Lotta och Patrik med barn var här

Började med att försöka ladda upp bilder men lika svårt varje gång jag är in nu vete katten vad som är fel.
Ja just nu blev det bara två bilder sen vägrade bloggen att ladda upp fler. Minna flickor hade tjejfest hos Anki som fyllde år och sen utgång. Papporna till deras barn var förpassade till svärmors hus. På Tranan träffade de Gabbe så alla fyra syskon fick vara ute tillsamans och det är sällan det händer. Tydligen hade de sjungit kareoke tillsamans tror nu inte att det stavas så men skit samma.

Nu blir jag galen snart helt omöjligt att ladda upp.Förstorar upp Alicia då i stället less man blir. nu ger jag upp för ikväll.


Orolig

Ligger här i sängen mitt inatten och oroar mig för mina barn som alla fyra är ute. De skulle ut tillsamans på Tranan och jag vet att de är myndiga men är orolig ändå. Är så otroligt rädd att något händer dom när de är ute. Värre nu sen Mimmi gick bort allt kan hända, orkar inte med dessa nätter. Vet att jag troligen är värsta hönsmamman  som finns men mår så dåligt när de är ute

GRATTIS ANKI 31 ÅR 29/1


Foto Kaisa Sturesson


Jätte grattis önskar vi dig kära dotter vi på malungsgatan ha en härlig dag och gott fika för vi kommer

GRATTIS LOTTA

Grattis Lotta 27år tisdag 26/1 och ha en bra dag fast vi inte kommer men träffs ju på lördag.Jag skriver det nu på kvällen så att du kan se det tidigt i morgon. Ett stort GRATTIS till dig kram från mig och Jan

Snö snö och åter snö

Idag har djuren och jag varit ensama hela dan, Jan jobbar 13 timmar idag. Men dagen har rusat iväg så fort ändå. I veckan var vi till Mohed och skottade fram våran insnöade husvagn. Och som vanligt är det stört omöjligt att ladda upp bilder. Blir så trött på denna blogg när det krånglat de senaste veckorna att lägga ut bilder. Gubben är ledig i morgon sen jobbar han natt på tisdag, får se om det blir till att åka till husvagnen och ligga där något i veckan. Nu var det månader sen vi låg där riktigt längtar att sitta och mysa i värmen där inne.

Ja två bilder lyckades jag lägga upp sen helt stopp igen. Till sommaren ska vi flytta husvagnen till Mora och ha den hos Lotta och Patrik. Så kan vi träffa dom lite oftare också, blir inte så ofta nu och vill ju träffa barnen med.

Ok en bild till otroligt, ja här har jag köpt en så fin vadderad regnrock åt Zeke med reflex och allt. Ja och tror ni han blev glad, nej inte ett steg han tar med denna löjliga tingest på sig. Frys då och bli blöt då.

Ja nu ger jag upp för i dag med försöka lägga upp några mer bilder. Får försöka en annan dag. Längtar så till att det blir vår och varmare även om det är bättre än det varit med kylan, jag gillar inte vintern.


Elvis och Ella

Elvis och Ella är här en stund medans mor och far handlar.
Katten måste vara med han också och kolla vad de gör. Så snälla och goa har de varit. Kul när de kommer


Allt känns så bra

De senaste dagarna har allt kännts så bra. Jag mår bra allt fungerar som det ska. Skulle vara roligt om det kunde hålla i sig ett tag. Bara det att värmen kommit tillbaka, hatar när det är så kallt både jag och Zeke. Idag blev han överlycklig när det var varmt fortfarande. Han vägrar att vara ute när det är kallare än -15 hans bakben blir som de är kramp i dom han stapplar fram. Vissa påstår att man ska vänja dem vid att gå ut o gå i kylan men en sån här lite har inte mycket skydd mot kylan och är inte gjorda för att bo här i norden. Jag gör som hunden vill han gör sina behov sen går han in. Vi är bra lika han och jag. Jan har jobbat idag och Zeke, Gandhi och jag har varit för oss själva och haft det mysigt. Utan djuren skulle det vara väldigt tomt när Jan jobbar.

