Blandat

Tänkte jag skulle skriva några rader men det känns rätt tomt i skallen. Får börja med att sätta in några bilder.

Jag tycker att min Lotta är så fin på den här bilden, hon har inte sett den än själv för jag la in den idag från kameran.



Ja det blev en massa blandade bilder det. Vi var i husvagnen från onsdag till fredag och sloggs med myggen. Så jag satt inomhus och njöt jag. Hoppas det blir bättre så myggen försvinner jag får fnatt annars. Vi gjorde absolut ingenting Jan satt och kollade på sjön och ville att vi skulle fiska. Skulle jag göra det som hatar mygg och fiske. Jag växte upp med en pappa som alltid fiskade, vi var i fjällen och ofta i Norge och fiskade och jag hatade myggen. Det var roligt när man fick fisk, men tålamod saknar jag totalt så nappade det inte på fem minuter då gav jag upp. Men visst var det roligt många gånger att åka iväg på semester till Norge. Pappa höll på med fiske så länge han kunde köra bil han bäckmetade ofta. Jag saknar honom enormt , det är elva år sedan han dog 76år gammal. Han var en underbar pappa. Ja nu kom jag på nåt gjorde vi i husvagnen grillade som ni ser på bilden. Min lilla Noah fyller två år på måndag helt otroligt vad fort det går, men vi kan inte åka då så får bli en annan dag. Nej nu ska jag stänga butiken natti kram på er som läser

Kommentarer
Postat av: Carina

Så jag längtar till vagnen och göra...ingentig.

Det är det som är bra med en vagn,litet och lite att göra , jo jag började läsa en bok där som jag längtar till, men nu blir vi hemma till tisdag då vi ska segla över till Helingfors en sväng...mest för att sonen ska känna att vi gjort något i sommar.

Att du är en bra fotograf har jag sett förut men bilderna på Lotta och den lilla knodden är underbara.

2008-06-29 @ 00:44:27
URL: http://goldiesmatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0