Mina goa vovvarNi trodde inte ni skulle klara er från en bild på mina gullungar. Ja de få som läser min blogg då.
Jag har ju köpt dessa fina vovvar från Björnstuganskennel, och så lugna harmoniska hundar jag fick tag på. Och Sussi som har varit helt underbar när jag ringt och frågat om något och varit orolig för något, jag är ju inte van så små hundar och trodde nog att de var lite sköra. Hon är en helt seriös uppfödare vilket är nog inte alltid så vanligt så jag har haft sån tur. Är hon i Söderhamn så ringer hon och frågar om jag behöver något på Ö&B det är ju så snällt att tänka på mig då.

Jag är så glad att jag har Zeke och Marrta de gör mina dagar mycket roligare, jag kommer ut på minst två promenader nu när det blivit varmt och när vi är inne är de ett så mysigt sällskap.

Mina härliga puppisar och gubben minMina tre älsklingar kollar tv. Och jag är förvånad att det gick att ladda upp bilder på firefox har krånglat länge nu.

Ja som vanligt då gick det en bild sen stopp, jag blir galen snart på det här. Måste få Kaisa att hjälpa mig.
gå gärna in på hennes hemsida och kolla fotograf kaisa.se så duktig dotter jag har hon kan fota så bra. Härliga bilder.
Ja tillbaka till min familj, Jan fick idag klart besked att han börjar på sin tjänst 1maj jag är så glad för hans skull och min egen. Så skönt att veta när han jobbar och kan planera lite. Nu sover han sött här bredvid och i min säng sover två puppisar så dags för mig med natti

Jobb

Pissregn idag ja vad är bäst, tror jag föredrar regn framför snö nu. Jag känner mig så glad Jan blev ju arbetslös 1januari och har inte stämplat en enda dag än utan jobbat mer än heltid. Nu har han fått en tjänst där på Hedensomvårdnadscenter, snacka om att ha tur. Han ska jobba på avdelningen men gå upp i resturangen när någon bli sjuk eller är ledig. Det är bara en som jobbar där varje dag så det bli kris när de blir sjuk. Jan är ju både skötare och kock så mycket därför han fick jobbet skulle jag tro. Men nu slipper han jobba 10-12 dagar i sträck ska bli så skönt.

Ja så måste jag väl ut med några bilder och ni kan väl inte gissa vad.Ja ni ser väl vad Zeke beundrar vår nya familjemedlem Marrta. De har ju växt upp tillsammans och trivs så bra med varandra.

Det händer lite i fågelholken

Jan cyklade omkull när han åkte från jobbet, slog sönder sig fick en rejäl hjärnskakning och tappade helt minnet tiden runt och efter.

 

Ja han såg inte vacker ut och glasögonen helt paj.Ja nu gick du ju bra lite surrig var han dagen efter med men nu mår han bra.

Ja nästa sak som hänt är vi har blivit med en till hund hon heter Marrta 2.5år gammal. Hon kommer från samma kennel som Zeke.
 Jag är så glad för hon är bara så bra för Zeke som är lite försiktig av sig han får bättre självförtroende av henne.
De leker och ingen avundsjuka här inte, det är så roligt till och med Jan älskar dessa två härliga Chihuahua.
Hon är ju korthårig chihuahua och har fått två kullar med valpar, men hon går inte bra på utställningar och så fick hon snittas sista gången hon fick valpar. Så de ville inte avla mer på henne. Båda kommer från Björnstugans kennel i Kilafors. Jan jobbar och jobbar, han har varit arbetslös sen 1 januari men inte stämplat en dag än, det känns ju bra men det blir lite väl mycket för honom då han jobbar rätt mycket. Förra månaden jobbade han 197timmar och runt 160 är heltid. Hoppas han orkar med. Ja det var både tråkiga nyheter och roliga nyheter i dag natti nu

GRATTIS LIVIA 1ÅR I DAG

tänkl att det gått ett helt år sen du kom

En salig blandning i mitt hem

Jag bor i hop med både djur Jan och en salig blandning av diverse prylar.Mannen i mitt liv som står ut med mig i vått och torrt. Tycker lite synd om honom ibland.Gandhi som flyttade in när Gabbe inte hade tillräkligt med tid åt honom. Han älskar när han hör Jan komma hem det är nog hans katt och katten själv får välja.Ja och för fem månader sedan flyttade Zeke in som är en chihuahua som är så söt och go.

    
Ja det är en salig blandning hos mig men jag trivs med det och det är ju huvudsaken andra får tycka vad de vill men det är mitt hem.
Zeke och jag gick till blomkransen till Elin som är dotter till Zekes förra ägare som har björnstuganskennel mamma Sussi var där så vi fick en trevlig stund där. Zeke älskar att träffa sina tidigare sambos både hundar och folk. Solen skiner ju i dag så det var skönt och lite känsla av vår. Tänk om snön smälte fort nu för jag vill ta hem husvagnen från mohed och städa den . Sen blir de nog att ställa den hos Lotta och Patrik i Mora.
Vi har inte sovit nå i husvagnen sen det blev snö och det är ju för att Jan jobbar så mycket nu. Det är så avkopplande att vara i husvagen inga måsten där.Grisen vid min utanför min dörr får avsluta fast borde nog ha startat med den.

En helt vanlig dag fast med sol o värme

Vilket härligt väder det varit nu ett tag. Vi tog en promenad i dag och så skönt det var riktigt vårväder, Zeke myste när han kan vara ute för kylan gillade han inte. Hoppas det håller i sig ett tag och låt oss slippa mer snö nu.
   godingen med lilltungan ute.

 goa Ganhi som kanske kommit lite på sidan om nu ett tag, men nu får vi råda bot mot det.
Kaisa,Elvis,Ella och David var hit en stund i dag. Barnen hade målat ett varsit trähjärta åt oss morfar fick Elvis hjärta och jag Ellas. De var så fina och vi har hängt upp dom.
Känns lite tråkigt att bara vara när Jan är ledig i dag men kan inte komma på något att göra heller. Han vill väl ta det lugnt och ladda för jobb nio dagar framåt utan ledighet. Ja jag får väl roa mig själv önskar bara att jag hade bilen hemma så jag kunde göra något.

Till Ikea

Ja vi skulle ta en tur till Ikea jag, Jan, Gabbe och Angelica. När vi kom fram var det stänkt på grund av risk för att taket skulle rasa in. jättekul när vi skulle dit enbart för att Gabbe skulle handla möbler. Ja så då gick vi på andra sidan och kollade lite på nya stället. När det nu var så länge sedan man var dit och så är det stängt. Sur är bara förnamnet det. Gabbe och Angelica skulle nog dit på lördag om de öppnat då så kanske jag följer med om jag får.

 Skönheten och odjuret och inte är det jag som är skönheten.
Det var Kaisa som var framme med kameran. Jag tror att den växt fast i hennes hand.
 Så fin bild hon lyckades ta på honom, när jag tar fram kameran så blundar han utifall det ska blixtra. Ibland vänder han bara och går så han är svårfångad.
Känns skönt att Gabbe har kommit ut ur sin gamla lägenhet och vi har städat klart. Men jag har varit helt slut efteråt. Känns som om jag skulle kunna ligga i sängen ett par dagar och bara sova, men det går ju inte när man har hund, tur är väl det annars kom jag väl aldrig upp.

 Mina älskade döttrar synd att broder Gabbe inte var med på bilden.
 Mina goa ungar som nu är vuxna fast jag inte vill inse det. Jobbig mamma med kontrollbehov

RSS 2.0