som vanligt barnbilderNoha när vi var dit. Gullungen

Härliga barn båda två. Snart flyttar de in i hus. Ett otrolig fint hus.

Kaisa har fixat min blogg

Visst blev den bra med de två sista barnbarnen. Jag är helnöjd tack Kaisa.

Nu är han här

Idag var vi med till veterinären och hans tidigare ägare för besiktning och han gick igenom, och det gjorde vår bil imorse med. Ja han anpassar sig otroligt fort han har visat katten vem som bestämmer.Söt eller hur?


Gabbe får en puss när han kom för att beskåda underverket.


Det känns som dom är så små och lätt kan skada sig fast det är de väl inte. Men man får se upp så man inte trampar på honom.
Nej nu blir det tv en stund.

Lite fler bilder på lilla Zeke

Här som valp

Här också valp. Ja hoppas han kommer den här veckan längtar,  Bilderna har jag fått av uppfödarna Sussi och Janne björn som har egen kennel

Lite tokig jag

Ja vi var och tittade på en liten hund idag och ja den charmade oss helt. Så efter vetrinärbesiktning så är han vår. 14 månader gammal väger 1.9kilo Chiuhuahua. Jag sa ju aldrig mer men men.Har lite ångest men vi blev helt såld på lilla Zeke mindre än våran katt. Hoppas bara att Gandhi vill att han flyttar hit. Men jag behöver något som piggar upp min tillvaro. Återkommer med bilder sen den här var Zeke när han låg på blocket.

Barn bilder som vanligt

I dag känns det som om förutsättningarna för en bra dag när solen tittar fram. Igår känndes det allt annat än bra, dystert väder och en massa annat. Ska försöka åka till Jan på jobbet idag en stund och hälsa på. Måste nog komma ut och träffa lite folk.

Foto Kaisa Stureson

Tittade på den här bilden i dag som kaisa skickat nån gång och undrar vad han funderar på troligen att han också vill ha en sån stor cykel en dag. Men blicken är fundersam.

Vet ni hur svårt det är att hålla reda på namn när man har många barnbarn jag kallar ofta någon av dem vid fel namn. Inte bar det jag parar ihop fel personer kaisa med Patrik och liknande gissa om de har kul åt mig som när jag ska säga någons namn går igenom en hel radda med namn innan det blir rätt. Ja suck det är inte lätt och jag börjar väl bli senil kanske eller nej det vägrar jag i min ålder.


Foto Kaisa Stureson 
Ja så har vi goa Noah som blivit storebror till Alicia och han är stolt som en tupp. Nu mäste vi dit snart och se henne igen hon föddes ju 20september och vi har bara träffat henne en gång.

Jag skulle vilja ha ett foto med alla barnbarn på samma kort och ett med mina fyra barn på också. Förstår att det blir svårt med 7barn på ett kort och alla ska se bra ut ingen blinkning eller nån som är på väg ur bilden.
där har Kaisa en utmaning så här lagom till jul haha.Foto Kaisa Stureson

Härlig bild på LiviÄven här kaisa som fotat lilla AliciaJa ska försöka leva efter dessa ord Fånga dagenLilla Ella syns att hon just ätit. Hon har underbara bruna ögon. Det här var fem av de mina de största två Julia och Ängla är svårare att fånga på bild nu mer., men ska göra ett försök nån dag.

Klago Eva

Jobbigt med hösten även om jag tycker att det är mysigt att tända ljus och så. Men det hjälper inte vill krypa in i en garderob och gömma mig känns det som. Försöker sträva imot men just nu känns det inte som om jag vinner. Tungt ikväll vete tusan vad jag ska ta mig till. Får nog krypa ner och försöka sova om det går och hoppas dimman lättat tills imorgon. Hatar när det är så här vill inte, orkar inte men vad ska jag göra hopplöst fall. Ja jag vet klagar som vanligt men svårt att låta bli orkar inte prata med någon om det lättare att skriva av sig Natti

Livia hos oss

Livia var här i torsdags när de jobbade föräldrarna jobbade. Hon var så go och glad.Gandi kollar om Livia får godare mat än han får.så här glad blir man hos mormor och morfar.

Ängla hjälpte oss med lillasysterJa det var en mysig dag att ha henne hos oss för vi har nog bara varit med henne en timme själv förr för hon ville bara vara med mamma förr.
Igår var vi på försenad 50års kalas vi och två par till blev bjudna på en trevlig kväll med förrätt varmrätt och efterrätt. Ja och så vin och lite annat med. Jättegott och trevligt tack för det Karin och hade en bra bild på henne men blir nog halshuggen om jag lägger ut den, så du kladade dig Karin.
Nej nu ska jag försöka göra någon nytta

lite av varje

Sover så dåligt nu men beror tydligen på en medicin som jag börjat trappa upp. Nu inatt som var höll jag på bli tokig sov nog bara två timmar riktigt. Ja vi får väl se om det ger sig har tagit en sömntablett nu som läkaren sa, ska ta tre nätter i veckan så jag sover ut ibland.Härliga Gandhi hjälper mi att skriva ut på skrivaren snäll katt jag har eller hur.

Ja han blev nöjd med resultatet. Recept på regnbåge i ugnen som kom ut.Så gullig bild av Elvis och Ella   foto Kaisa Sturesson


Hon är så bra på att ta bilder det här även Kaisa Sturessons bild som hon tagit gå in på hennes blogg och se hennes bilder kaisasturesson.blogg.sefoto Kaisa Sturesson den här bilden älskar jagDen här med är jätte bra foto Kaisa Sturesson

Mitt nya bord

Jag lovade dig Patrik att lägga ut bilder på bordet så du skulle få se hur det blev.


Ja nu ser du vad bra det blev Patrik. Ja ni andra ser väl också vilket fint bord jag köpte på Möbelrondellen i Mora där min trevliga försäljare jobbar vår allas Patrik tack och kram till hela familjen

inte skrivit på länge

Ja vi kom iväg till stockholm och hade hur trevligt som helst. Fint hotell och jättebra Elvisföreställning på cirkus, det var glada hudikteatern. Ja det var helt proffsigt jag har nog aldrig haft så kul på länge humor och fin sång.
här i vinterträdgården serverades frukostbuffen på Rica hotell så mysigt

fint rum fick vi också


Så här kära var vi gamlingar då. Gud va man ser ut men det bjuder jag på.
haha vi blev lite nykära tror jag

Lilla livia foto Kaisa SturessonOch så har vi den senast i skaran lilla Alicia Lottas flicka så söt foto Kaisa SturessonKaisas två och Lottas ena barn gofisar

Här är hon som fotat barnen min duktiga Kaisa


RSS 2.0