Mina godingar.

Äntligen funkar det att ladda upp bilder

Äntligen fungerar det att lägga upp bilder igen.

Blev inga bra bilder vete katten vad som hände. Tur att Kaisa tog en massa bilder liggandes på golvet ena stunden och stog på en stol nästa gång. Hon kan det här och jag borde kunna som jobbade på Wåhlstedts foto i 15 år och fotade i ateljen, men då var det inte digitalt. Jag skulle ställa in min manuellt men det krånglade men det gör ju inget för jag får säkert bilder från Kaisa skickade till mig.Stolt pappa Patrik och den mysiga prästen. Han lät Noah spela på orgeln som avslutning det lät nästan som det var riktigt haha det blev lite mysigare och inte så stelt.Tänk att man fick sonen på foto utan grimarser.

så go hon är Alicia och så likt sin mamma när hon var liten.

Jaha då gick det inte mer att ladda upp bilder, jag blir tokig. De sista två bilderna är det Kaisa som fotat. Ja vi hade en så mysig dag i Mora synd bara att det blir så kort tid man blir där. Hon växer ju och man hinner inte med. Men hon är en härlig liten tös.Alicias dop

Idag var vi på Alicias dop, det var så fint och så mysigt att sitta och fika och prata efteråt. Hon växer så nu hon hade blivit så stor sen julafton när vi såg henne sist. Känns lite trist att vi inte kan träffas så ofta, men vi tänker ställa husvagnen hos dom i Mora. De har 6000kvm tomt så vi får plats. Inete går det att lägga upp bilder heller blir galen.
Får förska när jag vaknar då.


Julia kom förbi

Julia kom och hälsade på en dag tror det var Zeke som hon ville träffa.Blev lite busbilder. Det är roligt när de blir så stora så de kan komma själva och hälsa på. Nu bor de ju bara en gata ovanför oss. Julia är störst av mina barnbarn och är 7 år och går i första klass. Kommer så väl ihåg när jag fick reda på att jag skulle bli mormor för första gången. Oj nu är man gammal var första tanken sen blev man lyrisk och ringde runt till alla och skvallrade. Nu sju år senare har jag sju sådana. Ja nu är man gammal. Farmor har jag inte blivit än, sonen är 20 år och väntar nog ett tag till. På lördag ska vi till Mora på Alicias dop hon är yngst i skaran född 20 september. Jan har jobbat i dag med och i morgon halv dag, för att vara arbetslös jobbar han otroligt mycket. Ja karensen på sju dagar tar nog tid att komma upp till och det är jättebra. Allt kommer nog att fixa sig för oss. Ja det kommer nog alldeles säkert dopbilder här sen då. Det blir lite text och mycket bilder som vanligt.

-12 rena sommarvädret

Tisdag och -12 grader känns riktigt hyfsat om man tänker på kylan som varit. Och så bra att vi nu har något att prata om vädret. Igår var jag till Maja och kollade på tupper ware grejor oj nvad mycket nytt fin och bra det hade kommit sen sist jag var iväg. Det är nog tre fyra år sedan. Fick träffa lite folk både sådana som man känner och nya.
Idag fick jag fixa frukosten själv för Jan jobbar, är så van att han skämmer bort mig med det. Ja det närmare sig Lördag och dop för Alicia i Mora. Har inte träffat familjen sen jul så längtar. Längtar tills det blir lite varmare så att vi kan åka till husvagnen, ja det går ju nu med borde dit och skotta av taket. Blir nog så snart och då kan vi köra igång värmen och sova över.


Det här känns väldigt långt borta just nu, men tiden rusar ju i väg så snart kanske.

