Härliga sommardagar

Har haft en bra vecka på alla vis. Mysiga kväll igår med jan och djuren. Var först på djurskyddet från 16.30 till nån gång efter 20.00. Mycket katter nu och många kattmammor med ungar som är så otroligt fin. När vi kom hem åt vi Sushi som blivit en vana och ett beroende sen jag väl vågade prova. Satt och lysnade på spotify och småsurrade till ett på natten och naturligtvis ett glas rött vin eller det blev två. Sitter bara och känner att sommaren är härlig här ute där vi nu bor i Flugbo. Och vi glädjs åt att bli mormor och morfar igen i januari. En av döttrarna ska ha en till då vem får ni gissa eller titta er fram till.Den här fina blomman är en klängväxt på framsidan som vi klippte ner men den klättrade högt upp i år med.
Den här bilden tog vi på oss själva igårkväll har inte många på oss tillsamans.Älskade Tindra


Livia håller morfar i handen så hon känner sig trygg. alla tre barnen var här från lördag på dan till söndagkväll.hon älskade vattnet.

Ja det blev en bra helg då förra helgen med när de här tre tjejerna var här med oss.

Storflugen

Vi åkte ut med båten i kväll och så mysigt, sol lagom varmt och avslappnande.En helt bra dag och ska ut i morgon igen och då ta med fika.Här bakom träden är vår stuga vårt smultronställe.Här är även jag med eller mina ben och stövlar.


Bymellla och getostkaffe i Dammens och vi hade ankis barn här över natten myspys.
En bra helg och en bra kväll ikväll

RSS 2.0