Till Stockholm

Ja imorgon kl. 0.8.00 åker vi och sover över på hotel. Det är med blandande känslor jag gör det. Orolig hur det blir med katten om Gabbe jobbar dygn börjar han åtta på morgonen och slutar åtta dan efter, det går inte. Så jag måste ha en reservplan utifall han jobbar dygn. Annars sover och bor han hos oss med katten. Får försöka hitta någon som kan vara med honom på dagen i så fall för han vill inte vara ensam så länge.

Vi blev bjudna på kräftfest för nån vecka sedan av Carina och Alf som äger Campingen i Mohed. Oh vilken fest det var vi och ett par till so var bjudna. Härlig buffe till med jättegod mat och vin,öl och annat gott fick vi en riktigt trevlig kväll.

Occh Jan fyllde år den 21 september så då gjorde jag smörgåstårta.
Ja nästa år blir han 50 år undrar vad vi ska hitta på då.

Känns inte bra med mig just nu när det är så ovisst med Gandhi han ska inte vara ensam. Och inte lämnas till någon för han ska känna sig trygg.

Alicia

Vi har varit till Mora och sett godig Alicia så söt.

Ja det var några av alla bilder jag tog det kommer väl mer sen nån dagÄnligen har hon kommit

Igårkväll kom lilla Alicia 20.28 48 lång och 3020 vägde hon. Söt på kort som Lotta skickade men imorgon får vi se henne på riktigt. Längtar så att få hålla henne och se henne. Ja sju barnbarn nu och så ska väl gabbe skaffa i framtiden det blir dyra jular. Men det är härligt med stor familj med. Älsta 7år nästa 5år två är 3år en 1år en 6månader och nu en som är ca 26 timmar gammal. Ja hos oss är det hög ljudnivå när vi alla samlas. Jag glömde ju säga stor grattis till Lotta Patrik och Noah till nya familjemedlemmen. Jag har ju sagt det på telefon men säger det ändå här. Ja hoppas jag får några bra bilder imorgon på lill tösen som jag kan lägga ut. Det finns inget som luktar så gott som en nyfödd lite bebis. Nej nu säger mitt huvud att det är dags att sova så natti

Grattis Jan som fyller 49år
Grattis min älskling på födelsedagen i morgon Måndag 21/9

Firat Jan idag

Han fyller på måndag men vi firade idag. Och två glas vin fick jag ikväll och det gick jag igång på. Ja jag dricker inte så mycket åt gången annars. Ja det har varit en bra dag fast kunde varit bättre om Lotta fått barn. Ja hon får väl på måndag som Jan säger då han fyller år. Ja det visar sig väl men vill att den kommer nu

Oh vilken envis unge

Ja vad ska man säga hon/han kommer ju aldrig ut, har väl det mysigt där. Jan säger att den kommer på måndag när han fyller år. Tycker så synd om Lotta hon mår ju så dåligt illamående spyr samandragningar ofta och länge. Jag vill se vad det blir snart, hoppar högt varje gång det ringer. Ja de kommer väl ut när det är dags de små liven som ska födas. Själv mår jag inte så bra håller på trappa upp en ny medicin och med den takten så får jag väl hålla på imånader innan den kommit dit den ska. Ont i huvudet utslag som kliar trött virrig det är bivärkningar som jag har. sover inte bra somnar fort sen vaknar jag igen. Ja och uppstressad hela dagarna utan anledning. Gnäll Eva är i farten. Stackars Jan. Foto Kaisa sturesson den sista

Nu snart

Nu måste hon han komma snart annars går hon över. Ja jag blir nog lika tokig på att barnet aldrig kommer som Lotta. Ja det kan ju bli när som helst.

Varit ute på

Var till albert o Herbert idag behövde komma utanför dörrarna. Köpte inte mycket men lite kul att komma ut bara. Sen kom vi på att vi skulle åka till min Monicas grav och byta ut blommorna och tur var det de var inte vackra längre. vi satte dit ljung och silver ek. Det är lite jobbigt att åka dit fast det är så länge sedan hon skulle vara 32 år nu om hon levt. Ja man har dem med sig hela livet tror ja de man mister.

