Söndag igen då

Har varit en härlig helg med sol och värme, har ju inte varit så mycket till värme förut. Ieftermiddag blir det kalas hos min dotter anki som fyllde år igår men som jobbade. Nu längtar jag så mycket till våren och kunna hitta på saker ute, jag är ingen älskare av vinterkyla. Som vanligt då ligger jag här med mina hundar och katten i sängen och kollar på datorn. Ja allt är som vanligt, måste få lite energi att hitta på nå kul. Hade ju tjejkväll här för två veckor sedan och det var så kul att bara sitta och surra och fnissa som barnungar. Nu blir det så sällan vi gör det men ska försöka få igång det lite oftare för egentid är så bra för själen. Jan har ju jobbet han men jag har inte så mycket mer än att sköta hemmet. Man kan leva på en sån dag i flera veckor och må bra. Jag mår riktigt bra just nu men det går ju upp och ner för några dagar sedan var det långt ifrån bra. Men det brukar ju släppa så bara att försöka bita ihop och stå ut och gilla läget. Hade jag inte mina djur så vore det inte kul.Lillbebisen våran nerbäddad för natten.Marrta är så lugn och gör aldrig nå väsen av sig dom är så sköna båda hundarna.
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ANKI!

 

 Hoppas på en fin dag trots att du jobbar kram

Lotta 28 år

Ja om några timmar är det 26 och då börjar vår fyllvecka. Lotta fyller då 28år GRATTIS min kära dotter.

Jag hoppas du får en fin dag och vi var ju dit i lördags och firade dig.
Sen på lördag blir det Ankis tur och onsdag efter Kaisas tur allt på en vecka och 4 år mellan varje.

en seg lördag

Ja då är det bara imorgon kvar sen har jag överlevt ännu en Jans jobbar helg. Ja jag vet jag har inget liv, jo FB liv haha ska snart skaffa mig ett när jag orkar. På torsdag blir det vin kväll här för då kommer Karin och Bella. Maja skulle varit med men hon jobbar. Blir kul äta något och dricka lite vin surra skvallra lite. Tänk vad gärna jag skulle vilja ha höns men har ingen hönsgård. Härligt med lite höner på gården förutom mig då. Fast jag kacklar lika som hönorna. Kaisa med familj var hit och hämtade Jans akvarie det fick liksom inte plats trotts att det inte är stort. Katten bryter väl i hop nu vi fick ta svart tejp och tejpa för luckan annars fiskade han. Och på nätterna låg han där och spanade in i det släkta akvariet. Han kommer att hata oss men vi får lugnt på natten. Det är så mycket i djurväg jag skulle vilja ha, fast har ju skalman och icko sen även hundarna och inte glömma katten.

 

Så var det djur natur rutan då men vad vore jag utan dom. Och Anna-Karin skulle vara kul att ses lite oftare och som du skrev på nåt annat ställe än stan.

Fredag!

Ja idag har jag inte gjort många knop. Jag är bara så less på kyla eller snö för det är ju det vi får att välja på. Vill ha ca-5 sol så man vill gå ut och hundarna med. Vet att jag gnäller och att det händer så mycket på vår moder jord som inte borde hända, och tror det påverkar mig att jag mår sämre. Varje gång jag slår på datorn så har jag aftonbladet som framsida och varje dag har det hänt nåt mord eller dödsolyckor,översvämnigar med mera. Vart är vi på väg, vad har vi ställt till med. Vi måste börja ta hand om vår moder jord och det är bråttom nu. Ja så jag känner att jag orkar inte läsa och ta in mer. Ljusnan har jag slutat helt med. Man orkar inte ta in allt. Man blir så ledsen när man läser om folk som drabbas av hemska saker och inte kan hjälpa nån. Man känner sig maktlös helt enkelt.

Ella och Elvis på besök med mor och far. Ut med legot i med barnen.Vi får dela upp familjen nu mer när vi bjuder på mat för annars blir vi 17st med mormor.


Ella tar oftast av sig allt när hon kommer in medans pappa David har mössa på han fryser hon svettas.


LillgodingenDenna dam våran Marrta är omöjlig att få en bra bild på hon blundar jämt.

 fast här tittar hon men ingen bra kvalite motljus

 lite omgjord i svarvitt

Fredag imorgon

Fredag då igen imorgon, alltid fredag tycker jag. Gillar varannan helg bara för Jan jobbar ju så. Åker 12.00 hem 23.30 ja jag gnäller som vanligt. Jag vill hitta på något roligt som jag kan göra själv de helgerna han jobbar. En sak vore ju om han jobbade bara dagtid men alltid dessa tider, men han trivs och det är ju han som ska jobba. Jag får ju ta och finna meningen med mitt liv själv. Synd det är vinter allt är ju så mycket enklare på sommaren. Men tiden rusar ju så snart är vi där. Måste försöka tänka positivt, svårt som bara den ibland och så nästa dag är allt bara positivt. Ja livet blir ju vad man gör det till så får väl fundera ut något. Om nån läser min blogg och ser ju att några gör det kom gärna med förslag. Men det har inget med flytten hit ut att göra har alltid varit så och värre nu med Jans tider bara. Kan bli så att han börjar 14.40-01.00 från 14 februari och det gillar jag bättre, då åker han väl runt 14.00 och kommer hem runt 01.30. Tror det skulle vara bättre för då hinner vi träffas lite längre de dagar han jobbar.
Kaisa har börjat jobba i Söderhamn fast går utbildning där först 14dagar. Skönt för dom med en lön till hoppas hon kommer att trivas.
 http:/www.fotografkaisa.se tog den här bilden på gammelfolket. Synd att motivet inte var så bra jo Jan var bra men inte hon bredvid. Nej nu sängen

Jul och nyår

Lite bilder från helgerna


Stackars lilla Ella blev livrädd för tomtefar.Gabbe var tydligen inte riktigt lika glad åt tomten han leker med mobilen. tomten ser lite dåligt är väl riktigt gammal.  

Gabbe hade även han varit snäll så han fick paket.
    

Lotta med familj blev sjuk så tråkigt men de kom på nyåret.goa Alicia kom till oss på nyårsdagen men stackars morfar jobbade och fick inte träffa dom.

Noah ville inte vara med på bild.

 helt omöjlig att fota den här dagen.

Alla barn blev inte med på fotona vet inte blev lite dåligt med fotografering.

2011-01-01

Sitter och funderar vad jag gjort det år som just varit, jo tror att jag gått framåt en hel del. Det har varit mycket jobbigt men även roliga saker. Det jag önskar nu är att allt fortsätter i rätt riktning. Mycket av det som hänt har jag velat slippa vara med om men det har säkert lärt mig mycket med. Jag vill så mycket men det händer för lite måste ändra på det. Jag har flyttat för första gången på 22år och det känns så jättebra, vi trivs trots kyla och mycket snö.


Hoppas vi och de våra och barnbarnen får ett bra år tillsammans för jag älskar min familj.Här vill jag ha båten som vi köpt ska bli så härligt att ut och ro.
Sen vill jag göra något vettigt av resterand tid av mitt liv och det sitter jag och funderar på vad det ska bli.

RSS 2.0