Ska flytta är så glad

Igår blev det klart vi ska köpa stugan i Flugbo. Vi behåller vårt och hyr ut det till Gabbe. Så nu sitter jag bara och fantiserar om hu jag ska ställa möblerna. Ja så mycket får vi inte plats med men tillräckligt. Lite stressande och börja packa bara men det fixar sig nog.


här ska jag bo och går jag bara en liten bit bakom stugan så finns storflugen där.
Stort och bra uthus


Gäststugan som finns där

snickarboa där får Jan vara.
 

 

 

   

Ja där bakom stugan en liten bit att gå ligger sjön så fint. Stor tomt 4600kv men allt är ju inte gräsmatta utan skogstomt med. Nu är det ju inte våra möbler heller så det blir ju lite annorlund när jag kommer med alla mina grejor jag som alltid ska ha så mycket men ska försöka hålla så där ungefär så det ser lite större ut.


Karnevalståg i Alfta

Jag är uppväxt i Alfta och varje år gick vi på karnevalståget. Nu har jag inte varit dit på många år har bara inte blivit av. Men Gabbe var ju med iår så då måsta vi dit och titta.

Den snygga i svarta klänningen närmast kameran är min son det eller är det dotter haha.
Ja det var kul att komma dit och se alla som var med. Många bra som var med.
 Jan och vovvarna i väntans tider, de var otroligt duktiga trots att det var så mycket folk.
 Sötaste Zeke

 

Vi var till kyrkogården till min mormor och morfars grav och där var så fint.
Det är nog Annakarin min kusin som satt dit ängeln och lagt stenarna där hon sköter om graven och det var så fint. Mormor är nog glad om hon ser det där hon är nu. Ja dagen blev bra fast ikväll har jag inte mått särskilt bra av olika saker, men det blir väl bättre.


Alfta fina kyrka där jag är döpt och nästan hela min släkt vigda och begravda men min flicka ligger vid Hanebo kyrka. Det blev som vanligt en massa bilder inte mycket att göra åt. Nu har jag bara att rasta hundarna en sista gång och sen krypa ner och sova.

Tålamod det saknar jag.

Det blir så jobbigt att gå och vänta på om vi får sälja eller inte. Bara man vet då ställer man ju in sig efter det. Jag kan bo kvar och jag kan flytta och då helst flytta. Det är ingen större skada om jag inte får flytta för får vi inte den stugan då bor jag kvar och säljer inte för det är bara den stugan jag vill ha. Idag har vi firat Gabbe som fyllde 21år, tycker att jag nyss låg på bb. Vi åt smörgåstårta som vanligt då, kanske dags att göra vanlig tårta nån gång. Nästa som fyller är ju elvis som fyller 4 år den 3 september sen Alicia 1år den 20september och Jan 21 september 50år och 23 september hans pappa 80år. Så här är det alltid nån som fyller i vår familj hela tiden, får nog börja dra ner på presenterna och köpa lite billigare det är ju tanken som räknas.
 

Här gottar han sig med smörgåstårta.

 Den här damen trodde vi hade dukat åt henne och i slutändan stal hon lite. Hon kan hoppa upp och ner på stolar medans lilla Zeke inte kan det.
 
Ja summan av den här dagen är att den blev lyckad och jag hoppas Gabbe är nöjd med.

Våran Gabbe Gabbelito Gabriel 21 år idag

Grattis önskar vi dig pappa och jag och du vet vem mer haha

allt och inget

Kände lite hopp sen visningen igår får se vad det ger. Jag är så trött och det är väl för det går åt mycket energi till allt som har med huset att göra. Hoppas det går fort så vi kan flytta snart om det är meningen.
Och jag hoppas allt annat löser sig också som är på gång. Vill få allt att funka. Jan har tagit semester i helgen och det känns skönt. Behöver göra så mycket vi nu och har gjort bra mycket med.
 bilder från mobilen på lilla ZekeHan är en riktig sötnos.

 Goa Marrta kryper alltid ihop som en boll så lugn och fin båda mina hundar-


 tre av mina älsklingar. Det blir skapliga bilder med mobilen med-

 tycker Gabbe blev så fin i håret när han klippte sig lite rakning så blir han som ny.