Hit åker vi imorgon vårt smultronställe. Vi ska äta surströmming imorgonkväll gott gott.Älskar det här vandrarhemmet är så fint här skulle jag gärna bo. Sen ska vi äta kräftor på Lördag med alf och Carina som äger campingen. Ja hoppas det blir en bra helg

Måndag

Ja nu har jag varit vaken sen 08.00 och har fortfarande inte gjort nåt vettigt som vanlig. Jag fastnar vid datan och får inget gjort. Men jag har väl inte så mycket som jag behöver göra heller.

Så här blev min mys hörna med korgstolen från Anki och så köpte jag en fäll, soffan köpte jag för länge sedan på erikshjälpen lite protester då från han jag delar ljusnan med.Ja lite rörigt kanske men här sitter jag med min tarot kort och har lite salvia och andra saker min egen hörna.

och vem lade sig på en gång på fällen jo Gandhi förstås.  Icko har inte fått varamed här på ett tag och han vill ju bäde höras och synas han. Ja och så skalman fick komma med han också.
Ja det här var djur rutan för idag


Skön söndag

Varit på Rusta och till mamma och rullade håret på henne. Sen skulle jag på bergsmeditation men vi blev bara två och ledaren så vi fika istället och pratade bara. Sen bjöd Jan på tackos när jag kom hem. Sen bara slappat vid tvn.

Bytte åt mig den här av Anki sen har jag köpt en vit fårfäll som jag lagt på nu mysigt värre.
Nu undrar nog många hur jag får plats med allt men det är bara att omfördela lite. Allt går.Elvis 3årJa blev inte mycket idag heller men lite bilder

Har varit på treårs kalas för Elvis

Det var så kul att se honom öppna paketen allt han öppnade så blev det jubelrop. God tårta fick vi riktigt mycket socker. Imorgon är det fullt upp men det är ju bra för då håller jag mig igång. Måste börja ut och gå igen men har inte velat sen Stej dog före midsommar känns så konstigt utan honom, saknar honom så och saknar även Venus som dog för över ett år sedan. Det är så svårt att mista dem är ju som ens barn. Mår riktigt bra just nu jämfört med tidigare i sommar får hoppas det håller isig ett tag nu. Jag har ju allt att glädjas åt men är så svårt ibland. Ja nu ska jag försöka ta dan som den kommer blir svårt men måste lära mig att inte ta ut allt iförskott. Snart är den förbaskade fotbollen slut med så skönt. Snart ska jag sova jag är så trött, jag som brukar vara uppe så länge men nu ett tag har jag lagt mig tidigt.

Ja då var det fredag igen

Huga vad fort veckorna går, hinner inte med riktigt snart jul. Fast först vill jag ha ett barnbarn till. Imorgon ska vi fira Elvis eftersom David var borta i torsdags. Han fick ett paket i förskott då när de var hit och lånade tårtbyttorna.Ja detta är våra sex barnbarn.

och här inne döljer sig den sjunde. Jag är så nyfiken vad det är hoppas hon får nu snart i helgen eller så. Är kanske en envis tjej som tänker ligga kvar ett tag till. Jan ligger som vanligt och tittar på sport, nu är det damfotboll svenskarna får nog stryk mot Norge inte för att jag bryr mig.

Grattis Elvis 3år

Våran lillfotograf fyller 3år grattis

Ha en bra dag mästerfotografen

Väntar

Ja jag går bara och väntar på att min dotter Lotta ska ringa och säga att hon ska åka in och föda. Hoppas hon får en flicka nu eftersom hon har en pojke redan. Det blir mitt sjunde barnbarn och Gabbe har inte börjat än undrar vad det slutar på för siffra när han sätter igång. Men han får nog vänta ett tag till tycker jag och sen underlättar det om han har en tjej också, som jag vet så har han inte det nu men jag vet inte allt. Jag får alltid sist reda på saker och ting, men så är det väl att vara mamma. I sommar har vi varit mycket i husvagnen och det blir nog ofta i vinter med för vi står kvar hela vintern.
Livias dopDet var ett så fint dop av Livia Lilly Ann.

RSS 2.0