Känns som att åka berg och dalbana!

Blir arg när jag tänker på att onkologen säger att det inte går att bota och så får man själv ta reda på vad som finns. Vet att det inte är säkert att jag klarar det här men finns ju hopp så länge som Uppsala går in för att bota bara det inte kommer upp en massa metastaser. Man tycker att de borde veta vad de kan på akademiska eller höra om de hade kunnat hjälpa mig. Men nu hoppas jag mycket på det här. Ska till Gävle på fredag till läkaren på onkologen för undersökning. Nästa måndag till Hudiksvall för ännu en magnet röntgen av gallstenen i gallgången. Sen förhoppningsvis snart läggas in i Uppsala för IRE bränning. Nu vill jag göra saker för orken börjar sakta komma tillbaka och vill hitta på allt som jag inte gjort på länge. Skulle vilja göra något med hela familjen, de har varit sjuka flera av dom så inte kunnat träffa alla så mycket. Och skulle vilja åka till Mora till Lotta med familj, vill så mycket nu. Längtar efter sommaren för förra var jag rätt klen efter de två stora operationer. I år ska jag må bra det har jag bestämt mig för. Ska så i landet igen morötter sallad dill och något mer gott för nu ska vi göra större land i år. Kanske utvidga jordgubbslandet. Det ska bli fint väder det har jag beställt inte som förra året. Så mycket planer nu och vill fixa lite på stugan det som vi inte kunde förr. Jag tror det kommer att bli så bra och skulle det bli nåt annat får jag planera om då. Man ska leva som varje dag vore den sista för man vet aldrig när det blir.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Vad härligt det låter att du vill mer och orkar mer! Hoppas att det får hålla i sig så du får en riktigt härlig sommmar i år som kompensation för fjolårets sommar.
Visst är det bedrövligt av Gävle att inte ta reda på vad Akademiska (och andra sjukhus) har att erbjuda. Istället ser de bara sina begränsningar och handlar därefter. De borde skämmas!
Kämpa på du Eva för det här ska du fixa. Hoppas du får komma iväg och bränna metastasen/metastaserna i din lever snart så du kan ägna dig åt din trädgård, ditt hem och din härliga familj sen.
Kramen.

Svar: Ja Carina det är så hemskt att det är så här att man ska behöva ta reda på själv. Tack och kram på dig hoppas du mår bättre
mormor och farmor Eva

2013-04-07 @ 00:00:01
URL: http://ninni1960.wordpress.com/
Postat av: maritha björklund

Å va skönt att höra att du har lust o ork att göra saker! <3 Naturligtvis ska du fortsätta att
hoppas...tro hopp o kärlek kommer vi långt på! Det är såå skitdåligt samarbete mellan olika sjukhus att man blir galen! För patienternas skull så borde dom samarbeta mycket mer! Fortsätt hoppas Eva, fortsätt göra det du trivs med o njut av din fina familj! Kram från Maritha

Svar: Ja visst blir man arg på det dåliga samarbetet mellan sjukhus. Man ska vara frisk för att orka vara sjuk. och nu är min kämparglöd på topp för att besegra denna vidriga sjukdom kram
mormor och farmor Eva

2013-04-07 @ 00:20:46
Postat av: Britten Klaesson

Visst Eva ska du klara av detta. Du med din kämparglöd. Tror på människans kämparanda. Man kan det man måste göra. Du med din stora familj. Alla vill ha dig kvar. Jag vill ha dig kvar. Kram och hoppas allt fixar sig.

Svar: Tack Britten ja såg mörkt ut ett tag men nu ser jag ett ljus i det hela.
mormor och farmor Eva

2013-04-07 @ 13:16:50
Postat av: Gunilla L.

Hej Eva!

Min man har blivit remitterad till en privatklinik i Uppsala, UCC.Tycker att kommunikationen mellan onkologen i Gävle och UCC är lite sisådär... Onkologen kör sitt race och kirurgerna kör sitt race.. Jag kan tycka att de ska kunna nätverka bättre med varandra för att det ska bli det bästa för patienten.

Vi väntar på ett operationsdatum nu.

Kämpa på Eva!

Mvh// Gunilla

Svar: hej hade han i bukhinban med då för till mig svarade de att levermetastaser kunde de på akademiska med. och att det var bukhinnecancer de var specialister på.
mormor och farmor Eva

2013-04-07 @ 15:36:27
Postat av: Gunilla

Underbart att orken börjar återvända så smått. Visst är det en härlig känsla att börja planera, och känna att man kanske rentav kommer att orka ...
Men visst är det också fruktansvärt svårt att hantera när folk inom vården inte ger samma budskap och besked, och när man upptäcker att det faktiskt finns något att göra, trots att andra sagt tvärtom. Otäckt också, för då börjar man ju undra över allt som man kan missa, om man inte har turen att råka på rätt personer i vården. Du verkar ju ha haft den turen nu, Eva, och jag är så himla glad för din skull!!

Svar: Tack ja det är svårt att veta vem man ska tro på nu mera inom vården kram
mormor och farmor Eva

2013-04-07 @ 16:24:09
URL: http://wwww.gunillatoll.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0