Ont i kroppen

Har varit extremt trött i dag och ont i varje led. Nu ikväll fryser jag känner mig sjuk, men blir väl som vanligt att det går över och inte bryter ut. Det kommer igen sen istället lika bra att ut med skiten på en gång.
Som vanligt ligger jag vid datan i sängen med en snarkande Jan bredvid mig och två sovande hundar. Endast jag som vanligt vaken fast jag är så trött.Här är mina små vakna det var i morse det som de villigt poserade, endast Zeke som glisar med ögonen för han vet att det kan blixtra. Jag skulle inte stå ut att vara utan dessa två gofisar det är så skönt att ha dom som sällskap. Visst tittar de på mig när jag går runt här hemma och pratar med dom, de undrar säkert om jag förväntar mig ett svar. Ja svar får jag ibland men inte i ord men ser att de förstår.Ja om jag skulle försöka mig på att sova jag med fast först ska vi ut och kissa natti

Känner mig stressad hela tiden

Ja det är tre födelsedagar nu, Ella 2år på torsdag min mamma 85år på söndag och så Jim 35år på måndag.
Ja det blir en massa fylla det. Har fixat present från oss alla till Ella för vi gick ihop så blev det lite rejälare grejor.
Och igår tog vi hem husvagnen från Mohed känner att vi inte vill stå där, så nu blir det storstäd av den.Vi var till Hällbocity i lördags och satt ute och fikade skönt tills det började blåsa.


Elvis såg väldigt funderande ut undrar vad han satt och tänkte på. Lite lortig var han i ansiktet som han leker när de är ute så är det inte underligtMin dotter och hennes sabo och min mamma i bakgrunden, det blev väl en liten visit men vi skulle hämta datan och bara hälsa på en stund,

Här hemma var det lekhagen som gällde för Marrta och Zeke och de älskar att vara där när vi är ute.Zeke myser i solen

Känns så skönt att det är vår i luften, det blir så mycket enklare att vara ute med min gofisar.Coola Marrta sitter och njuter ute.husvagnen och lite annatVisst är han härlig min Gandhi sån skön stil.

Var ju i husvagnen i helgen så skönt var ju snö kvar det har inte vi här på gården.Goa Marrta                                                               Elvis en dag hos oss de fick pannkakaElla smaskar pannkaka                                                Elvis poserar framför kameranZeke och Marta busar.

Som vanligt bara bilder i min blogg har inte ett dugg att skriva om.

Sitter i husvagnen i MohedSå här mycket snö är det inte nu när vi är här, långt ifrån.Ja så här var det när vi var hit i vinter, men nu regnar det för tillfället. Men så härligt att vara här igen, sitter och dricker ett glas vitt vin. Ja livet känns just nu helt bra. Det går så bra med mina vovvar och katten de njuter de med. Vi blir kvar tills imorgon eftermiddag sen blir det väl att åka hit varje ledig tid man har. Ska ta några bilder imorgon så ser man skillnaden på snön.

Barnvakt

Ella och Elvis var här inatt. Mamma och pappa hade fest hemma så de sov här. Gick bra lite slagsmål men det är ju så det är i den åldern.


Här hugger Ella in på ostkrokarna.

Elvis ville först inte ha ostkrokar och inte vara med på bild men gjorde en helomvändning.Som vanligt var det tvn som fångade hans uppmärksamhet. Han varken hör eller ser nåt när tvn är på.Zeke gubben kollar också på tv fanns inte mycket annat att göra för sova var nog omöjligt lite för livat.Marrta hade fullt upp med att kolla om det kom något gott på golvet som hon kunde sno. Ja det blev en fartfylld kväll som vi inte har annars men det var roligt med så barnen här.
Jag hoppas vi kan få fram husvagnen i snön i mohed så vi kan ta och åka till barnbarnen i Mora snart längtar så efter dom. Vi måste bara dit snart annars får vi åka över dagen.
Igår var Sussi och jag först på Erikshjälpen och sen till rödakorset. Det var roligt att komma ut eftersom Jan sov efter natt jobb. Sen åkte vi hem hit och Sussi snäll som hon är klippte klorna på mina vovvar innan hon gick till sina döttrar på blomkransen. Jag har ju köpt mina hundar från henne, Björnstuganskennel.
Ja i morgon måndag igen då, veckorna rusar fram. Snart sommar och det känndes idag i det härliga vädret varmt och soligt. Ja kan man annat än må bra då.


Så glad

Dystert väder ute men inom mig är allt sol. Känner mig så glad att snart så är det slut på Jans hårt jobbande, 1maj börjar han sin tjänst och det ska bli så härligt han är inne på sin 11 dag och idag jobbade han förmiddag och nu ut i natt. Han är så trött så han somnar bara han sätter sig på kvällen. Han har haft en sådan otrolig tur som fått jobb utan att behöva stämpla en enda dag sen han blev utan jobb.Grattis min goa gubbe älskar dig så efter 21 års äktenskap och tack för att du står ut med mig.


Ny testJa då fick jag in även på bärbara en bild, gofisarna mina ska försöka med en till men fortfarande explorer jag kör på.


Slöaste folket som var i huset den dagen, tvn har visst fångat allas uppmärksamhet. Ja då ger jag mig för idag säkert bara en lyckad dag idag imorgon går det säkert inte att lägga upp bilder igen.

Testar lite

 Ja här har vi Marrta, jag försöker på stationära nu för funkar aldrig att ladda upp bilder på den andra. Gick inte på firefox här heller men explorer fick jag upp en så försöker med en till då.Ja det gick tydligen på explorer här nu vill jag ha hjälp snälla nån av mina barn hjälp mig.
 Ja då vet jag det då. Nu ska jag terrorisera två av mina barn tills de hjälper mig med det här för är enklare på bärbara.

Påskafton

Ja idag har vi ätit påskmat med nästan hela familjen vi var 13 st, då saknades Lotta och Patrik. Det hade varit roligt om de kunnat komma men han jobbade i helgen. Inte ett kort tog jag, glömde helt bort det. Men har ju så många ändå så det räcker och blir över.
Ja idag var det stört omöjligt att lägga upp bilder. Jag vill ha hjälp nu snart. Jan jobbar ju hela helgen så vad skulle jag göra utan mina goa hundar Marrta och Zeke. Blir så skönt när Jan går på sitt nya jobb.

LångfredagSynd att morfar förstörde den här fina bilden på honom och Elvis

Det är tydligt att jag nu mer bara får ladda upp en bild varje gång jag skriver i bloggen. Så här har det varit i månader. De har väl tröttnat på mina bilder.
Idag följde jag med Sussi björn till Valbo, vi hade en skön och trevlig dag. Kan nån gissa vad vi köpte jo bara hundgrejor. Det är så roligt att gå där och kolla alla roliga saker som är billigare än här hemma. En riktigt bra dag blev det.
som vanligt ligger jag här och kollar runt och hundar katt och Jan sover gott. Ska nog ta och sova jag med, stackars Jan ska upp och börja jobba sju efter att i dag ha jobbat 13 timmars pass. Ja då får jag vara så tacksam att jag fick upp en bild i dag då.


Oj lyckades med en till helt otroligt har inte hänt på länge. Ska man göra ett försök till tro?


Ja Ella trött med tummen hennes mamma sög också på tummen kanske genetiskt haha

Ja det blev inte fler bilder för nu vägrar bloggen att lägga upp fler bilder. Jaha nu ska man sova natti

RSS 2.0