Så länge sedan nu

Ja det var ett tag sen sist, inte orkat eller velat skriva något på ett tag. Har fullt upp med min lilla Zeke. Sedan har du ju hänt lite saker. Mimmi som så tragiskt dog en nära vän till min son, så han har haft det jobbigt nu. Ja man ska vara glad att man har de sina med sig och inte ta något för givet.

Jag sitter vid Jans laptop och har inte så mycket bilder på den här men har säkert lagt ut de här förr.

Det här var nog i börja när han kom till oss lite försynt tittar han fram, numera är han en liten polis så fort Gandhi gör något springer han dit och bannar honom.
Ja det har som sagt varit jobbigt på många sätt de sista dagarna men det har väl börjat ordna upp sig Jan har börjat på Hedensomvårdnadscenter på avdelningar och i deras kök han ska gå ut extra där. Det känns jättebra. Till baka på brottsplatsen nästan haha ja han jobbade ju länge inom psykiatrin förut. Allt kommer väl att ordna sig


Vi tog fram Jans alla tomtar så vi hinner ha de framme ett tag han fick inte köpa några fler i år. Vart ska han ställa dom fullt överallt. Idag jobbar han till 20.00 så då får jag roa mig själv men vet inte riktigt vad jag ska göra, ja hunden ska ju rastas. Snart jul med allt vad det innebär med stress och allt.

Ja sen i Juli har jag gått ner 10 kilo de första 5 av en depp period och de andra med gi metoden vi är faktiskt aldrig hungriga. Jan har gått ner 9 kilo senseptember tror jag att det var vi började. Det finns positiva saker med här om man bara ser sig om. Det borde man nog göra lite då och då. Jag tänker nu det kunde varit någon av mina barn. Lider så med hela Mimmis familj.

Ja inte blev det bra besked inte.

Beskedet kom och allt känns tungt just nu. Jan blir nog utan jobb från januari och det vet ju alla att hur än mycket man tjänar då man får ut rent 11000 och så min pension då. Ja det blir inte lätt vi får se vad vi kan göra åt saken ekonomiskt. Köpa ett billigare mindre hus kanske just nu snurrar det bara i huvudet. Men det löser väl sig i slutändan brukar göra det säger Jan.
Ja snart är det jul med mitt uppe i allt och jag vill ha lite snö nu blir ljusare då. Men man får väl glädja sig åt det man har och försöka ta en dag i taget.

Dålig dag

Väntar på ett besked som gör att jag mår dåligt. När jag får det oavsett om det är bra eller dåligt så vet jag i allafall hur allt blir sen, men som det är nu orkar jag inte med allt. Varför ska allt behöva ta sådan tid alltid veckor och frågar man så blir det bara att har inte hunnit kolla än. Visst jag vet att man inte ska ta ut nåt i förskott men det gör man ju ändå när det gäller så mycket. Jag vill inte må dåligt men kan inte göra något åt det. Den enda glädje jag har nu är Zeke och även Gandhi de ger så mycket utan att kräva så mycket tillbaka. Utan mina djur så hade jag inte mycket nu när mina barn är utflugna. Det blir väldigt tomt när man är van att ha fyra barn men även det är på gott och ont. Gott är att man inte behöver passa mattider åt barn och föräldrar möten och sånt. Men livet känns tomt ibland. Idag är det en riktig klagodag hoppas det blir bättre med det, och dålig på att uppdatera bloggen är jag med. Hatar hösten som får ner mig så här, blir ju bättre när det blir lite vitt på marken som lyser upp.
Ja dessa mina två godingar myser i hösten dom som ni ser, tack för att ni finns

Som vanligt inget vettigt alls

Har så svårt att skriva något nu, vet inte var tiden tar vägen. Jo jag har ju hund igen och sen måste jag bry mig lika mycket om katten med. Ja så det finns lite att göra nu.

Han är så fin Gandhi både han och Zeke är ju röda så de passar bra ihop.


Nyfikna på varandra är de och Gandhi vill leka men det är ju Zeke som är boss.


Härliga barn Anki har och jag har ju fler härliga barnbarn. Ja härliga ungar alla
sju. Helt underbara

Ja klocka är över 24.00 och här ligger jag och lyssnar på en galen fågel, ska stänga av ljuset snart så kanske Jörgen tystnar. Ja som vanligt blev det ett virrvarr av bilder på barn och djur, Inte nåt vettigt skriver jag heller men har väl inget vettigt i huvudet nu mer då. Jan ligger och försöker sova eller också försöker han hålla sig vaken men då har han misslyckats helt haha. Nej nu ska jag försöka sova med om Jan stänger av tvn. Natti

Länge sedan jag bloggar

Har inte blivit nåt på länge. Fullt upp med nya hunden. Men det är bara kul. Han är jätte go min lilla kille har anpassat sig så bra.
visst är han söt. Älskar denna hund, jag som inte skulle ha någon mer hund. Men ångrar inte att jag köpte Zeke.
Men behöver inte gå så långa promenader med den här lilla krabaten.Ja blir väl inget mer att skriva om i dag heller. Planerar för julen vete katten hur det ska bli med det
var när och hur. Men det löser väl sig.

RSS 2.0