Mora

Vi åkte till Mora på fredag och kom hem idag. Lotta och Patrik skulle på 30års fest med 60 tals tema. Lotta hade varit till frissan och satt upp håret och sminkat sig. De hade fixat  kläder och en amerikanare som skjutsade dom till festen. Lotta hade varit hängig i över en vecka. Men då när de åkte mådde hon bra vid fyra tiden stack dom och vi tog hand om barnen. 20.00 ringde Patrik Lotta var så dålig så Jan hämtade henne, hon hade 39 graders feber och var riktigt dålig. Sen kräktes hon hela natten. Vi åkte hem vi halv tolv. Sem ringde de och hon fick åka in hög sänka och lunginflamation så hon blev inlagd. Hon trodde hon haft astma i flera dagar men det var ju lunginflamation.
Så synd att vi inte körde in henne då på kvällen. Jag hoppas hon mår bättre imorgon och att hon snart får komma hem från sjukhuset där hon nu ligger.



Så här snygg blev hon hos frissan i 60 tals frisyr.



Ja då var det som vanligt igen då går inte att lägga upp annat än små bilder men gör ju inte så mycket för klickar man på dom så blir de ju större. Våran alicia 7månader

Tror att bloggen hatar när jag lägger upp bilder nu var det hel stopp.
Ja det var väl det samma hoppas nu bara Lotta blir pigg snart jag oroar mig som vanligt men det ska väl inte vara nån fara. Men hennes lungor mår väl inte så bra i vanliga fall heller för hon har ju astma. Ja hoppas hon mår bättre imorgon.

Kommentarer
Postat av: ElinArmour

Jaha!

Tänkte nästan att det var någon som glömt klickat in namnet :)

2010-05-20 @ 15:41:18
URL: http://elinarmour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0