Kalas idag!

Julia äldsta barnbarnet fyllde 11 år igår och idag ska vi fira henne hela släkten. Sen efter det vid halv sex ska jag bjuda Jan på mat på Spicycow för han germig så mycket, både blommor och saker samt bjuder mig på mat ute och även hemma. Jag mår riktigt bra trots att vi för några veckor sedan fick jobbigt besked angående min cancer. Men tror vi blir starka bara man får bryta ihop och sen kommer hoppet och kämparandan igen. Så nu har jag måttriktig bra, bara sover så dåligt efter behandlingarna och fick i tisdags sen pumpen tills i torsdags. Fryser gör jag med men det står man ut med. Har slutat med socker och dragit ner på kolhydrater som sägs göda cancern. Bara två veckor kvar tills vi ska till Orbaden och mysa. Ska bli härligt att bara äta gott och mysa och oroa mig förstås för att hundarna och katten saknar oss men de har det bra med Anki och familjen. Ha en bra helg alla för det ska jag ha nu när Jan är ledig. Och varmt ute kan inte bli bättre.

Kommentarer
Postat av: Anki

Ha en underbar dag.Du och Jan är så goa med varandra.
Kram

Svar: tack Anki ha en bra dag du med och ta det lugnt med ryggen och nacken
mormor Eva

2013-02-16 @ 10:34:37
Postat av: Ninni

Vilken härlig dag ni får. Tänk, jag har ännu inte varit på Spicy Cow trots att jag tänkt länge att vi borde ta oss dit.
Bra att ni brytit ihop och nu kommer igen med kämparandan för det är ju väl värt att kämpa. Ingenting är ju avgjort på långa vägar än. Se till att må så bra ni bara kan och njut av livet och ha roligt och ni börjar ju bra med det idag om inte annat. :-)
Själv har jag problem med yrsel sen i onsdags. Inget att gnälla över egentligen men jag har alltid tyckt att det är så jobbigt att vara yr så jag lärer få gnälla lite i alla fall. Hoppas det är kroppen (fibron) som protesterar då jag gick ut rätt hårt i början av veckan och inte tog det lite lugnare vilket jag borde ha gjort. Men är huvet dumt får kroppen lida fast nu är det huvet som lider av yrseln förstås.
Kramen.

Svar: Ja vi fick en härlig dag i dag. Jobbigt med yrsel det tycker jag med och klart du ska klaga du har det tufft med dina sjukdomar hoppas du slipper yrsel snart. Hoppas du har en bra helg.
mormor Eva

2013-02-16 @ 13:40:04
URL: http://ninni1960.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0