beställa ny spis med men måste kolla vad det ska vara först tre fas eller vad.


Det ser mycket större ut på baksidan än framsidanfärgen har mörknat på solsidan det får vi ta tag i nästa sommar.Här får vi spela kubb och brännboll. Som Anki sa här blir bra på midsommar.

här vill jag ha en båt till nästa sommar-

GRATTIS ELVIS 4ÅR I DAG

 Han blir som sin mor fotograferar gärna.Grattis från mormor och morfar och alla djuren vi kommer på eftermiddan kram

RSS 2.0