Härlig dag!

Varit ute och pysslat lite på tomten, klippt bort gammalt på bärbuskarna och lite annat. Går runt och tittar på alla fina saker som bara knoppas och poppar upp ur marken. Massa blåsippor och nu börjar vitsipporna komma, det känns verkligen att det är vår. Jag har gått runt här ute och bara njutit av tystnaden och tittat hur fint det börjar bli ute.
 så fina att se hur det kommer fler och fler.

    

 

Här ska vi ha båten så nära bakom stugan högst 100meter att gå. Vi gick på promenad och katten Gandhi följer alltid med som ni ser





 Bjuder på en bild på mig och mina hundar. De är så fina synd att jag förstör kortet. Ja de är fina sen vad andra tycker bryr jag mig inte om och de flesta tycker att de är väldigt fina. Sen finns det folk som bara tycker om sin egen hund och kan säga att andras inte är fin och jag förstår inte hur man ens kan säga sånt. Jag går aldrig till någon och säger vad jag tycker om något som nån äger om de inte frågar vad jag tycker. Har aldrig fattat varför folk tror att de alltid har det bästa och inte kan tänka att alla tycker olika. Zeke min långhåriga blir alla förtjust i och även Marrta hon är väl inte gullig men stilig tycker jag. 
För de som inte vet så kan man trycka på de små bilderna så blir de större har förstått att alla inte vet det.


    jan har lite jobbigt att hålla reda på alla djuren


Nej nu ska jag ta och lägga mig vid tvn. Men mår mycket bra idag av flera orsaker. En väldigt härlig överaskning fick jag idag så allt känns så bra. 

Kommentarer
Postat av: Elin - Blivande Mamma.

Haha! Ja precis, måste få plats med magen! :D

Ja vi har några, kan skriva på fb sen vad vi har för namnförslag =)

Kram

2011-04-21 @ 10:06:35
URL: http://elinpantsar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0