Bästa grannen som finns!

Bodil kom ikväll med hem bakade bullar. Hon har sån empati och gissa om vi blev glada bara att nån beror seg om en när man är svårt sjuk. Eller bli hem bjuden på kaffe det är sånt som hon och Barbro gör. Jag skulle göra samma sak man blir bara så glad. Tack om du visste vad de gjorde oss glada.

Blev 1050kr igår för Marrta men det var det värt.

Ringde Gudrun hela förmiddagen men hon svarade inte på mobilen som hon brukar, Så ringde Öjvind så fick komma kl 13.45. Just som vi skulle åka ringde Gudrun hon hade opererat hela förmiddagen. Hon frågade om det ordnat sig annars kunde hon ta henne. Anasäcksinflamation hade hon stackarn. Jobbig natt försökte komma åt att slicka och ibland lyckades hon. Lite bättre idag så hoppas pensilinet hjälper. Själv mår jag inte alls bra när vi gick på stan fick jag hålla mig i Jan. Så dålig balans nu trött och ligger. Faktiskt hann jag köpa skor som jag försökt i månader. Men efter allt på stan så kastade jag mig sängen. Måste på Apoteket får behöver saker där idag. Orkar jag inte får Jan åka. Hade varit kul men annars blirbjagvhemma.

Ska försöka orka ner på stan!

Det är över en månad sedan jag gick på stan ja nästan två, för hela juni har jag varit iGävle. Skulle köpt joggingskor för länge sedan. Får rikta in mig på en sak i taget för att klara det. Vill orka nå roligt nu ta en rolig sak varannan dag. Fick ett konstigt besked från kirurgen i går som jag inte ens tänker skriva. Det visar att alla läkare har en massa olika teorier. Blev både ledsen och arg. Men bestämde mig för att inte bry mig om henne. Är så glad för alla snälla vänner jag har här och på FB . Ni hjälper mig framåt ska ni veta. Vet inte vi måste kanske till veterinären Marrta började i morse tvätta sig som en galning där bak, vi höll i henne lyste med ficklampa och där var ett stort rött hål rätt in. Har försökt få tag på Gudrun någon som vet vad det kan vara?

RSS 2.0