Ligger som en padda.

Jag ligger här som en padda i min säng inte har jag klivit upp än. Men jag unnar mig det att ligga när jag behöver. Har hittat en sida med jättefina smycken som en tjej gör i Hällbo silversmycken . Fast jag kan ju inte länka vidare har aldrig fattat hur man gör. Ska höra med Kaisa om hon kan hjälpa mig. Tänk att kunna göra sådana grejor blir så sugen på att köpa. Undrar om hon säljer till någon affär här i stan. Men kan ju köpa direkt av henne.Och man kunde få smycken gjorda som man vill ha dem .


Kaisa rycker in och hjälper till....

Här är länken:
http://designbyl.se  
 Ja tack Kaisa vad vore jag i datavärden utan dig. Kaisa har lärt känna henne och på så vis fick jag sidan. Nu skrev jag till Kaisa och bad om hjälp och hon gick in  och hjälpte mig.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, tar dagen som den kommer vet att jag ska ut på en promenad med Stej har bestämt att jag ska gå en längre sväng varje dag. Försöka utöka den för varje gång som det har varit en längre tid så har Jan fått gå med honom. Skärpning nu Eva. Sen har jag bestämt mig för att varje morgon hur än jag mår försöka tänka positivt, försöka kan man väl får se hur det går.

Visst är han go min Stej. Nyss hade han ett ep anfall igen han har haft det sen han var 9månader och han blir 10 år i februari. Hungrig är hans förnamn haha äter allt i hans väg. Undrar om jag ska ta och kliva ur min sköna säng kl är ju 11.45 ja är väl dags då.

Kommentarer
Postat av: Carina

Dej är en riktig snygging för sin ålder får jag säga ;)

Tack för att du bryr dig om mig ...min eländiga krake...men nu är det okey igen och på torsdag träffar jag doktorn.

2008-09-14 @ 22:34:06
URL: http://goldiesmatte.blogg.se/
Postat av: Carina

Stej skulle det stå där uppe ;)

2008-09-14 @ 22:35:45
URL: http://goldiesmatte.blogg.se/
Postat av: sussi

Sicken snygging till hund du har!

2008-09-14 @ 23:29:20
URL: http://modhsarea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0