Inget barn än

Spänningen stiger för varje dag som går. Men än är det inte 4/3, det är väl varmt och skönt där inne. Själv hackar jag vidare med hostan annars frisk. Men jag blir galen av att hacka hela tiden. Ja den 11 mars har vi varit gifta i 20 år, vi ska gå ut och äta men vet ännu inte var. Fira ska vi göra har vi stått ut med varandra i 20 år så ska man fira. Och vi har det mycket bättre nu än när vi var nygift. Synd att det inte finns så mycket att välja på i resturangväg här i stan. Lilla Ks skulle ju börja med kvällsöppet. Sen har vi min favorit take off. Synd att sport in slutade med mat för den var hur god som helst. Dit skulle vi gått om de inte slutat synd. Eller spicy cow kom jag på där trivs jag och gott är det. Nära hem när man tagit sig någon öl. För det ska vi ha och kaqnske något till. Ja vi tar nog det sista.

I väntans tider

Går här i väntans tider ska ju bli mormor igen vilken dag som helst. Undrar hur hon ser ut ser hon ut som sina syskon, ja frågorna är många. Anki har en tung mage och bära på men som vanligt är det bara mage. Ska bli så spännande så.
Vi får nog bygga ut vi om vi ska få plats alla i vårt hus. Och jag som vill köpa en liten stuga med max 2rum och så har vi gästugan. Men glöm det Eva Snart är det sju barnbarn ochfyra barn med respektive 15st oherre gud. Farmor hoppas jag det dröjer ett tag till med han blir ju bara 20 i år och är kille.

Här är den nyfiknaste katt jag träffat på    Här flyter han i hop med inredningen samma färgDe små bilderna var från husvagnen när han var med där i Mora.Hur livet är

Är här hemma men min hosta varm soppa funkar bäst. Läste Ragnvis blogg och blev så ledsen att det inte räckte med operation utan hon ska utsättas för ännu mer. Som tur är så vet jag att hon är envis och klarar det här men säkert kommer det att gå upp och ner. Jag tänker på dig hela tiden. Och du får väl stöttning hemifrån. Undrar hur man skulle reagera själv om man blev drabbad, det är ju svårt att säga ledsen arg och sen kämparglöd kanske. Ja det kan inte vara lätt hoppas vi kan uppmuntra henne ibland. Visst undrar man ibland varför vissa ska drabbas och inte andra. Nä ska koka lite ris. Kram till dig Ragnvi Rankan

Sjuk

Nu har jag haft feber sen torsdagskväll men det värsta började i helgen. Spelade ingen roll om jag tog alvedon febern var där. Jag har legat nerbäddad och blivit ompysslad av Jan. Hostan är gräslig och ont i halsen. Vilken klagovisa va men jag brukar inte bli sjuk så här ovan. Ska väl vända nu hoppas jag för det känns lite bättre när jag hade duschat. Har inte orkat med datan ens då är det illa.


Foto Kaisa Sturesson

Älskar den här bilden som Kaisa fotat på Elvis han ser så trotsig ut där han ligger. Hon är duktig på att fotografera kolla hennes sida fast jag klarar inte av att länka. kaisasturesson.blogg.se  nej nu måste jag vila huvudet  natti

Typiskt

Har feber och hosta undrar hur Jan ska kunna sova. Och jag som ska ha främande på fredag vi har beställt  exotiskplanka.
Tre kompisar skulle komma och jag hade sett fram imot det så mycket. Men jag kanske är frisk for tänka så. Det var så länge sedan. Vi brukade träffas förr hos någon av oss och äta och dricka vin. Men nu var det flera år sedan. Gabbe jobbar med dem och de tyckte det var dags nu. Oh hoppas jag blir frisk. Anki kan ju ringa snart med att hon ska föda spännande.
Det dröjer lite längre innan nästa kommer Lotta och Patriks lilla. Undrar vad dom får kanske en liten tös. Hoppas det går bra allt för båda. Nu ska jag kurera mig. Natti

Tidningen ljusnan

Jag är helt tom i skallen kan inte komma på nåt att skriva om. Förutom att jag väntar ett samtal som skulle betyda mycket.
Igår låg jag som vanligt för länge, då ringde det på dörren och Jan öppnade. Sen ropar han på mig att jag skulle komma ner. Jag hade inte tvättat mig inte kammat mig och inget smink med andra ord såg jag hemsk . Det gör jag väl annars med men detta. Det var tidningen ljusnan som ville komma in de höll på med någon serie om hus och olika områden. Nu blev det vår gata. Ja de ville ställa frågor och sen kom det jag befarade foto på oss. De skulle sammanställa allt matrial och sedan skulle det komma i tidningen. Tre hus här på gatan blev det tror jag. Vi kom på att vi har nog bott längst här på gatan.
När vi flyttade hit med barnen fanns inga barn här bara gammla nu har de bytts ut hugaligen vi är nog kanske de gammla nu.

