Ja inte blev det bra besked inte.

Beskedet kom och allt känns tungt just nu. Jan blir nog utan jobb från januari och det vet ju alla att hur än mycket man tjänar då man får ut rent 11000 och så min pension då. Ja det blir inte lätt vi får se vad vi kan göra åt saken ekonomiskt. Köpa ett billigare mindre hus kanske just nu snurrar det bara i huvudet. Men det löser väl sig i slutändan brukar göra det säger Jan.
Ja snart är det jul med mitt uppe i allt och jag vill ha lite snö nu blir ljusare då. Men man får väl glädja sig åt det man har och försöka ta en dag i taget.

Kommentarer
Postat av: Margaretha

Fy katten !!!! Det var inte roligt att höra....

Du får fokusera på alla underbara individer som finns runt omkring dig istället.....

Varm kram

Margaretha

2009-11-17 @ 21:56:59
URL: http://catfriend.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej hej!

Jag tänkte bara kika in och lämna en liten rapport angående mamma, såg att du kommenterat att du börjar bli orolig. Hon blev inlagd då hon var på besök hos doktorn, opererades igår. Jag har inte hört så mycket mer än att hon ringde själv till Ingemar efteråt igårkväll, men hon var trött och hade ont och skulle försöka orka höra av sig mer idag.



Hoppas allt löser sig med jobb, pengar och hus och allt det där!



Jessica

2009-11-18 @ 12:24:34
URL: http://caldiina.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej hej igen!

Jo, jag har pratat med henne och så där. Men det ger mig ändå magont. Du såg väl kanske om min vän Carro som dog i våras. Det hade med tarmen att göra från början och allt sånt där och ja, det ger mig magont helt enkelt. Men det blir nog bra.



2009-11-18 @ 13:06:43
URL: http://caldiina.blogg.se/
Postat av: Eva Sturesson

oj fy så jobbigt snällt att du skrev till mig. Hoppas hon blir bra nu förstog att det var något eftersom hon inte hade skrivit nå i bloggen. Hon har nog haft ett rent helvete. Hälsa henne så mycket från mig och ge en kram

2009-11-18 @ 23:31:43
URL: http://evasturesson.blogg.se/
Postat av: margit

Mormor Eva...Förstår att det inte kan kännas bra..att fått detta besked! Och i dessa tider så är det ju inget överflöd av "lediga jobb"...utan det är en brist..på detta..Hoppas ändå att det bakom molnen kan skina nån solstråle...på nåt sätt.

Kram till dej!

2009-11-20 @ 21:03:50
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Hej Eva o tack för dina rara ord hos mig! Jag har mått bättre...men tar en timme i taget nu...nåt annat orkar jag inte. Det här året har varit så jobbigt så nästa kan bara bli bättre!

Trist besked Jan fick...håller tummarna att det löser sig till det bästa!

Kramen!

Ragnvi

2009-11-25 @ 15:13:39
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Lotta

Tack,ja visst är dom? :) Kram

2009-11-25 @ 16:13:43
URL: http://liz83.blogg.se/
Postat av: Carina

Hoppas verkligen det ordnar sig för Janne och jobb...men nu ska vi försöka att bara njuta av julen, inte stressa eller bli sjuka

KRAMEN

2009-11-27 @ 21:36:38
URL: http://goldiesmatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0