Så trött efter behandlingarna

Sov kanske 2-3timmar inatt, känner mig som en skurtrasa. Blev en jobbig behandling i går, de vitablodkropparna låg lite för lågt så de sänkte nån sorts cellgift. Bara sov och sluddrade och vinglig var jag. Brukar bli dåligt med sömn när jag fått behandlingarna några dagar. Nu får jag passa mig för sjuka och affärer när de vita är låga. Jan sover då han jobbat natt och är lite tråkigt orkar inte göra något heller. På fredag blir det Gävle igen vi reser hela tiden nu. Synd om Jan bara som får både jobba och skjutsa mig. Har diskat och varit ute med hundarna så orkar lite. Imorgon ska jag ta bort cellgiftspumpen, de andra två cellgifterna fick jag igår och antikropparna men den här sitter till onsdag. Hoppas det här hjälper annars blir det Uppsala och bränna metastaserna.

Kommentarer
Postat av: Ninni

Fy vad jobbigt för er båda två. Jag hoppas och ber att det ska hjälpa med den här behandlingen nu så du slipper iväg och bränna metastaser. Men det är ju skönt att det finns en "backup plan".
Vad ska du göra i Gävle på fredag då?
Måtte du ta igen dig snabbt nu.
Kramen.

Svar: Vet inte läkarkoll sa dom bara
mormor Eva

2012-09-18 @ 23:10:29
URL: http://ninni1960.wordpress.com/
Postat av: Anonym

jobbigt att du blir så trött av behandlingen... var lika med min syster och fler som jag vet får och fått behandling säger samma sak, en sån stor trötthet... unna dig mycket vila... kram

2012-09-20 @ 21:32:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0