Marrtas ultraljud

Hade visning i onsdags två olika fam. kom idag fick vi beskedet att ingen av de ville ha huset. Det var tydligen för litet är 126kv. Men det har ju bara varit ute i drygt en vecka så det kommer väl fler. Sen satte de inte upp skyltarna förän samma dag visningen var lite dåligt tycker jag. Jag vill få det sålt så jag kan flytta till min stuga, visst vi har lånelöfte på båda husen och kan köpa det andra och sälja under tiden men vi ska ha nåt och leva av med. Hyra ut då eller stanna här om det drar ut på tiden men då vill jag göra om. Men jag vill inte bo så här i ett för stort hus och vill bo nära skogen och så katten kan bli utekatt. Var i väg med Marrta på ultraljud i dag och det gick bra hon hade inga valpar imagen så då har aborten lyckats. Men hon har mått dåligt av det här deppig och så och det kunde dom bli. Det känns så tråkigt att det skulle behöva gå så här bara för att den människan satte ner sin hane i min höga hage fast hon höglöpte och sen skrattar och säger att nu vet jag att han kan då. Hon hade trott att han inte dög till avel att hon gått på en nit igen men han är ju bara 9månader. Som veterinären sa 4st tjuvparningar i en och samma kennel på bara 3-4 år är inte seriöst. Och två på en vecka, ja då har man inte lärt sig något eller fattar inte något. Det som är huvudsaken just nu är att Marrta mår bra och hon kunde ju inte behålla dom hon är tre år och haft två kullar på raken och snitt sista gången för 8 månader sen. Och dessutom vägrar hon hjälpa till att betala aborten. Nej jag har varit för godtrogen och blåögd och inte lyssnat på varningar jag fått av många. Ja jag har då lärt mig nåt av det hela var aldrig snäll mot någon som man inte är säker på. Och huset blir nog sålt snart ändå längtar att få flytta.

 

Hoppas nån bli nyfiken på vårt hus

Ja 16.30 så har mäklaren visningen, men det tror inte jag ger så mycket utan det kommer nog fler andra dagar för det har gått lite fort allt.
Julia, Ängla och Livia fick sova här inatt och det giclk så bra.

  Pannkaksfrukost Marrta älskar sin lurvpåse som hon kryper in i och ibland syns hon inte alls gofisan


Imorgon visning av vårt hus

Hoppas det går fort att sälja vårt hus för nu vill jag flytta till det vi hittat. Men det kan ju ta tid att sälja för oss med mycket hus ute nu. Jag sitter och planerar i huvudet hur vi ska ha det. Men hinner de sälja eller vi inte får sålt så blir vi kvar, men det känns så för stort för oss. Och jag vill inte sälja och flytta in i lägenhet tills vi hittar något annat om det vi vill ha säljs. Då är det väl inte meningen då att vi ska flytta. Men vad vi har rensat bort en massa som skulle åkt ut för länge sedan. Inatt har vi tre av våra barnbarn sovandes här för båda jobbar inatt. Livia som är minst somnade nästan på en gång när hon kom hit. De andra två Julia och Ängla tittar på film och har ätit pannkakor till kvällsfika. Ja nu är det så att det vill de alltid ha till frukost här med. Ja de kommer nog att förknippa oss med pannkakor när vi är borta och de vuxna. Alla har vi våra minnen från mormor eller farmor. Min mormor satte alltid mig vid vedspisen på en liten pinnstol och där skulle jag värma mig. Varje gång jag var sjuk ringde jag så kom de med godis och en Kalle anka tidning. Jag saknar min mormor och morfar så mycket. Men alla fina minnen har jag kvar. Ja då ska jag ladda för morgondagen.

Sälja huset

Ja nu sitter det på hemnet och i Ljusnan och på onsdag visning. Jag hoppas vi får det sålt så vi kan flytta. Jag älskar det nya stället och vill dit. Det är tydligen inte ute efter vem som betalar bäst utan vill hellre att rätt person köper det och att deras barn senare får komma och titta på det. Och bor vi där får de gärna komma och besöka oss när det vill. Har plockat röjt städat inför visningen. Vi behöver verkligen rensa bort massa grejor även om vi inte flyttar så nå bra blir det hur det än går. Men jag vill verkligen ha det här stället men blir det inte så blir vi kvar tills det dyker upp något annat. Hur vi gör med gäststugan vet vi inte än bästa vore att ta med den men massa jobb med att flytta den. Den får i värsta fall gå med på köpet om det hänger på det. Håll tummarna för oss nu.

RSS 2.0