sotarafton i gäddvik med Chihuahuaträff

Haft en helmysig kväll med Carina Johansson från Motala och hennes sambo även några släktingar till henne.Så otroligt roligt att träffa Carina igen. Hon har en valp som min Marrta är mamma till, synd hon inte bor här men hon är i alfta ibland hos släktingar. Hon bor i Motala så det är en bit härifrån. Gott var det med sotarafton och nu ser jag fram mot surströmming nån kväll.


En kyss i sommarvärmen värmer lite extra eller hur.
Jan gillade kaffet med bakelsen starkt

Ja får se om vårt hus kommer ut i ljusnan på Lördag till salu

Möhippa

Min son ställde upp på en väns möhippa efter viss tvekan och lite vin innan för västen.

Han fick stå modell och så gjordes det tavlor som man fick köpa av bruden pengarna gick till festen på tisdagsnöjet tror de fick in 700kr.

blivande bruden LenaTror hon fick en rolig möhippa, vi var ner på tisdagskul sen en vända och de såg ut att ha kul. Jag var dit och köpte en tavla när jag tog de här korten. Tyckte min son gjorde det riktigt bra som vågade ställa upp

Lördag

Jag har slut på all energi, allt blir så jobbigt när man upptäcker hur fel man har trott om någon. Fast tänker inte lägga ner mer energi på den personen. Jobbig dag i överhuvudtaget vill inget, känner mig så kränkt. Ja det är väl bara och försöka kravla sig upp igen och nåt har man väl lärt sig av det hela. Idag har det varit 30grader det är lite för mycket för min smak. Hundarna får bara gå korta promenader det blir helt slut. De vill helst ligga och sova och vem vill inte det. Jan har jobbar helg så hundarna och jag sitter ensam. Önskar jag hade ett jobb som jag skulle klara av några timmar i veckan, önska kan man alltid. Tror det blir regn och åska och det skulle sitta fint nu.

Fixar och målat om i vår lilla hall som det behövs kölapp för att komma in i.


Ja vi blev nöjd känns mycket större när vi tog bort lite prylar med. Elvis sovande i bilen är vanlig syn även Ella.

Mora igår

Vi åkte till Mora för att fira Noahs 4års dag som var 30 juni. Fint väder varmt tills vi skulle åka hem ett åskväder och störtregn kom. Vi grillade hamburgare och korv och myste.


Gabbe badade friskt i det kalla vattnet tror det var 18 grader.Lotta och hennes två barn ses lite för sällan men tiden räcker inte till när Jan jobbar det schema han gör.


Som vanligt bara bilder, men jag är ingen skrivartyp och just nu är det torrt på alla sätt. Snart åker Jan och jobbar 12.30 och sen hemma igen 23.00 så jag vet fasen inte vad jag ska hitta på.
Den här bilden togs en annan dag tycker den är härlig för tuppen i munnen och tvinna på någons hår det gör Livia när hon är trött.
Skulle ha städat lite men vem orkar i denna värmen. Jag borde börja plocka bort allt rammel som ska bort och få lite mer plats att röra oss på. Men vem orkar det nu.


Trök dag

Allt känns upp och ner. Ska försöka ta mig till Anki med mina vovvar så kanske det blir bättre. Känns som varje dag är en evig kamp och det är jag ju inte ensam om finns dom som har det värre en liten tröst. Om jag bara hade något nån timme per dag där jag kunde göra något som fick mig att må bättre. Kanske skulle kunna orka med ett jobb nån timme i vecka haha men var finns sådana jobb? Hundvakt kanske men då ska de gå ihop med mina och min stackars Gandhi katten flyttar nog då. Ja vi får se jag har tagit mig igenom förr så gör väl det nu med.

Men har ju dessa två godingar som förgyller mitt liv allt de kan

Livia var här i dag.

Jim skulle fixa med altanbygget så Livia kom hit innan Jan åkte. Men åt dåligt och jag förstår henne så varmt. 32 i skuggan. Vi tog en promenad i vagnen för hon skulle sova men icke. Hon låg där och log mot mig som om hon tänkte tror du på det att jag tänker sova. In igen innan vi flöt bort, hon donade och lekte men kl två satte hon sig i mitt knä och somnade. Då var hon slut orkade inte kämpa imot längre.


Passar bra i hundsoffan hon lill fisan.Igår kom mamma hit och vi satt ute, då dök Jim med barnen upp på cykel så jag bad dom stanna och fika. Ja det är alltid kul med främmande när man är ensam hela helgen. Nu är det snart bara en dag kvar för Jan att jobba helgen.
Så får vi se vad vi hittar på till veckan då. Vill ha sol men tror lite svalare skulle räcka om man får önska då.

Lördagskväll

Jan jobbar 12.40-23.00 och han trivs med den tiden, och jag borde inte gnälla jag är glad att han har jobb och jag vänjer väl mig. Just nu sitter jag och tröstar mig med ett glas vitt. Jag är en riktig gnällspik, haha ja jag får ta tag i det här nu och försöka på allvar hitta på något som jag kan göra de här veckorna han har grisvecka. Men frågan är vad jag har så svårt att åka och göra något själv så här sitter jag med mina vovvar. Det är ju så himla trök att åka och göra nåt själv, alla jag känner jobbar på dagarna. Just nu sitter jag och längtar efter något helt roligt att göra ut på något. Tisdagskul eller något annat kul. Måste bara ta tag i mitt liv nu så det fylls med något som är lite roligt ibland och pest ibland som alla andra har det. Men vad? Just nu längtar jag efter en glass en dajmstrut men det får vara tills i morgon.
Vi får väl se vad morgondagen har för överaskningar. Kanske man skulle ta en tur till Ecenter ja varför inte.


RSS 2.0