Grattis min älskade Jan 51 år 21 september

Ja idag fyller du 51år och jag hoppas du blir glad för det du kommer att få i presenter och är övertygad att det kommer du att bli.


Grattis älskar dig så mycket .Här sitter du på vår älskade veranda som vi suttit många kvällar och njutit i sommar.

Alicia 2år 20 september

Ja om några timmar fyller våran gulliga Alicia 2 år

så otroligt söt är hon och så fina ögon. Vi kommer nästa vecka och grattar dig.

Grattis på din födelsedag önskar mormor och morfar kram

Fredagskväll

Sitter här och mår så jäkla bra. Köpt mig en egen bil igen en Ford Ka på bilbolaget. Ja då är man på G  igen känns bra så bra.Här är min lilla goding frihetskänsla att ha en bil igen slippa hämta Jan igen klockan ett på natten. En Ford Ka  01 års modell. Den har gått 9350 mil nybesiktigat härlig att köra.

Just nu känns allt så bra så man får lära sig leva i nuet och inte i framtiden och inte i det förflutna. Jag har varit på Djurskyddet ikväll och matat och tagit hand om ca 36 katter det tar lite tid alla ska ut i rast gårdarna och ute i rummen. Göras rent i kattlådor städas gosas ja det tar lite tid. Hem till Jan och djuren och åt Suchi och en kall öl eller kanske det blev två.

Fredagskväll

Ja då brukar andra ha fredagsmys och jag fick ha det själv med hundarna som vanligt varannan helg. Ja vad ska man annnars göra. Tur man har dom så har man sällskap vid tvn. Söndag ska jag umgås med sonen på eftermiddan. Och haft ett långt trevligt samtal med Anna-Greta ikväll när hon ringde. Sitter här vid datorn mitt i natten och skriver ja nåt ska man göra i väntan på att Jan slutar jobba och kommer hem. Sitter i valet och kvalet om vi ska köpa en till bil eller försöka klara oss med en. Det får vi nog grunna på ett tag till kostar att ha två bilar med. Vill göra så mycket men hur än mycket jag vill så blir det inte så. Men gillar läget är väl det som man får göra.
Tror inte jag varit med om att tagit bort så många fästingar på hundarna och katten som i år, katten värst utsatt. De borde gå och utrota de små äckliga krypen.Zeke och Marrta har fått en ny fin bädd från Art By Mya billig och så finTindra fick en med så fin så.

Har haft väldigt svårt med sömnen nu bra länge och det är inte bra för man blir helt slut så får se om det vänder snart. Saknar mina barn och barnbarn nu när sommaren är slut och alla har börjat jobba så de har ju fullt upp. Ska ta bilen och åka och besöka dom nån dag när jan jobbar. Men den som vill ha en kopp kaffe är välkommen ut till urskogen. Nu blir det nog att göra sig klar och snart sova eller försöka då.Ja då var det Måndag igen då.

Ja skitvecka igen med Jans arbetstider. Jag känner mig lite låst måste nog skaffa en ny andrabil annars blir det jobbigt. Ja har ju sällskap som tur är av mina tre hundar som jag uppskattar väldigt.Elvis fyllde ju 5 år i lördags god tårta fick vi och mysigt värre. Här sitter de två och är ju så tätt ihop så ser nästan ut som tvillingar.Så fin tårta de är duktiga på det här.
Ja inte mycket man är här och skriver nu mer blir bara längre i mellan gångerna. Har nog mycket att skriva om men har väl inte riktigt lust eller vet inte riktigt vad det är som sätter stopp. Nu märker man att hösten är här blir mörkt tidigt på kvällarna, men lite mysigt när man får tända lampor och ljus. Ja det är lite för varmt inne än med ljus. Imorgon ska jag in till stan skulle varit ner i dag med men orkade inte skjutsa Jan och sen hämta honom i natt. Nu vill hundarna ut så klarade mig undan med några rader ikväll med.

Grattis Elvis 5år

Grattis Elvis på 5års dagen önskar mormor och morfar

RSS 2.0