Måste bara lägga in mågen David när han leker.

Jag är rik!

Jag har fem barnbarn och nummer sex och sju på gång. Nummer sex kommer inom nån vecka och nummer sju troligen i september. Och fler blir det med åren Gabbe är kvar han ska väl ha en par stycken. Visst är man rik då. Ska bli roligt när de kommer. Det är klart man får många barnbarn när man har fyra barn själv. Själv har jag bara en bror som är sju år äldre. Jag kommer i håg att jag önskade mig syskon när jag var mindre. Det är mysigt att vara en stor familj lite problem när man träffas alla var man ska sitta men det löser sig alltid. Surrigt blir det men kul

GRATTIS JULIA PÅ 7ÅRSDAGENönskar mormor och morfar ha en trevlig dag vi kommer

Denna kyla

Jan tvingade ner mig på stan en liten vända när han skulle ner. Han tycker jag sitter hemma för mycket. När vi var på icakvantum och skulle åka hem startade inte bilen, som tur var så fanns David och Kaisa med barn nere på stan. Startkablar så var det fixat. Tack för det. Ja och den här kylan gör mig galen det tar ju aldrig slut. Alla får dyr värmekostnad i år inte kul. Tänk att få åka till ett spaställe men övernattning och god mat och behandlingar. Ivår ska jag iväg på det om jag får med mig Jan. Och så behöver jag djurvakt. Och jag måste ju vänta på barnbarnet som kommer snart. ca tre veckor tills hon kikar ut. Tänk så roligt för flickornaspännande hoppas hon slipper gå över tiden bara.

Så underbart snällt!Jag mår så dåligt just nu och på förmiddan ringde mobackes och sa att jag skulle få blommor hem på eftermiddagen. Jag funderade så vem det kunde vara. Nu har dom kommit de var från Kaisa,David,Elvis och Ella. så nu rinner tårarna igen. Tack snälla.
Fast de rinner av glädje älskar er.


mår inte bra

Var till min läkare i dag och fick ännu en ny medicin. Mår inte bra och det finns väl olika orsaker till det. Nu kan vi inte åka till husvagen de närmaste veckorna för Anki ska ju ha barn snart och då får vi8 rycka in och ha flickorna. Håller på tittar efter husvagnsplatser till sommaren får se om vi hittar nån trevlig. Men då måste jag vilja ta mig ut också och inte bara sitta här. Alltid när jag börjar må bättre så händer det något som tar ner mig igen. När Gabbe krocka med lastbilen och en massa andra saker.

För mig som inte har så mycket att göra betyder dessa två mycket. Katten Gandhi hade min son förr men det fungerade inte för han jobbar långa pass, och vi tycker så mycket om honom och vill inte att han skulle hamna hos någon okänd.
Han berikar vårt liv.

mini-laptop

Har köpt en liten laptop som har allt som de stora men har en skärm som bara är 8.9tum. lämplig att ha med sig.
 
häftig, jag hade inte sett nån sån förr men var på elgigantenFlickorna sover här i natt blev lite bus smyga på mormor.

Lite bilder


Ankis 30årsdag Snart mamma för tredje gången. Ska bli så kul.

Man skulle vara katt ligga och sova när man vill eller spana ut genom fönstret. Jag är som en katt jag med nu mer sover stora delar av dagen. Men med tiden släpper det nog.

Min senaste tatuering namnen på mina barn smeknamnen

GRATTIS KAISA-MARIE 22ÅR DEN 2/2
Grattis önskar vi i fågelholken och ett stort tack för hjälpen .
körslaget

Oh så härligt det var med körslaget i går, tappade räkningen på hur många gånger vi röstade. Men de var bäst och det måste vara härligt för dom. Vi får nu vara jättestolta över vår kör. Spänande var det som man höll på dö när dom läste upp vinnarna. Stort grattis till er alla i kören

RSS 2.0