Lördag!

Ja gubben jobbar och här sitter jag. Vi ska sälja vår vinterbonade gäststuga så om nån behöver en så finns det en fin här.
 
 
 
 
 
Vi hade tänkt ta hit den men har en redan så det får räcka och behöver pengar till annat nu. Kylskåp och tv plattor och diskbänk. Så fin men bättre att sälja den än att den står bara nere i Bollnäs vid huset.
Ja annars så är det jämna plågor av behandlingen men det får man stå ut med. Känns bara så ensamt när Jan jobbar helg, vardagarna går det väl skapligt. Men får hoppas vi får fart på värmen i huset som Gabbe hyr då skulle allt kännas bättre, blir orolig och arg på hans som varit där och inte kan sin sak och vägrar ta tillbaka fläktmotorn. Vi måste nog sätta in vanliga element och inte ha luftburen värme eftersom det inte blev riktigt ljudet är så högt och man tycker att han som har firma att man ska kunna tro att han vet vilken motor det ska vara. Det finns olika men tydligen så satte han bara in en stark som gör att det är 40 decibel inne i huset och väldigt störande.19300kr har vi betalt och jag tycker att han kan ge tillbaka pengarna för motorn och ta tillbaka den, men det ska han inte göra.Vi säljer stugan billigt för att kunna sätta in element vi betalade 50000kr för den men säljer den för 35000kr vid snabb affär billigare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0