Grattis Ella 1år i daghoppas din dag blir rolig vi kommer med paket

Sugen på nåt sött

Sugen på nåt sött kan nästan göra vad som helst för att få nå. Men vågen säger nej nej. Förr kunde man smyga in till Gabbe och sno lite, minns en gång när jag smög fram till hans säng för att se om det fanns nå gott, han vaknade och blev skiträdd när han såg mig stå där och leta. Nu har jag ingen hemma som har godis synd.
Här har vi en söt sak våran Gandhi men han kan jag ju inte äta upp.   Här är en goding med 10år är han och lika tokig som matte.
  Lilla Livia henne skulle man kunna äta upp. Foto Kaisa Sturesson


Nej får ta en runda i köket och se om jag hittar nåt gott.

En dag på Långnäs lekpark

Lotta,Patrik och Noha kom hem idag för att kolla in Noahs nya kusin Livia. De åkte till Anki men sen skulle de på långnäs till lekparken. Då åkte vi dit hela vår stora familj. Det var skönt  men blåsigt.
   Noah          Noah och Elvis             pappa Patrik

   Lilla Ella            pappa David med Ella

  Ängla       

    Elvis        Julia       mamma Lotta

   Elvis        Ella         mamma Anki

   Lilla Livia       Gabriel Gabbe


Kaisa lyckas alltid hålla sig undan hon springer och fotar själv för att klara sig.


Oro

Undrar om andra är som jag, svårt släppa oron för barnen fast de flyttat hemifrån. Jag mår riktigt dåligt av all oro. Igår kväll ramlade min Gabe ut för trappen  vi nya tunneln. Han fick åka upp på akuten i dag och röntga handleden men det var bara en stukning höften har han rejält ont i och jag får sådan ångest när sånt händer för det är klart att han inte var nykter.När ska man kunna släppa all denna oro. Varje gång nån av barnen går ut väntar jag bara på telefonen ska ringa.
Nu är väl jag extremt orolig och mår pyton av det här undrar vad man ska göra åt det. Lika med barnbarnen rädd bara de blir sjuka inbillar mig en massa. Ja det tar på krafterna att gå om kring så här. Jag miste ju mitt första barn 3månader gammal undra om det är där för. Ja jobbigt är det.

Nåt litet att bli glad för

Kom hem från Mora i dag och tog hem husvagnen. Vi ska ställa upp den i mohed igen. Blir närmare att åka nu när bensinen är så dyr. Haft sköna dagar där. Den första maj ska vi ställa upp den i mohed. Kommer nog mer eller  mindre bo i husvagnen i sommar. Ser fram mot sommaren och hoppas jag mår bättre då. Kan snart inte läsa tidningar det är bara hemska saker nu mer våld arbetslöshet nej orkar inte.
men sådana här i en blombukett gör en glad.

Pest just nu.

Idag är det riktigt jobbigt, vet inte vart jag ska ta vägen. Funderar på att vi ofta är för oss själva. Vet inte vad jag ska hitta på i sommar, midsommar har jag inte en aning om vad vi ska hitta på. Det blir väl att sitta med djuren vi två i husvagnen. Känns tråkit det med men jag har dragit mig undan så det är väl mitt eget fel. Vet inte vad jag ska göra resten av mitt liv för att det ska bli givande. Deppigt värre nu sista tiden men så är mitt liv kommer och går. Har inget att skriva om heller så ska sluta klaga nu.

Vår på gott och ont

Nu är det vår och det känns. Jag vill göra saker men orkar inte ligger oftast och det känns hemskt. Försöker hitta på nåt att göra men känns som ett stort berg man ska bestiga. Jag hoppas det inte sitter i så länge.


Påskkärringarna åker

Ja nu är det påsk undrar om jag ska flyga till blåkulla, men surrig som jag är flyger jag nog vilse. Nej blir nog hemma är bjuden  till mamma på mat Jan och Jag. Påskafton ska fam.Ström mamma Gabbe och fam. Malm Sturesson äta hos oss. Blir nog inte mycket lugn i helgen påskdagen till Jans föräldrar. Det är jobbigt med helger vore bättre man vilade nån dag.
Anki,Jim och Livia kom en sväng ikväll och det var kul de andra två sov hos farmor.  Hoppas helgen blir lite lugn så vi får vila.

Jag borde inte.....

Fast vad tusan. Tänk er att sova och vakna bredvid mig, har nog inte tänkt på att jag ser ut så här. Helt osexig haha. Stackars min Jan han måste bli rädd varje morgon när han vaknar.


Jag har sömnapne och är tvungen att ha denna hemska apparat. Jah får inte luft så blodet blir inte syresatt. Det är gräsligt när man ska på en kurs eller nå och ta fram denna sak men jag brukar säga stå ut med mig som jag ser ut eller hör mina hemska snarkningar. Men man känner sig inte atraktiv på nå vis. Det går att operera men det blir lika igen sa öronläkaren.
Och använder jag den inte så riskerar jag högt blodtryck och hjärt och kärlsjukdommar. Men jag hatar masinen. Men man ser gräslig ut tänk om nån som hade en sån här träffade en ny kille och sätter på sig den första kvällen haha. Nu är min gubbe van har haft den 2-3år

Rolig natt

Tänk er jag var ute och gick i en halv timme med Stej i dag. Men jag har ingen kondis blev helt slut båda jag och Stej. Något är fel på honom han är som en dammsugare efter vägarna allt han hittar äter han. Idag åt han vanligt papper annars äter han bara förpackningar som det har varit nå gott i. Han fick epeleppsi när han var 9månader och nu är han 10 år. Han har nog blivit skadad av det. Det tar säkert mycket på hjärnan att ha svåra anfall.

Sen har vi katten Gandhi som har kommit på hur man öppnar lilla luckan till akvariet så inatt höll han oss vaken med att sitta där och fiska, tog tassen öste ur vatten. vi sov inte mycket . Kul med djur.

De små

Solen skiner det vore skam om jag inte går ut och går idag. Man får riktiga vårkänslor nu. Men kraven kommer också när man tittar på fönster och annat som behöver tas om hand. Men bara att se solen får en att må bättre.
Så här trött kan man vara när man är så liten lilla Livia. Tänk att man varit så liten en gång. Slippa allt ansvar och bara bli omhändertagen. Mysigt.
    Här borstar Elvis morfars långa hår.
Ella kollar på.
Jolia och Ängla när vi var i hudik och kollade lilla syster som inte fick åka hem den dagen.

RSS 2.0