Nyårsafton

Här sitter jag och firar nyårsafton med mina hundar och katt tills Jan slutar klockar ´23.00 är väl hemma 23.30. Vi har beställt en exotiskplanka på Ica och den äter vi då. Synd bara att jan börjar tidigare imorgon för han ska till stockholm och hämta hem några som varit på permis. Men det gör inte mig något att sitta här själv. Har ju mina djur.


Här tar Zeke en liten tupplur så han orkar med 12 slaget.Marrta ligger och myser hon med nära brasanDen här katten Gandhi han sover vart som helst och detta är han älsklingsplats vi får tejpa för luckan annars fiskar han upp sin mat själv. Vissa nätter är han riktigt billig när det är kallt ute och han är bara inne och hittar på bus.


Jan skottade av tacket så nu är det snart framför fönstret på toan. Han höll på i två timmar och var helt slut.

Ja ndå har vi ett nytt år framför oss och jag hoppas att det blir ett bra år för alla och att allt våld minskar.
Jag hoppas för egen del att jag får ett bättre år än det som varit och att jag får ha de mina omkring mig. Och jag hoppas på att även alla som har det svårt och jobbit får det bättre. Gott nytt år

JULTIDER!

Ja då var den dagen som alla stressar för över. Vi hade en jättefin julafton men Lotta och Patrik med familj blev sjuk och kom inte det var inte så roligt men värre har hänt för andra. Många dödsolyckor i helgen och då är det här inte så farligt vi ses troligen i nyår. Ja vi fick så bra julklappar av barnen så snälla goa barn vi har. Vi var hos Anki och Jim och god mat och trevligt var det stort tack till er. Men när man sitter där med alla julklappar så kommer tankarna på alla som inte har det så bra av olika anledningar. Många har inte pengar ens till mat på vår jord och då skämms jag för vi sitter och frossar. Tänk om det kunde finnas en rättvis värld där alla hade det bra och vi slapp alla terrordåd. Tänker på de som mist nån nära sista åren blir så jobbigt för dom på julen. Jag klagar att det är för kallt eller för mycket snö det är ju nåt man kan leva med man dör ju inte av det. Ha en fortsatt trevlig jul

Ja nu snöar det!

Det är då bättre med snö än med den hemska kylan, nu kan man vara ute. Jan jobbar som vanligt helg han har ju varannan helg. Lite jobbigt med hela kvllen när han jobbar men det går ska inte klaga. Det är ju sesto roligare när han är hemma. Har några julklappar kvar att handla som vi måste köpa i början av veckan när Jan är ledig. Men är så svårt till vissa. Kaisa med familj var nyss hit så jag är ju inte ensam hela tiden och mina goa djur hundarna och katten finns ju med mig. Men på nåt vis känns det som om jag skulle vilja göra något nytt med mitt liv hitta på något som gör att man har lite mer kul innan man blir för gammal för allt haha. Ska försöka komma underfund med något fast när det blir vår och sommar har man ju göra ändå. Ja vi får väl se vad jag kommer fram till. Just nu har man så mycket annat att tänka på inför julen. Tycker om den men jobbigt med och man stressar på och så vipps så är den över. Marrta löper så man får gå och passa hela tiden för fast Zeke är kastrerad så kan han göra det och fastnar han så kan hon dra iväg så han skadar sig men valpar blir det inte. Ja de är mina små godingar dom två. Och något jag inte ångrar är flytten hit trivs toppenbra. Och skönt att slippa bo så nära en person som förpestar livet för allt och alla.


Juletid

Rena sommarvädret i dag 8.7 minus nu rätt lagom. Har några julklappar kvar ett till Noah som jag inte vet och sen brukar jag ge mina barn och det är betydligt svårare. Jan och jag har köpt en gemensam julklapp som vi redan anväder. På lördag ska vi med Jans jobb på julbord till Orbaden bussar går för oss alla 11.30 sen blir vi kvar till söndag 12.00. Ska bli kul fast lite oroligt med känner inte så många på hans jobb. Men det blir säkert bra.
Ligger i sängen med datorn bredvid som en padda och mina två små goa vänner Marrta och Zeke bredvid så klart. Tur man har dom att prata med när gubben jobbar, tänk vad folk går miste om mycket som inte har djur. visst sitter man fast men det brukar gå och ordna och det är sällan vi är borta där inte de kan vara med. Känner mig lite lessen för Lotta i Mora hade behövt barnvakt nästa vecka men Jan jobbar och jag kan inte själv orkar inte. Känns inte bra när man inte kan hjälpa till hade gått bättre om vi bott nära för då kunde Jan hjälpa mig när han är ledig.


RSS 2.0