En något fysen Julia

Ska försöka göra lite nytta nu innan jag ska åka bort.

natur rutan

Fick så söta bilder på Zeke i dag som jag vill dela med migsötnosen min

'Myskatten Gandhi

Julia och Ängla sover här  i kväll de är så snälla leker själv. Nu ska de sova för imorgon ska Julia på dansen.
Min ängel så rofylld. Bara suttit vi tvn hela kvällen lite tråkigt men finns inte så mycket att göra heller. Nu fick jag en gonattkram och det är inte varje kväll man får det. Nästa lördag ska vi till Mora på dop hela högen. Lilla Alicia ska döpas då. Imorgon hoppas jag på en lugn dag men det blir väl som vanligt att man inte kan koppla av. Skulle visst köra hem nå möbler från Gabbe med. Ja nu ska ja försöka varva ner och snart sova brukar inte bli så många timmar natti

Äntligen vardag

Skönt att nu är det slut på alla helgdagar, allt återgår till det vanliga. Jan har jobbat sen i fredags och nu är det bara idag och imorgon kvar så har han klarat sitt 8 dagars pass. Och jag har klarat mig utan honom hela tiden nästan. Sen ska han vara ledig fram till tisdag men det vet man aldrig. Men tror inte han behöver jobba 8 dagar i sträck.Ja sådan matte sådan hund. Nu får man inte ha datan själv heller, är väl nån hund facebook som han kollar in.Jag har ju en sån där liten laptopp med bara 10tums skärm väldigt passande till sån liten hund.

Ja det här vädret med denna kyla har varit jobbigt för lilla Zeke som vägrar gå längre än till sista trappsteget på bron och där kissar. Vi har försökt med kläder men icke han skämms så väldigt. Pratade med henne som vi köpte honom ifrån och hon sa att var det mer än -15 så skulle man inte ta nån promenad med dom. Jaha vilken tur för mig då som är lika frysen som hunden haha.


Ni ser lilltungan så ligger han alltid när han myser. Från det ena till det andra Jan har gått ner 12.8 kilo sen september så strongt gjort tycker jag. Själv har jag gått ner 11 kilo fast från sep. 6kilo de andra 5 från juli till september och då var det inte min förtjänst utan var deppig och ingen matlust. Men ska stoppa nu tar så väldigt i ansiktet blir rynkig och gammal äldre än jag är. Jag är så tacksam att Jan får jobba och att jag har denna lilla goa Zeke och Gandhi som sällskap på dagarna. Tur ingen ser och hör mig när jag pratar med dom haha undrar om de fattar vad jag surrar om.

Trött, Kallt

Trött som bara den idag, fast lite trisst att bara sova med på dagen. Idag var det lite skönare ute så ska väl försöka få med Zeke på en promenad om han inte tycker det är för kallt än då. En helgdag kvar den här veckan sen återgår väl allt till det vanliga får man hoppas. Jag är helt vilsen på dagar nu mer. Och har tappat lusten till att hitta på något bara sitter eller ligger, men är den årstiden för mig nu går i ide`. Har funderat vad jag ska göra för att motarbeta den här perioden fast har inte kommit på något än. Läser Terry Evans bok berget nu, går ju på bergsmeditation ho Sussi som hon fått utbildning av Terry. Tycker att det ger mer och mer för varje gång.


Min goa Gandhi tycker ju han är så fin själv också haha. Och det är han utom när han leker mitt inatten då är han billig.Och här har vi nästa goding som är polis över Gandhi stor hund i litet format. Han går på hur stora hundar som helst och visar vem som bestämmer. Han vet tog inte om att han väger endast 1.9 kilo.
Undrar vad jag ska göra nu nåt nyttigt borde jag göra men lusten finns inte riktigt. Skulle vilja sova en stund blir nog det med eftersom natten inte gav så mycket av den varan. Svammel som vanligt borde nog lägga ner den här sidan.

2010

Ja nu är det nytt år och varje gång hoppas man på lite bättre på det nya. Visst stämmer det vissa år men vårat började inte bra fast kan bli bättre det vet man ju aldrig. Tror och hoppas att det blir bra. Det som är så konstigt i vinter är att finns bara två saker jättekallt eller vräker ner snö. Vet inte hur läng sedan det var en sådan vinter tror det var när min Dotter Anki föddes. Då var det 32- i Uppsala och det var de inte van. Hon föddes där på grund av att mitt första barn dog i en sjukdom som kunde ärvas så nästa kunde bli lika sjuk. Fast när jag var liten var det ju sånt här väder varje vinter. Gott nytt år på er alla

RSS 2.0